זקוקה לידע שלכם כדי לא לפגוע ברגשותיהם

שחמור

New member
זקוקה לידע שלכם כדי לא לפגוע ברגשותיהם

של לקוחותיי. אני מעצבת אלבומים. אני מעצבת כרגע אלבום למשפחה דתית ורציתי לשלב בדף הבר מצווה של הבן פסוקים שקרא כשעלה לתורה. מצאתי את הפסוקים באתר מתמחה שמאפשר הדפסה של הפרשה. הדפסתי את כל הפרשה על דף לבן. ועכשיו לשאלה: האם אני יכולה להשתמש בדף הזה כרקע ולהדביק עליו תמונות והאם אני יכולה לגזור מהדף אותיות. אמנם זה לא דף מהתנ"ך אולם אלה עדיין פסוקים ואני רוצה להיות בטוחה שלא אעשה משהו שיפגע ברגשותיהם.

אכן, עלול להיות בעייתי...

קודם כל - ממש כל הכבוד לך על הרגישות לנושא, ועל הרצון הטוב. יש איסור להשתמש בספרי קודש לשימוש של חולין. לצורך ההדגמה - אסור להשתמש בספר המונח על שולחני כמעמד לספר אחר שאני קורא למשל, וקל וחומר שאסור לשתמש בו כבסיס לכוס, צלחת וכדומה. בהצעה שהצעת יש משהו דומה - מעין שימוש בפסוקים רק כרקת ותפאורה. אם היה מדובר על עיבוד גרפי - זה היה נשמע לי טוב יותר. אך אם מדובר על הדבקה אחד על השני - זה קצת צורם לי (על אף שאיני יכול לומר שיש בכך איסור גמור). לכן, המלצתי - התשמשי בפסוקים, אך לא כרקע עליו מודבקות תמונות או קשוטים אחרים כי אם השתמשי בפסוקים - כשהם שלמים ולא חתוכים- כחלק מהקישוט לדף, כעיטור לתמונות הרלוונטיות. בהצלחה!

שחמור

New member
תודה על המידע. בסופו של דבר

פתרתי את הבעיה והשתמשתי בעיטור של פסוקים בהם מופיעות המילים "שלוש עשרה" שהרי זה דף בת מצווה. יצא ממש יפה. תודה רבה

../images/Emo45.gif חשוב לכבד את רגשות הזולת...

את יכולה להסתכל באתר הבא: (מישהו בפורום אמנות הציג) כתב / ציור .... הבעיה עם להדביק על שזה יעל על שם השם...(נדמה לי) את יכולה גם להדפיס את כל הפרשה על שקף.. יש אפשרות להשתמש בשקף שמתאים לדפוס ואז לשים את הכתב מעל הציור

עד שחזרתי מסיבוב ההובלות לביה"ס

והפקקים של המחסום..ברעות..וזה, סיימתי את כתיבת ההודעה ושלחתי ואז ראיתי את המענה שלך..מצחיק... יצאתי לפני שמונה...ראית .. אם יש לך תמונה של העבודה תשלחי כי יודייקא מעניינת אותי... יום של אור

למעלה