זקוקה לייעוץ דחוף

רותיח33

New member
זקוקה לייעוץ דחוף

לחמי איבחנו אנגיוסרקומה בראש מי מכיר מי יודע לאן לפנות אנחנו מחפשים את הטוב ביותר. תודה מראש לעוזרים!!!!!!!!!!

רמי28

New member
הרב פירר

רותי שלום, הרב אלימלך פירר יוכל לעזור לך צירפתי קישור לאתר העמותה שלו שיהיה המון בהצלחה ורפואה שלמה

NiR AbR

New member
לא הבנתי

מה הקטע עם הרב פירר. מי הוא? מה הוא? למה אנשים הולכים אליו להתייעץ...? זה בקטע הרוחני\דתי\מיסטי או שפשוט יש לו ידע רפואי טוב? מישהו פה הלך אליו והוא באת עזר לו? ניר.

מזי א

New member
הרב פירר

הוא פשוט עילוי בתחום הרפואה , בכלל, לא עבר התמחות מקצועית הכול מידע אישי שנרכש ועבודה מול גדולי המומחים בכל העולםף אני התייעצתי איתו, טלפונית, לפני כריתת השד, והוא הראה ידע נרחב. מאחלת לכם המון בריאות

zr38

New member
הרב פירר

היי הרב פירר יוכל לעזור לך בהפניה לרופאים הטובים ביותר ולשיטת הטיפול המתאימה לך ביותר הוא באמת עילוי..ואפילו רופאים מתיעצים איתו מכויין שהוא מאוד updating לגבי פתרונות ושיטות טיפול כל טוב והחלמה מהירה santo

קוסטיקה

New member
גם אני שאלתי את עצמי בדיוק את אותה

השאלה כשיידעו אותי לגביו. התשובה היא ממש ממש לא בקטע הרוחני/דתי/מיסטי. המדובר באוטודידקט, בעל כושר ניתוח ובעל ידע רחב היקף והתמצאות בנושאים מגוונים מתחום הרפואה לרבות הכרות עם המומחים בכל נושא. התייעצות איתו ממש שווה.
- הופתעתי לגלות שלא כולם "צדיקים" אלא שיש גם צדיקים באמת...

St. George Hospital , Germany

היי באפשרותך לשלוח בפקס או באי מייל את הדיאגנוזה שלו לבית חולים בגרמניה ( אותו בית חולים שאנשי השייטת מהקישון מטופילם ) ולקבל תשובה האם הם יודעים לטפל בבעיה שלו. בכל מיקרה יש להם שם הצלחות גדולות מאוד בסרטן ראש !!!! בברכה יואב - 330550 - 065

למעלה