זקוקה לחיזוקים...החלטנו סוף סוף

רותי ע

New member
זקוקה לחיזוקים...החלטנו סוף סוף

על מסגרת לעידן לשנה הבאה. הוא יהיה בן שלוש וחודש. רוב הילדים בגן שלו ממשיכים לגן עירוני. אז מצאתי גן פרטי ברחוב שלנו. הוא נחשב גן מעולה וההתרשמות שלנו אכן היתה כזאת. הלכנו אליו אתמול אח"צ עם עידן להתרשם והוא ממש נדלק על המקום. היה קשה לו לעזוב את חצר המשחקים כשרצינו ללכת. וראיתי איך הגננת התייחסה ודיברה אל עידן וזה מצא חן בעיני. היא גרמה לו להרגיש ממש בבית. ושם הוא יהיה עוד שנה בחממה עם יחס הרבה יותר אישי, ארוחות מסודרות וחופשות מצומצמות (הוא ממש משתגע בחופשות בבית). אז זה יעלה לנו אמנם 600 ש"ח יותר לחודש אבל עדיף לחסוך על דברים אחרים ולא על נושא חשוב כל כך. אז מה אתם אומרים? החלטנו נכון?

יונית ש

New member
נראה כי עשיתם את הצעד הנכון ../images/Emo70.gif

אין כמו עוד שנה עם יחס אישי. ואם תחושת הבטן שלך אומרת שלעידן יהיה שם טוב זה שווה הכל. ובכלל כתכת כי עידן לא רצה ללכת - אז מה צריך יותר. שיהיה רק בהצלחה יונית

נשמע לי שעשיתם החלטה נכונה

והכסף אמנם חשוב, אבל חשוב יותר החינוך של עידן והיחס שיקבל בגן. שיהיה בהצלחה!

רותי - ועוד איך החלטתם נכון.

אין חשוב יותר מהנקודות שציינת כדי לבחור גן לילד! 600 שקלים שווים שקט נפשי שלכם וילד מרוצה! גאיה אגב, מצאתי מטפלת לזיו ואני משקשקת...

אז ככה

במפגש האחרון סיפרתי לך שאני שוקלת אפשרות להעסיק פיליפינית. בסופו של דבר, הגיעה בחורה פיליפינית צעירה ועדינה שנראתה מתאימה. דווקא המטפלות הישראליות לא ממש נראו לי. את הרעיון של העסקת פיליפינית העלתה דורית ובניה ועל כך אני חייבת להודות לה. בדקתי היום את ההמלצות שלה ונראה שהיא בסדר גמור. בכל מקרה אני לא מתכוונת להשאיר אותה לבד עם זיו בשבוע הקרוב, יש לה הרבה מה ללמוד בשבוע הראשון משום שהיא גם תנהל את הבית. גאיה

../images/Emo104.gif שיהיה ../images/Emo50.gif כמה את משלמת

לה (ללא ניהול הבית, רק על זיו)?-אם אפשר לשאול, כמובן...

רותי ע

New member
בהצלחה ../images/Emo20.gif

ברור שזה מהלך לא קל, להשאיר בפעם הראשונה את התינוק עם מישהו אחר. אבל אני בטוחה שההסתגלות תהיה מהירה (במיוחד שלו).

../images/Emo51.gif אני יודעת שיהיה בסדר.

אבל זה טיבעי שזה לא קל לי. אין לי ספק שזיו יסתגל בקלות בגלל גילו האפרוחי. חוץ מזה שבתחילה אעבוד מהבית, כך שזה יהיה הדרגתי. מקווה שגם אתם תהיו מרוצים. גאיה

לי נראית בחירה מצויינת

מי כמוכם מכיר את עידן, אופיו ומה מתאים לו. כמובן שנוסף על כך היחס של הגננת אליו ואליכם, מבנה הגן וכמות הילדים. מהצורה שאת מתארת את הגן - נראה שהוא מאוד מצא חן בעיניכם. שיהיה בהצלחה לעידן ולאמאבא בשנה הבאה

../images/Emo24.gif

החלטה נבונה תמיד העדיפות ניתנת למקום שבו הקטנים האילו מרגישים הכי טוב שאפשר, הרגיעה הנפשית שיש לנו בתור הורים כאשר אנו משאירים אותם בידיים נאמנות שווה לפעמים הרבה כסף. באמת שווה לחסוך מדברים אחרים ושלהם יהיה טוב.

../images/Emo104.gif רותי-גם אני חושבת שעשיתם את

הצעד הנכון, לאור העובדה שאינטואיטיבית את מרגישה כך. שעידן יהנה עוד שנה מיחס חם ושיגדל בחממה. לא יקרה כלום, להפך-הוא רק ירוויח מזה. סיגל של שגיא

למעלה