זקוקה לייעוץ דחוף

munahila

New member
זקוקה לייעוץ דחוף../images/Emo80.gif

שלום למומחים! אני בת 24 ובשנתיים האחרונות(אולי אפילו יותר) שמנתי בצורה יוצאת דופן בבטני.הבטן מאוד נפוחה,כמו סוף חודש שלישי.יש לציין שגם באזורים אחרים שמנתי, אך בצורה הרבה פחות מורגשת. הנושא מטריד אותי ומפריע לי בכל דקה ושעה מהיום...אני נאלצת להסתיר את הבטן עם חולצות רחבות ואנשים רבים לועגים לי.התחושה מאוד לא נעימה...כל אדם שרואה אותי מבחין בקלות בבטן(ולא בירכיים ,למשל).ניסיתי דיאטות שונות בהן הצלחתי לרזות ברגליים, אך לא בבטן. יש לציין שאני סובלת מגזים לעיתים קרובות. האם אני צריכה להתייעץ עם רופא גסטרולוג? האם מדובר בבעיה רפואית או עליי להתעמל ולשרוף שומנים..? מודה מראש למשיבים! גליה.

ייעוץ

קשה לדעת מהנתונים שמסרת כאן מה בידיוק לייך לעשות אך מה לעת עתה עלייך א)לקבוע תור לרופא כללי או לגסטרואנטרולוג על מנת לערוך בדיקות במידת הצורך כולל בדיקות דם למשל לתפקודי בלוטת התריס שכן את מציינת ששמנת בצורה יוצאת דופן...ב)כדאי לך לקבוע תור גם לדיאטנ/ית בקופ"ח רצוי לאחר שיש כבר חלק מתוצאות הבדיקות שיעשו לך הערכה תזונתית מתאימה ועל פי תוצאותיה יתאימו לך תפריט מתאים לירידה במשקל ולהפחתת התסמינים האינטסטינליים (הביטניים למינהם...).

tapuzina2001

New member
רציתי רק להעיר ולהאיר שהרופא המתמחה

במחלות של בלוטת התריס הוא האנדוקינולוג ולא הגסטראנטולוג שהוא מתמחה אם אינני טועה במחלות מעיים טחורים וכדומה תפוזינה

למעלה