זקוקה לייעוץ לגבי אלימות בכלבים

זקוקה לייעוץ לגבי אלימות בכלבים../images/Emo46.gif

סיפור מצער שקרה לנו: יום שבת, הוזמנו למרק אצל חברים טובים שאימצו כלבה בת שנתיים לפני שבועיים בערך. הכלבה, גולדן שחור עם תרומה אנונימית
גדולה ושחורה. באנו (בידיעתם) עם פיונה (יש תמונות בפורום) והכלבה שלהם החלה לתקוף את פיונה בצורה אלימה ופראית במיוחד שעוד לא נתקלתי! אפילו השכנה האמסטפית עדינה איתה והם קוראות אחת לשניה מהחלון...
בקיצץ קוץ, פיונה החלה בוכה, היסטרית ו...כן, היא פצועה...דם יורד לה מהאף מחירור שהמפלצת (מצטערת, אבל פיונה היא התינוקת שלי)עשתה לה. הפרידו ביניהן(באיחור!!!!), הרמנו אותה, חיטאנו ושמנו ספריי מיוחד לפצעים. מה עושים כשקורה דבר כזה עם כלב? איך מפרידים בזמן בלי ל"כסח" את הכלב השני בנסיון להציל את החיה המותקפת??? נא עוצו לי עצה לפעם הבאה. אני מפחדת להתקרב לכלבים אחרים שאני לא מכירה. תודה, תודה, תודה שלי

SilentWave

New member
אלימות של כלבים

דיי ידוע שנקבות (עד כמה שאני יודע רק כאלה שאינן מעוקרות) תוקפות לפעמים אחת את השנייה. כשמפגישים בין שני כלבים רצוי ששניהם יהיו קשורים, לראות את ההתנהגות שלהם, ורק אם הם חברותיים לשחרר אותם לשחק יחד. וסתם רעיון שעולה לי עכשיו בקשר להפרדה - משיכה בזנב של כלב תגרום לו בדר"כ לעזוב את מה שהוא עושה ולהסתכל מי "מתעסק" לו עם הזנב. גל (אבא של תלמה לואיז וזואי
)

kasa

New member
עצה לפעם הבאה...

כשמפגישים בין כלבים - תמיד רצוי לערוך את המפגש בשטח נייטרלי. כלומר, הכנסת כלב/ה לטריטוריה של כלב/ה אחר/ת - עלולה להיות מאוד מסוכנת. לכן, בעיקר כשעדיין לא מכירים את הכלב - עורכים את המפגש ביניהם בגינה או בשטח ציבורי פתוח, ורק אז - מכניסים אותם יחד לאותו מקום. אני מאוד מקפידה על זה כשאנחנו באים עם הכלבים שלנו למקום סגור (דירה) שיש בו כלבים אחרים, כדי לא לאיים על הטריטוריה של כלבי הבית. . אבל - זה לפעם הבאה, ובינתיים, אני מקווה שפיונה המסכנונת תחלים, ושלא תישאר לה טראומה מהעניין... נ.ב. לא הבנתי מה זה "תרומה אנונימית"
??

natalyrst

New member
אמא של פיונה

היי.. אני מצטערת לשמוע על מה שקרה לכלבתך.. כשדבר כזה קורה, ריב בן 2 כלבים, אחת הדרכים הטובות כדי להפריד היא לקחת צינור מים עם אקדח מים ופשוט להתיז. אני מבינה שכנראה לא היה באזורכם דבר כזה, וגם חורף והכל, אבל עדיף שלכלב יהיה שנייה של קור מאשר שהוא יצא מזה בלי אוזן נכון
החלמה מהירה לפיונה

תודות ותשובות לפניות ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

תרומה אנונימית זה ביטוי (שמצחיק אותי) כשלא יודעים בוודאות מי ומאיזה סוג היה הזכר. לגבי העצות- אקח זאת בחשבון לפעם הבאה. פשוט הכל קרה נורא מהר... שוב, אתם ממש מקסימים ותודה.

למעלה