זקוקה לייעוץ בנוגע ללימודים

זקוקה לייעוץ בנוגע ללימודים ../images/Emo92.gif

הייתי בערב פתוח של אחד ממוסדות הלימוד ללימודי ערב דו שבועיים לעיצוב פנים. כמו כן דברתי עם סטודנטים ובקרתי בשיעורים. יצאתי עם תחושה שמשהו לא רציני ומעמיק בתוכנית. הבעיה שאני מבינה שישנה ביקורת דומה כלפי כל תוכניות הערב הדו שנתיות. האם ישנו הבדל משמעותי מבחינת "תחושת" העומק והרצינות" בין התוכניות האלה לבין תוכניות שמעניקות תואר אקדמי, כמו חולון, שנקר והמיכללה למינהל, או שאולי התחום קצת אמורפי ופשוט קשה לי כי אני מגיעה מתחומים אחרים, מובנים יותר? כמו כן, נאמר לנו שלדוגמא נוכל להכנס לתחום ע"י הידע באוטוקד ולהתחיל בקטן. האם ישנו ביקוש לעובדים כאלה והאם זו דרך הגיונית להכנס לתחום כמעצב? מצד אחד אני שומעת על אנשים שלמדו במוסדות רציניים לתואר ושאינם מוצאים עבידה בתחום בזמן שיש כאלה שלמדו לימודי ערב ועובדים, מצד שני משהו בתוכי לא שלם עם הלימודים החלקיים האלה. אני חייבת לקבל החלטה בימים אלה ואני מאוד מתלבטת אם לחכות להזדמנות המתאימה בהמשך החיים ולנסות להתקבל ללימודים מלאים או ללכת על הדבר החלקי עם תחושת הפשרה. סליחה על האורך. אודה מאוד למי שיוכל לייעץ לי!

nati desgine

New member
המלצה....

ויצו - חיפה אני למדתי בכמה בתי פר לעיצוב... השתלמויות וכדומה אבל ויצו קיבלתי את הכלים האמיתיים לעולם האמיתי עיצוב = ויצו

למעלה