זקוקה לכמה עצות.

o r t a l i t

New member
זקוקה לכמה עצות.

אני יוצאת למסע לפולין בעוד כשבוע וחצי, ב17.10.06. [אגב, מישהו פה עוד נוסע בתאריך הזה ? אני משלחת 5..] מכיוון שמזג האוויר העכשווי ביום בפולין הוא קצת פחות מ20 מעלות, אני מניחה שלא נגיע לפחות מ10 מעלות [גם ספק, אנלא ככ מכירה את השתנות הטמפ', אולי יש פה אנשים שיותר מבינים ממני]. ועדיין, אין לי מושג אילו בגדים לקחת.. הבעיה היא שאף פעם לא יצאתי לחו"ל לשבוע, עם מטרה מאוד מסויימת ולבד [אם אני עם ההורים וב"סתם טיול", מקסימום חסר זוג מכנסיים אז יוצאים לשוק וקונים שם..], אתם יכולים לדבר איתי במספרים ? אני יודעת שזה אינדיווידואלי, אבל בהתחשב בעובדה שבבוקר אני אהיה עם בגדים מסויימים ובערב אני אהיה עם בגדים אחרים, בהנחה שאני אמחזר קצת בגדים, כמה מכנסיים אני צריכה לקחת ? וחולצות קצרות ? וארוכות דקות ? ופוטרים/סריגים ? ועליוניות [סווטצ'רטים וכו'.. עבים] ? וגרביים עבות ? >< העיניין העיקרי שאני לא יכולה לקחת "סתם" כי יש הגבלה של 20 קילו למזוודה. חוץ מזה, מישהו יודע מה בקשר למלונות הבאים [נוחים/גרועים ? צריך להביא משהו שחסר שם ? תקעים של חשמל ? וכו'..] - דום חלופה - ורשה קרקוס - קרקוב האוזר - לובלין ? אני ממש מצפה למסע, ואני חושבת שכל מה שחסר לי זה רק קצת פרטים טכניים, אז אני אודה מאוד למי שיעזור לי :)

יפנית 1

New member
כנסי =>

בקשר למספר הבגדים : תקחי לך 3 מכנסיים מקסימום חולצות דקות\גופיות אחת לכל יום.. ועליוניות כמה שבא לך, את יכולה ללבוש כמה פעמים את אותה עליונית. תקחי נעליים נוחות להליכה זה חשוב ! בקשר לבגדים לערב.. אני לקחתי לי חליפות טרנינג למלון + בגדים לארוחת ערב. כשהגעתי לפולין נוכחתי לדעת שאנחנו אוכלים את ארוחות הערב לפני שאנחנו מגיעים למלון כך שנישארנו עם אותם בגדים שלבשנו בוקר כשמגיעים למלון מאוחר הכי נוח לשים פיג'מה חחח תבררי אם אתם אוכלים את ארוחת הערב במלון או לפני שמגיעים אליו כל שתוכלי לחשב מה לקחת. בקשר למלונות.. הייתי במלון דום חלופה לדעתי הוא מצויין!!, הוא ענקקק. זה המלון שהכי נהנתי בו. הייתי גם במלון הוזאר בלובלין. זה מלון קצת יותר עממי, גם הוא טוב. מה שכן..יש להם שם בעיה עם מים חמים שיש עומס חחח עצה שלי, תתקלחי בו מאוחר אחרי שכולם סיימו להתקלח ותהני ממים רותחים ;] <זה הפקידה בקבלה גילתה לי חחח>

o r t a l i t

New member
תודה רבה !

לפי מה שהבנתי מהתוכנית-מסע שנתנו לנו אנחנו נאכל במלון ובנוסף, יש גם את הפגישה של הקבוצה, לשם אני כנראה אצטרך בגדים ^_~.. תודה על חוות הדעת והעיצות :). עזרת לי מאוד

אני אצטרף לטל הבת!

ובנוסף לכך : א.כמו שאמרה לך-את תאכלי ישר שתחזרי למלון. ב.לאחר האוכל יש בדרך כלל פגישת סיכום יומית.זאת אומרת שישר אחרי האוכל תהיה הפגישה ..או שתקבעו שעה מסויימת ותפגשו. בנוגע לבגדים :אל תקחי הרבה בכלל...אני לקחתי הרבה מאוד,ובחצי לא השתמשתי בכלל. בהצלחה!

דום חלופה זה המלון האדום?

שהאמבטיה בו זה כמו בצימרים כזו יפה? ובקשר לבגדים אמממ אני לקחתי 3 ג'ינסים ומכנס אחד שחור שלא לבשתי (אז תקחי 3 חח) ולקחתי 5 חולצות ארוכות דקות ו2 קצרות (שהיה בהן שימוש והצטערתי שלא לקחתי יותר..) אממ לקחתי מעיל שלא השתמשתי בו בכלל בעעעע ותביאי לשבת בגדים טיפה יותר חגיגים ויפים מאשר הכל ...(חולצה לבנה צנועה וגי'נס או מכנס יפה..) לקחתי 3 סווצרטים עם ריץ רץ' ולקחתי צעיפים והמוןןן המוןןןן גרביים ופיג'מה (טרנינג וחולצה) שהסתובבתי איתה במלון או שפשוט לבשתי את הבגדים שרציתי ללבוש למחרת... לא הבאתי בגדגים מיוחדים לערב.... אהה ואין צורך במגבת.. ואל תעשי ת'טעות של חייך ותשימי מנה חמה בתוך מזוודה כי היא תתפוצץ לך ואז במלון הראשון שתהיו בו תגלי שכל הקוסקוס שהיה במנה החמה נשפך לך על הבגדים בעעע ואממ זהו... חשוב לציין שאני יצאתי באפריל שזה בערך קיצי...

Old Cat

New member
למי שנמצא במלון DOM CHLOPA

מי שנמצא במלון DOM CHLOPA בורשה כשהחנויות פתוחות שלא יפספס את חנות השוקולדים של WEDEL ממש בפינה הסמוכה באותו צד 8 מטר מהכניסה למלון. זהירות-לא למי שסופר קלוריות. רק לקבל רשות מהמדריכים בבקשה.

תשובה לשאלתך השניה ../images/Emo13.gif

גם אני הייתי במלון דום חלופה בוורשה והוא חמוד ממש! לא שיא הפאר, אבל גם לא ישן או משהו...החדרים בו היו ממש נוחים ואני זוכרת שחדר המקלחת והשירותים היה ענק! בקיצור אחלה מלון

BEN ZIV

New member
גם אני יוצא ב18.10 טיסה של ארקיע

ב6:30 בבוקר משהו כזה

o r t a l i t

New member
הממ 17.10...

אבל כן, ארקיע ב6:30 :| מאיפה אתה ? [בצפר, עיר] והמממ תודה רבה לכולם ! בהחלט עזרתם

r o n n y L

New member
../images/Emo12.gifוואלה..

אז כנראה נהיה על האותו המטוס.. באמת אמרו לנו שתהיה איתנו משלחת מצפת..אבל צריכה להיות עוד משלחת אחת

BEN ZIV

New member
יש מצב.. אני חושב שגם יקנעם

אבל לא בטוח יש לכם כנס מטוס ב16
בטבריה?

just PolPoll

New member
חח יפה!!! גם אני סוג של ותיקה פה...

איזה מוזר זה לראות אותך כאן...

למעלה