זקוקה לייעוץ

לין20

New member
זקוקה לייעוץ

לפי הבנתי מביקור ישן כאן שיש בפורם בות שקיבלו את הלופוס בצבא. אני קיבלתי את הלופוס בצבא ועכשיו אני מתייעצת בעו"ד . הוא אמר לי שהמקסימום אחוזי נכות שניתן לקבל מהצבא הם 30 אבל נדמה לי שהייתה כאן מישהי שקיבלה יותר. לכל מי שיש ניסיון בעניין בבקשה עיזרו לי כבר שנה אני ככה ונגמר לי הפרופיל הזמני אבל משום מה לא שלחו לי שום מכתב לשוב לועדה רפואית

gaia20

New member
לין יקירתי

היתי רוצה לעזור לך, אך אצלי כשהתיצבתי לצו הראשון והבאתי להם את המסמכים שמעידים על הלופוס, העיפו אותי משם בבעיטה עוד לפני שהספקתי להגיד "סופרמן".... אני מקווה שהבנות שחוו מפגש לא נעים כזה עם הצבא יוכלו לשתף אותך ולעזור לך. לילה טוב,

ל3

New member
לין חמודה

גם אני בתהליכים משפטיים עכשיו כי גם אצלי הסיפור התחיל בצבא. האמת לא שמעתי על מס´ אחוזי נכות קבוע שהצבא מעניק ואני חושבת שכל מקרה הוא לגופו ( הרי פגיעות הלופוס הם שונות מאדם לאדם). האם העורך דין שאת מתייעצת איתו הוא מטעם הצבא? זה טוב שלקחת עורך דין- נסי לזרז אותו בעניין אם את יכולה כי אם לא מציקים להםהם נוטים להרדם

danaSha

New member
לופוס בצבא

שלום לין.גם הבת שלי חלתה בצבא והיא מטופלת בינתיים במשרד הבטחון עד לוועדה הרפואית שלה. לא הבנתי אם את עדיין חיילת. כל חייל עים פרופיל זמני מסופח לר"ם 2 ואת יכולה לקבל מהם אינפורמציה. בקשר לאחוזי נכות זה אינדבדואלי ותלוי במצב. הרבה בריאות,ריטה.

למעלה