זקוקה לייעוץ

שרוןמממ

New member
זקוקה לייעוץ

אז ככה... קודם כל שלום לכם, אני שרון ו...ממממ...אני גרועה בלהתחיל לדבר על דברים כאלה אז אני פשוט אגיד לכם שיש לי חבר,בזמן האחרון אנחנו מגיעים לכל מיני קטעים שאנחנו כמעט שוכבים ואז בסוף זה לא קורה מכל מיני סיבות... אז הקטע זה שהוא דיי מנוסה בכל הקטע של זיונים וכאלה, ואני...לא. הוא לא יודע את זה אבל הוא כל הזמן אומר כל מיני דברים על בתולות שהוא לא נהנה איתם ושהיתה אחת שלא היה לה ניסיון וכאלה ושהוא לא נהנה מזה וכל מיני דברים כאלו ואני לא רוצה להגיד לו שאני גם בתולה... חוץ מזה אני נורא מפחדת שזה יכאב לי ושירד לי המון דם שזה גם לא בריא לי כי אני אנמית וגם זה סתם כואב...ו...לא יודעת, אני מפחדת וזה מלחיץ אותי, אבל מצד שני אני כל-כך רוצה אותו ברגעים ההם שזה מטריף, ואני לא יודעת מה לעשות... כאילו, באמת חיי בלהיות שם דם ושירגישו את הקרום בתולין נקרע והכל?! מצטערת על ההודעה המטומטמת בטירוף והכל...אבל אם מישהו יוכל לעזור לי אניאשמח תודה שרון

נריה_ה

New member
מעט עזרה...

מקווה... 1. את הולכת לשכב עם בחור והא לא יודע שאת בתולה? מה אתם כן יודעים אחד על השני? באמת זה הבחור שאיתו את רוצה לשכב בפעם הראשונה? לפי מה שאני רואה יש לו רק סקס בראש, כדאי לך להיזהר מבנים כאלה. ובכל אופן, ברור שלא אכפת לו מהצד הרגשי אלא רק מצד הפיזי. 2. כשקרום הבתולין נקרע יורד דם. כמות הדם שיורדת זה אידבידואלי לכל אחד. לא אמור לרדת *המון* דם. 3. בכל אופן, קרום הבתולין לא *חייב* להיקרע בפעם הראשונה שמקיימים יחסים, זה תלוי בגמישות שלו. 4. הכאב, זה גם עיניין אידבידואלי, וזה תלוי בין השאר בגבר, זה לא *חייב* לכאוב בפעם הראשונה. נריה.

וואאאאוווווווו נריה!!!!!

אני לא מאמינה שאני אומרת את זה ............אבל..... א-ת-ה צ-ו-ד-ק ב-100% זה בדיוק מה שאני חושבת. תישמעי מתוקה! אני מיצטערת להגיד לך את זה אבל כפי שניראה לי החבר שלך לא ראוי לזה שתישכבי איתו בפעם הראשונה שלך, זה לא מגיע לו להיות הראשון שיקח ממך את הבתולים. וכל מה שאני מציעה לך לעשות, רשמתי בפורום של על בנים ועל בנות. רעות.

MERD!

New member
ראוי??? לפחות לא הגזמת.......

מה שבאמת לא הבנתי בהודעה שלך, ראוי למה? לקרוע את קרום הבתולין?? יש יותר מידי חשיבות לחתיכת עור הזאת, חתיכת עור שבכל מקרה יכולה להקרע גם בפיעלויות ספורטיביות או אוננות או שלל דברים אחרים זה אומר שהיא כבר לא בתולה? אז אם זה היה ברכיבה הסוס כן היה ראוי? זה דיי משהו שנפוץ היום, הרבה בנות מאמינות שאם הן מקיימות יחסי מין אוראליים או אנאליים אז הן נשארות בתולות(כמה שאין לי בעיה עם זה, זה נשאר טיפשי), אבל זה ממש לא נכון אני אומר תשכבי איתו, תשכחי מכל מה שאמרו לך על כאבים כי זה רק אם מכריחים את זה, תהיי רגועה ותראי שאפילו מהפעם הראשונה הכל יכול להיות טוב, וגם אל תדאגי אני דיי בטוח שהוא יהנה וגם אם לא העיקר זה שאת תהני.

MERD!

New member
אופס, פירוט מסויים.

מכריחים את זה הכוונה זה סתם ישר לבוא לתקוע שאת עדיין לחוצה, כי כמו שאמרתי הדם זה מהחדירה בכוח ולא מקריעת קרום הבתולין ואם יש דם זה כנראה לא בכמות מספקת אפילו שיראו כתם. הכי חשוב זה בזמן שאת כן עושה את זה תהיי רגועה, בלי קשר אם זה פעם ראשונה שניה או שלישית ועוד עצה זה אל תתכננו בשעה מסויימת ביום הזה בתאריך או במסיבה, תעשו מתי שיצא(אבל עם הגנה[כמובן]) ספונטני זה הכי טוב ככה גם זה ירגיש יותר נכון כנראה.

נריה_ה

New member
לא, אתה הגזמת!!!

אני דיי מסכים איתך בקשר למין אוראלי ולבתולין. לדעתי מין אוראלי זה מין - כלומר סקס. ובחורה שמקיימת יחסים אוראלים קימה יחסי מין. אולם לפי ההגדה, הבחורה עדיין בתולה - [כדי לאבד את הבתולין נדרשים יחסי מין מלאים]... הבחורה עדיין בתולה בדיוק כפי שבן לעולם לא יכול להיות בתול או לא בתול (כי אין לא קרום בתולין)... בסך הכל הוא יכול להיות בעל נסיון מיני או לא... בקשר לעניין השני אני לא מסכים איתך, יחסי מין זה לא כמו לאכול עוגה או לעלות למתקן בלונה - פארק. יחסי מין זה משהו הרבה יותר מזה. אני מתנגד לזילות של יחסי המין - זילות שאני רואה אותה כמביאה לשרמוטיות... נ.ב. גם בלונה-פארק לא עולים לכל מתקן, ובקונדיטוריה לא אוכלים כל עוגה... (למי שבין את הכוונה... (וזה בקשר לבחור שלא ראוי שיהיה איתו קטע אינטימי...) נריה.

MERD!

New member
אני יודע שזה לא כמו (הדוגמא שלך)

מתקן בלונה פארק, אבל אני חושב שישנו יותר מידי חשיבות לעניין הפעם הראשונה, יש בנות שבשבילהן זה רק כדי להגדיר את עצמן בתולות אבל תסמכו עליי הן ממש ממש לא, ויש כאלו שפשוט בורות וחושבות שלמרות שזה מקרה מין אנאלי או מין אוראלי זה לא מין, ושאיכשהו הפעם הראשונה יותר חשובה משאר הפעמים. אני פשוט אומר שאין דבר כזה להיות ראוי להיות הראשון שלה.

MERD!

New member
מממ טוב אני אעשה את זה מהיר.

הוא טמבל. אם הוא לא נהנה זה אשמתו לא אשמת הבת. עכשיו לפי מה שאמרת הוא לא נשמע מנוסה כל כך, הכאב של קרום הבתולים הוא דיי זניח ורק בהתחלה, הדם עצמו זה מלחץ השפתיים נסגרות וזה גורם לחדירה להיות מאוד כואבת ובמקרים מסויימים לא אפשרית. מה שעושים במקרה הזה זה או משתמשים בחומר סיכה על בסיס מים על הקונדום ככה שזה לא יפגום בקוטל זרע, או שהוא ירד לך ואז כנראה תרגעי והגוף שלך יפריש חומר סיכה טבעי וזה יקל על החדירה בהרבה, ואם באמת יהיה לך נוח איתו ולא תחפזו לכלום בחדירה הראשונה את יכולה אפילו להנות ולהנות מאוד בלי שום כאב. מדהים מה שאפשר ללמוד בספרים באינטרנט הא?

mor-li

New member
לפי דעתי....

לפי דעתי את צריכה להחליט אם את באמת אוהבת אותו ואם לדעתך הגעת כבר לגיל שאת רוצה לעשות את זה. כי בכל מקרה מתישהו תעשי את זה, וכל הקטע של הכאב הראשוני יקרה, אבל הוא יעבור, וההרגשה תהיה טובה. אז אם את חושבת שאת מוכנה, ואת אוהבת אותו, אני חושבת שאת צריכה לעשות את זה....

שרוןמממ

New member
מממממ...תודה...

חייבת להודות שהרגעתם אותי קצת, אולי אפילו קצת המון... וכן אני אוהבת אותו ולא הוא לא חושב רק על סקס הוא כבר 8 חודשים לא עשה את זה וחיכה לי ומוכן להמשיך אבל אני צמרגישה שאני רוצה את זה.. לא יודעת... אגב, הקטע על הרכיבה על סוסים זה ממש ממש מרגיעה אותי כי ב5 שנים שאני רוכבת אולי יש סיכוי... האמת שאני לא מבינה מה הבעיות שלי כל-כך הרבה זה כאילו...אני יודעת שאני אוהבת אותו, אני יודעת שהוא אוהב אותי עד כדי כך שהוא יעשה הכל בשבילי ותמיד יהיה איתי ושכלום לא יפריד בינינו כמו שהוא תמיד אומר אבל...גו פיגר... טוב, תודה לכם:) שרון

עם את רוצה ולא יכולה....

אז את לא מוכנה את צריכה להיות רגועה ושלמה עם המעשים כנראה בגלל שהוא מדבר ככה על בתולות מלחיץ עם הוא אוהב אותך ואת אותו ובפעם הראשונה לא יהיה כזה מדהים כי זה פעם ראשונה אז בטוח שהוא יבין עם הוא יכעס ויתלונן תגידי לו שאין לך מה לחפש איתו עם את רוצה טיפים שיהיה יותר קל בהתחלה תשאירי הודעה

שרוןמממ

New member
יש לך טיפים? שפוך...

זה באמת יכול לעזור ואם מישהו רוצה את האי סי קיו שלי לדבר : 21257401

קבלי טיפים

לא כל מה שאני אומר כאן מתאים לכל אחד אז בקשה תקנו הוסיפו שפרו דבר ראשון את צריכה לבוא רגועה והכי חשוב את צריכה לרצות את זה יענו להתחרמן אחולשילניג משחק מוקדם חייב זה הדבר הכי חשוב וכיף מאוד אל תאיצו אחד בשני ככה הוא מוכן ואת רטובה מספיק בשביל החדירה. קראתי את זה לא מזמן בגלל זה גם לא ניסיתי את זה אבל קראתי שאם הגבר גומר לפני החדירה אז זה גורם יותר עונג לאישה תנסי תבקשי שירד לך זה ירגיע אותך יכין אותך טוב לחדירה. שלא יחדור מהר אם כואב לך תבקשי שיצא ויחדור עוד פעם ועוד פעם עד שלא יכאב. את רוצה עוד תגידי

black_magic

New member
אני חושבת..

שאת צריכה להיות כנה איתו.. זה לא קשר אמיתי אם את לא מספרת לו שאת בתולה.. ואם הוא נרתע ממך רק בגלל שאת בתולה זה אומר שהוא סתם מפגר.. כי הוא צריך לאהוב אותך כפי שאת, גם עם הבתולין שלך (שזה דבר מאד שולי) תהיי כנה איתו ותדברי איתו על זה דוגרי.. ובקשר לאנמיה וכולי, תפני לגניקולוג/ית ותשאלי אותו מה עושים בעניין זה..

NICOLE MOORE

New member
first of all calm down

and first of all i would like to tell you that ur question is not stupid at all i will devide my answer into two: first of all the fact that your boyfriend doesnt even know that u have never had sex shows a little about the kind of relationship which u two have i mean that if he is ur bf for 8 months how come u never told him even though u had many situations which were very cloze to having sex anyways what im trying to tell you is that u should have a talk with ur boyfriend and tell him everything about u ur body ur experience and most of all about ur fears and feelings and maybe after that u will feel much better and less scared now about you just to let you know that each body reacts differently to the act of having sex some girls bleed alot and some of them even dont it changes from one to another besides that fact before u decide to have sex with ur bf you should be 100% sure of urself wich means being ready for it mentaly and physicly which i dont think u r but thats another story and before i`ll finish my answer i would like to give u some tips: if you do decide to do it make sure that ur having a safe one which means using a condom or taking peels or whatever else dont plan it cause if u do its never gonna happen just let it come spontanic... take a deep breath to relax urself and ur body and dont think about ur fears while actually doing it good luck and hope i helped u nicole moore

bubble

New member
שרון

תעשי משהו רק אם את שלמה איתו.. אם הוא מתלונן בפנייך על הקטע של יחסי מין..כנראה זה מה שהוא מחפש.. האם הוא אוהב אותך באמת??

למעלה