זקוקה לייעוץ דחוף!!!

shirisex

New member
זקוקה לייעוץ דחוף!!!

זה הגיע כבר למריבות טונים מאוד גבוהים ואיומים מצד השותף שלי... אני ממש נואשת לעזרה וכל עיצה שיכולה להועיל לי!!! אחד משלושת החתולים שלי - בן 8 מיילל באופן קבוע בלילות ומעיר את השותף רקע: החתול ממש אבל ממש מחפש כל הזמן דמות גברית לאמץ כל פעם שיש לי בן זוג הוא מתייחס רק אליו מבקש את תשומת ליבו וממני מתעלם כמעט לחלוטין. אז שעברתי לפני חודשיים לדירתי החדשה עם שותף שאוהב חתולים ונותן לו יחס החתול השתגע כי המסכן שעבר התעללויות משותפים קודמים לא רגיל לקבל אהבה ממישהו אחר מלבדי, ומה שקורה כרגע זה שהוא ניגש אליו בלילות ממש מתחת לפנים שלו ומיילל אליו עד שהשותף מתעורר ואז בורח... כמובן שהשותף מקבל זאת בעצבים ואין פה שום טיפת הבנה הוא רוצה שאני אסגור אותו איתי בחדר חנוק כל הלילה השינה שלי נהייתה גרועה, הדלת של החדר שלי -בניגוד למה שהייתי רגילה- עכשיו כל הזמן פתוחה בלילות כדי להיות בהיכון ולהרגיע את החתול, בגלל זה השניים האחרים קופצים עלי כל הליילה ופשוט לא נותנים לי לישון! והשינה רדודה כי אני מפחדת שיילל ואני כל הזמן ב'היכון' ובבהלה שחס וחלילה לא יעיר את השותף... ולמרות כל זה השותף הודיע לי חד משמעית ש'אין יותר יללות שמעירות אותו'! שמצדו שאני ייחנק איתם בחדר הקטן אבל שלא יסתובב יותר חופשי בבית בלילות. הוא אפילו הפגיז את החתול אתמול בלילה עם הכרית שלו ועכשיו החתול כבר לא מתקרב אליו ושוכב מבוהל בפינה וסביר להניח שאת האהבה והליטופים שכל כך שמח לקבל כבר לא יזכה לקבל ממנו יותר. חשוב לציין כי הוא לא יכול לסגור את הדלת של החדר שלו כי אנחנו גרים בדירה חזיתית והחלון שלו סגור בגלל הרעש ועל כן הדלת לא יכולה להיות סגורה כי אז זה מחניק. בבקשה עזרה!!!

maya g1

New member
פשוט תחסמו את הכניסה לחדר.....

מחסום כלשהו....כמו לילדים.....או דלת רשת שכזו.........בהצלחה

ODgirl

New member
גם החתול שלי מאד אהב ללכת לבכות לשותפים

(בחורים) אבל מסיבה אחרת: בלילה אני מסרבת להתייחס לבקשות שלו לצאת ואילו הם מסכימים לקום ולפתוח לו את הדלת! בקיצור הרסו לי את החינוך ולעצמם את השינה.. לכן ביקשתי והם הסכימו לשים אטמי אזניים! תוך שבועיים החתול הגיע למסקנה שכל האנשים בבית חירשים ושאין לו למי לבכות! מומלץ בחום!

למעלה