זקוקה לטיפים \הסחות דעת\ כל מה שעולה על דעתכם

• פותח הנושא y8y8
  • פורסם בתאריך

y8y8

New member
זקוקה לטיפים \הסחות דעת\ כל מה שעולה על דעתכם

כי אני ממש במצב קשה.
מצב חירום שכזה
יושבת במיטה כל היום ורק טוחנת לי את המוח במחשבות נוראיות. התחלתי לקחת כדורים.. אבל רק אתמול, עד שזה יתחיל לעבוד אני חוששת לחיי.
מה אתם עושים כדי להסיח את הדעת ממחשבות נוראיות? חוץ מטלויזיה\ אינטרנט\ לימודים\ אוכל\ מקלחת\ שינה. כי את זה אני עושה כבר מספיק.
תודה מראש !!!

אני עושה מדי פעם פעילות ספורטיבית...

מסוימת שאני מאוד אוהב. גיליתי שהיא ממש יכולה להסיח את דעתי ולהרחיק אותי מהצרות של החיים.
חוץ מזה, טלוויזיה עוזרת לי מאוד. את צריכה למצוא משהו מספיק חזק שתאהבי לעשות ושתוכלי להתמקד בו כדי שיהיה כמה שיותר אפקטיבי. כמובן שיותר קל לדבר מאשר לעשות.
אבל אולי אצלי זה עובר מהר ואני לא דוגמה טובה.

Lady Stark

New member
היי

קודם כל חשוב שתנסי להירגע. פעמים רבות המחשבות מצטברות ללופ שיוצר חרדה מאוד גבוהה ותחילת טיפול בכדורים לא מקל.
אבל עד כמה שזה מרגיש קשה כרגע אלה רק מחשבות, וכמו שהן הגיעו הן יכולות גם ללכת.
החדשות הטובות הן שתוך כמה ימים מתחילת הטיפול המצב בדרך כלל נרגע, ומרגישים בעיקר עייפות עד שהכדור מתחיל להשפיע.
כדי להקל על המצוקה שלך בינתיים אני ממליצה להתחיל בנשימות ארוכות בהן את שמה דגש על הוצאת האויר לאט ועד הסוף בכל נשיפה. זה מרגיע ומשחרר את השרירים, מה שגם מאוד משפיע על הנפש.
אני ממליצה לך לגשת בהקדם לרופא משפחה כדי לברר אם הוא/היא יכולו לעזור לימים הקרובים איכשהו.
הכי חשוב שתשחררי את לופ המחשבות שנכנסת אליו.
אני מזדהה, עברתי רגעים כאלו לא מעט.
אשמח שתכתבי לי במסרים, כך אוכל להציע עוד דברים.
רק אל תישארי עם זה לבד עכשיו, בסדר?

y8y8

New member
אבל איך משחררים את המחשבות האלה?

את אומרת פשוט לשחרר את הלופ שנכנסתי אליו..אבל איך? אם זה היה כזה קל..לא היינו מדברות כאן עכשיו :(
לפעמים אפשר קצת לחשוב בהיגיון ולפעמים זה פשוט חזק ממני..ככה אני מרגישה.

תכנעי לזה

זאת גם דרך. תני לזה לאכול אותך.. ואז תראי מה קורה.
מנסיוני עיקר החרדה הוא מפחד נורא שמה שעובר עלינו עלול להסלים עד לנקודה שאנחנו מבועתים ממה יקרה אחריה.
אם את מוכנה להיות אמיצה.. תסכימי לפגוש את הנקודה הזאת, ואולי תגלי שהדבר דומה לילד שפחד ממפלצת בארון, וכשהוא פתח את הארון הוא ראה שם רק בגדים.
בהצלחה.

y8y8

New member
וכשהוא פתח את הארון הוא ראה שם רק בגדים.

like :)

למעלה