זקוקה לחשיבה יצירתית במיוחד

אמא לה3

New member
זקוקה לחשיבה יצירתית במיוחד

בשבועיים האחרונים התחלתי ללמד בחטיבה ותיכון. בנות נהדרות באמת. היות שאני מגיעה מתחום ההתעמלות, בשיעורי הספורט אני פשוט מאמנת אותן, מכירה להן את הענף ומשתדלת ללמד אותן לחבב אותו. בכל מקרה, בשבוע הבא מעוניינים לעשות בבית הספר יום בנושא בריאות. התבקשנו (המקבילה שלי ואני) להעביר לכל שיכבה (ז'-יב', 120 בנות כל שיכבה) שיעור מעשי בנושא שיעסוק בפעילות גופנית כלשהו וכאן אני נזקקת לעזרה, האם למישהו כאן יש איזה רעיון יצירתי מה עושים עם שיכבה שלמה?????? ולא, אני לא רוצה אירובי או יוגה או דברים כאלה.... תודה

Tammie

New member
וואוו שאלה קשה....

אולי איזה תחרות בין הכיתות? למשל מירוצי שליחים, אפשר טורניר של משחקי כדור, אני לא יודעת כמה כיתות יש, אבל אפשר ליצור למשל כמה קבוצות ולארגן טורניר גדול עם בתים. עוד הצעה שיש לי היא לארגן מסלול מכשולים גדול ברחבי ביה"ס. אפשר להשתמש גם באביזרי ספורט רגילים, כמו ספסלים, חישוקים, קונוסים וכו'. וגם באביזרים לא מאולם הספורט, כסאות, שולחנות, מדרגות בתוך בנין ביה"ס וכאלו. בתוך המסלול אפשר להכניס כל מני תחנות. הייתי חושבת על לעשות משהו שהוא יותר חוויתי. אלו הרעיונות שיש לי כרגע, אם יהיו לי עוד בהמשך אני אפרסם :)

אמא לה3

New member
הנושא הוא "בריאות הגוף והנפש"

ואנחנו מיועדות להיות אך ורק בתוך האולם, מה עוד שלפי התחזית אמור להיות גשום וסוער.... בכל מקרה מדובר על בנות בלבד (חטיבה/תיכון דתי) ואני אמורה להפעיל את כולן ביחד באולם... תחנות נראה לי בלתי אפשרי ל120 בנות בבת אחת (כפול 6 שכבות)

Tammie

New member
וזה חייב להיות פעילות פיזית?

זאת אומרת, זה באמת נשמע לי ממש קשה לעשות פעילות כזאת.... בעיקר כשאתן "כלואות" בתוך אולם אחד, איך יש מקום בכלל לזוז?

אמא לה3

New member
חייב שתהיה פעילות פיסית

וגם אני לא ממש בטוחה איך נעשה זאת באולם, אם כי הוא גדול למדי. קיבלתי איזה הצעה לעשות ריקוד משותף לבנות, הניסיון שלי מוגבל למדי לתחום המחול המודרני/קלאסי...האם למישהו/מישהי יש לינק למקום שאני אוכל למצוא בו כוריאוגרפיות נחמדות לשירים ידועים/אהובים על הנערות היום?

למעלה