זקוקה ליעוץ

שעמ

New member
זקוקה ליעוץ

שלום תזכורת- אני סובלת בתקופה האחרונה מעיקצוצים ונימלולים. במהלך היום יש לי מספר דקות בכל פעם של הרגשה כזו- רק בצד שמאל-יד ורגל בנוסף יש לי הרגשה מסויימת של חוסר יציבות כאשר אני הולכת וכמו כן בזמן האחרון המספר במשקפיים עלה לי בצורה משמעותית. [ראיה למרחוק בלבד] יש לי תור בשבוע הבא לנוירולוג - אני מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!! לחוצה שאולי זו טרשת וזהו התקף ראשון. איזה בדיקות הנוירולוג יבצע? מה היית אתה בודק? האם התאורים שלי תואמים לסימפטומים של טרשת נפוצה? תודה מראש

תגובה

לא ניתן לקבוע באופן חד משמעי עלפי תוארך ממה את סובלת. לדעתי הסיכוי שזה טרשת נמוך מאד. הנוירולוג יבצע בדיק נוירולוגית, ובהתאם לתשובותיך לשאלותיו וממצאי הבדיקה, יחליט אם יש צוחרך בהמשך ברור ואופיו.

שעמ

New member
שוב אני

שלום לך תוכל לפרט קצת יותר? מה הרגשת ואיך גילו לבסוף שזה טרשת? תודה

cool 4u

New member
תשובה

אני לא רופא ואני לא מומחה אבל מה שאת מספרת כרגע מזכיר לי את עצמי מלפני שנתיים ובסופו של דבר זה היה טרשת

cool 4u

New member
תגובה

מה שלי היה זה בערך במו שאת מספרת ככה התחילה אצלי המחלה היה לי נימול והירדמות של צד שמאל הי לי הפרעות בשיווי משקל חוסר יציבות עד מצבים שנפלתיונפצעתי ואז נדלקה לי מנורה אדומה שמשהו לא בסדר איתי ולמזלי יש לי רופא במשפחה שאיבחן אותי תוך שבוע כוולל MRI תוך שבוע וחצי אובחנתי כחולה טרשת נפוצה וזה הרבה בזכות הרופא שלי

למעלה