זקוקה לייעוץ..

תותית 25

New member
זקוקה לייעוץ..

שלום לכן, יש לי תינוקת בת 3 חודשים שהנקתי באופן מלא מהיום הראשון, לאחר חודשיים התחילו בעיות; הילדה יונקת 5 דק מתנתקת חוזרת ושוב מתנתקת בוכה בהיסטריה עד שפולטת הכל ולא מוכנה להמשיך. התייעצתי עם רופא ילדים שלטענתו אמר שאולי מספיק לה רק חמש דקות לאכול( היה נשמע מוזר לחלוטין כיוון שזה לא היה המצב עד כה) חשבנו שזה הגזים נתנו סימיקול התחילו פליטות גדולות,התחלתי לבכות ונעשיתי מתוסכלת מאוד. הנקתי בקושי והתחלתי לתת בקבוק כהשלמה, הילדה סוף-סוף נרגעה מעט והתחלנו לנשום לרווחה. המצב החל להשתנות כאשר הילדה לא מוכנה לינוק בכלל, ברגע שהנחתי אותה בתנוחת ההנקה היא בוכה ולא מנסה אפילו לינוק. נכנעתי, התחלתי לשאוב, החלב הלך והתמעט.. ממצב שהייתי שואבת בקבוק 150 מ״ל היום אני לא מסוגלת לשאוב 20 מ״ל :( ובנוסף אני מרגישה שהמחזור מגיע.. כאבים ומעט דימום.שלשום התחלתי לשתות כמוסות חילבה ועדיין לא רואה שיפור.. מה דעתכן האם זה אבוד לי???

Revili

New member
חזרה להנקה

יש סיכוי לנסות ולחזור להנקה.
חשוב לבצע את התהליך בליווי יועצת הנקה מוסמכת.
יכולות להיות מספר סיבות שונות שגרמו למצב שאת מתארת אך רק יועצת שתפגוש בכם תוכל לנסות להעריך מהו הגורם ובהתאם לבנות תוכנית של חזרה להנקה.
בינתיים, חיוני לשאוב כ- 8 פעמים ביממה במשאבה חשמלית ברמת בית חולים ( לקטינה, סימפוני). העלאת כמויות החלב תתאפשר רק באמצעות גירוי תכוף לשד.
במקביל, הרבה מגע עור לעור עם התינוקת, אל תנסי להכריח אותה לינוק או אפילו להיות בתנוחת ההנקה הרגילה שלכן אלא כנסי איתה למיטה ללא בגדים ותני לה להיות צמודה אלייך.
צרי קשר עם יועצת הנקה בהקדם,
בהצלחה

למעלה