זקוקה לכמה המלצות

שירי ל

New member
זקוקה לכמה המלצות ../images/Emo13.gif

אני זקוקה להמלצות לגבי כיסא אוכל ומנשא גב. ראיתי בשילב כיסא אוכל שמתקפל למזוודה קטנה שאפשר לקחת ולהרכיב בכל מקום. מישהי ניסתה אותו? איזה מנשאים נוחים? צריך לקחת בחשבון שרוב הזמן אני לוקחת את אופיר לבד ללא עזרה כך שהמנשא צריך להיות מאוד נוח להכניס ולהוציא לבד. תודה!

popo11

New member
תשובה

מנשא - אני קטנה פיזית, אבל הייתי מאד להוטה על מנשא. נכנסתי לשילב וקניתי את ההכי יקר שהיה להם. ניסיתי אותו בבית עם התינוק בפנים וקיפלתי את העסק אחרי רבע שעה. הרגשתי עוד הפעם בהריון. היה לי חם וכבד. ברררר. לא הצליח הניסוי. עד היום יש לי זיכוי בשילב .... לגבי כסא אוכל - חשוב שיהיה בטיחותי ונוח בבית. בכל מסעדה יש היום כסא לתינוקות, ולגבי סבא/סבתא אני ביקשתי שיקנו שיהיה אצליהם. הבן שלי הוא הנכד הראשון, כך שלענין הזה יהיה עוד שימוש ארוך, שלא לדבר על זה שזו השקעה של כ-200 ש"ח, אז זה לא מאד יקר. חוץ מזה, יש כסא בוסטר שמתחבר לכסא רגיל (קבלנו מתנה) ומתקפל ממש קטן, אז זה גם פתרון לניידות בחוץ. אני חושבת שכסא אחד חייב להיות בבית ואז השיקול הוא ניקיון ובטיחות. את שלנו הפסקנו לקפל. ממש מרגיז כל פעם לפתוח אותו, סתם עצלנים !

כסא "פוטורה"

מאוד מרוצים ממנו, קל מאוד לניקוי, וזה יתרון חשוב! הוא מתקפל, אבל אנחנו לא מקפלים. הוא נשאר פתוח כל הזמן. גם הורי קנו כזה שיהיה אצלהם. אצל ההורים אפשר באמת להשתמש בבוסטר - אותי זה קצת מפחיד, כי תומר כבד וזז הרבה, אז זה נראה לי עדין מדי בשבילו. ובקשר למנשא - קיבלתי מתנה, ובקושי השתמשתי, כי תומר כבד וזה פשוט קרע לי את הכתפיים, ואני לא קטנה בכלל.

יונית ש

New member
ממליצה בחום על פוטורה

ובנוסף לכל המעלות שכבר כתבו עליו הוא מתכוונן לגובה וזה מאוד נח והריפוד רח ונעים בהצלחה

המלצות

לגבי כסא אוכל: לא ללכת שבי אחרי הפירמות ולקנות כיסא שקל לנקות (פלסטיק) להקפיד שיש ריפוד איפה שמניחים את ישבנו של התינוק ועל הגב (יש כאלו בלי וזה לא נעים) ועצה שלי לאחר נסיון - שיהיה מתקפל. לנו יש את כסא הפלסטיק שלושה מצבים של שילב (קבלנו אותו מתנה) והוא ממש נחמד אבל הוא גדול ומסיבי ולא מתקפל. ההורים שלי קנו כסא אוכל תוצרת אטליה בבייבי שיק בפחות ממאתיים ש"ח והוא מעולה וגם מתקפל כך שניתן לאחסון שהוא לא בשימוש. לגבי מנשא גב: לנו יש את טרייל טק של אבנפלו ואנחנו מאד מאד מרוצים - אנחנו משתמשים בו בעיקר בטיולים ארוכים (חו"ל וטיולי שטח בארץ) אז מאיה בעקר נסחבת על ידי בעלי. מומלץ מאד.

ועוד כמה דברים

לגבי כסא בוסטר: כשהילדים יותר גדולים, ניתן להשתמש בהם אבל לא בשלב הראשוני כי הם פחות יציבים. אחנו קנינו עכשיו כסא כזה מפלסטיק של ליפשיץ לשימוש בחו"ל (הוא מתקבל לקטן מאד) . לגבי מנשא גב: לקנות מנשא טוב של חברה טובה. חשוב שחלוקת הכובד תהיה טובה וגם שיהיה למנשא רגלית שתוכלי להעמיד אותו על הרצפה, להושיב את העולל ורק אז להרימו. לגבי המנשא שלנו - את מוזמנת להכנס לאתר של evenflo ולראות את הדגם Trail teck

שירי ל

New member
זה זה?

ואגב, האם בכלל כדאי לקנות מנשא כזה? כי הבנתי שהם עד 15 ק"ג ואופיר שוקלת עכשיו בערך 10...

לא הצלחתי למצוא את המנשא עצמו

באתר אבל למיטב ידיעתי זה עד ל - 22 ק"ג (יעני, כמעט עד כתה א´...). מאיה בת שנה וחצי והיא שוקלת בערך 10 ק"ג ויש לה עוד הרבה זמן להיות במנשא. המנשא הכרחי בטיולים בחול (בפרובנס שם היינו שנה שעברה בחלק מהמקומות קשה ולפעמים בלתי אפשרי לצעוד עם עגלה). מאיה לא תמיד מסכימה להיות בעגלה אבל המנשא זה כמו להיות לאבא על הכתפיים וזה תענוג, אז אם אתם במטיילים זה מומלץ וחיוני.

שירי ל

New member
עוד לא נגמר... ../images/Emo10.gif

חופשת הפסח השאירה אותי בחוץ, אבל עכשיו אני במרץ מחודש. איך אצלכם?

כן, זה זה (פרטים בפנים)

לפי האתר וגם לפי מה שזכור לי המשקל הוא עד 45 פאונד שזה 20 ק"ג. שחר היא היום בת שנתיים 5 ח´ ושוקלת בערך 12 ק"ג כך שעדיין אין בעית משקל . היא מאוד אוהבת את המנשא ונכנסת אליו בחפץ לב ואפילו נרדמת על הגב של אבא. הרצועות שקושרות אותה מרופדות ולא יכולות לחתוך את הכתפיים. למנשא יש גם כיסים שנסגרים עם רוכנסים. המינוסים של המנשא: אין לו גגון ויחסית למנשאים מסוגו הוא קצת קטן. במקרה שלנו דווקא העדפנו אותו בגלל זה כי שחר פשוט שחתה והיתה לא יציבה במרווחים יותר. אבל זה כמובן שונה מילד לילד. אף פעם לא ניסינו להכניס ולהוציא אותה לבד. זה נראה לי אפשרי אבל אני לא יודעת אם זה קל או לא. הכי פשוט שתקחי אותה בעצמך לחנות, "תמדדי" לה את המנשא (וחשוב לעשות את זה כדי לוודא שנוח לה שם) וגם תנסי להכניס ולהוציא לבד. המנשא נמכר בטויס אר אס. ליאורה

zimes

New member
מנשא גב

לנו יש של ואודה, מחזיקים אותו ב"למטיל". יקר אך משובח.

zimes

New member
כן, jolly comfort ../images/Emo104.gif

לא ידעתי שיש להם אתר...

zimes

New member
גם וגם ../images/Emo104.gif

בבית - מעט - בעיקר לבישולים, בערב לטיול הרדמה - תלוי במזג האוויר, את מנשאי הבד אפשר להחביא מתחת למעיל, ואז לא צריך להלביש את הילדים בבגדים שאח"כ נצטרך להפשיט כשהם ישנים. ביומיום - קניות - תלוי במצב הגב שלי (מנשא גב הרבה פחות כואב, תינוח הרבה פחות מסורבל). כשאני לבד והדרך קצרה - שני מנשאים
לטיול בשכונה - קנינו עגלול (מצאנו סופסוף עגלול מאלומיניום!) - שניים זה כבר כבד לי.

רק טיולים

לדעתי המנשא שלנו לא כל כך מתאים לשימוש בתוך הבית. עדיף מנשא מבד (לא שהיה לי כזה, אבל זה נראה לי אחלה) ובלי חלקים קשיחים - זה קצת מגושם. מה גם ששחר כבר בגיל שביום יום היא רוצה ללכת ברגל (או יותר נכון לרוץ בספרינט ואני אחריה). בטיולים היא בדרך כלל מתחילה ברגל ואחרי 10 דקות כבר רוצה על הגב. ליאורה

אנחנו משתמשים במנשא בד

אנחנו משתמשים במנשא בד מהסוג שהוא בעצם רצועת בד ארוכה ורחבה, מצויין ליום יום בבית ולטיולים לא ארוכים מדי, לא שיצאנו לטיולים ארוכים בשלושת החודשים האחרונים. המנשא פשוט מצויין אפשר לבד להכניס ולהוציא אותה בקלות, ועמית פשוט מאוהבת במנשא הזה הוא תמיד מצליח להרגיע אותה כששום דבר אחר לא עובד. חוץ מזה הוא נוח גם לנו, משאיר ידים פנויות לעבודה ולהסתובב. עמית עדיין קטנה (שלושה חודשים, ובערך 6 ק"ג) אבל כבר ראיתי ילד בן 5 במנשא כזה כך שהוא אמור להיות חזק, אבל אני לא יודע כמה זה נוח לילד בכזה גיל.

למעלה