זקוקה למידע דחוף

מצב
הנושא נעול.
זקוקה למידע דחוף

זקוקה למידע דחוף
שלום לכולם אני חברת קופת חולים לאומית+ביטוח משלים לאומית ועוד יש לי תאומים מטיפולי IVF וכרגע לפני טיפול ivf לילד שלישי נאמר לי היום בקופה שאוכל לבצע את הטיפול רק בבית חולים פרטי בהשתתפות של 2900 ש"ח לכל טיפול, נראה לי קצת מוגזם האם יש מישהי במקרה דומה שתוכל לעזור לי אודה מאוד על תשובתכן ובהצלחה לכולן

מקפיצה

זקוקה למידע דחוף
שלום לכולם אני חברת קופת חולים לאומית+ביטוח משלים לאומית ועוד יש לי תאומים מטיפולי IVF וכרגע לפני טיפול ivf לילד שלישי נאמר לי היום בקופה שאוכל לבצע את הטיפול רק בבית חולים פרטי בהשתתפות של 2900 ש"ח לכל טיפול, נראה לי קצת מוגזם האם יש מישהי במקרה דומה שתוכל לעזור לי אודה מאוד על תשובתכן ובהצלחה לכולן
מקפיצה
חברות קופת חולים לאומית עם שני ילדים ומעלה נא עדכנו בקשר להשתתפותכם בעלות הטיפולים האם זה נכון שלגבי טיפול לילד שלישי זהו המחיר תודה מראש

anankachol

New member
תשלום עבור הטיפול...

זקוקה למידע דחוף
תשלום עבור הטיפול...
ספיר אני לא חברת קופ"ח לאומית, אני חברה במאוחדת, אבל בדיוק היום שילמתי עבור טיפול הפרייה ראשון לילד שני, 1500 ש"ח שזה מהווה 15% מעלות הטיפול ואגב זה לא כולל תרופות, בילד שלישי מממנת הקופה 50% מהטיפול, כך שאני יכולה להניח שהמחיר שאת משלמת הוא סביר. האמת שכשנתבקשתי לשלם הייתי בשוק, לא זכרתי ששילמתי כ"כ הרבה בטיפול הראשון, אבל אז הפנו אותי לתקנון. אני מעיינת כעת בתקנון ולא מוזכר דבר בנוגע לטיפול בבית חולים פרטי כך שלא ברור לי למה מחייבים אותך לבצע את הטיפול בבית חולים פרטי. לפי דעתי כדאי לך להתקשר לקופה ולבקש לקרוא את התקנון של לאומית. בהצלחה ענןכחול

ריניני

New member
איך יכול להיות?

תשלום עבור הטיפול...
ספיר אני לא חברת קופ"ח לאומית, אני חברה במאוחדת, אבל בדיוק היום שילמתי עבור טיפול הפרייה ראשון לילד שני, 1500 ש"ח שזה מהווה 15% מעלות הטיפול ואגב זה לא כולל תרופות, בילד שלישי מממנת הקופה 50% מהטיפול, כך שאני יכולה להניח שהמחיר שאת משלמת הוא סביר. האמת שכשנתבקשתי לשלם הייתי בשוק, לא זכרתי ששילמתי כ"כ הרבה בטיפול הראשון, אבל אז הפנו אותי לתקנון. אני מעיינת כעת בתקנון ולא מוזכר דבר בנוגע לטיפול בבית חולים פרטי כך שלא ברור לי למה מחייבים אותך לבצע את הטיפול בבית חולים פרטי. לפי דעתי כדאי לך להתקשר לקופה ולבקש לקרוא את התקנון של לאומית. בהצלחה ענןכחול
איך יכול להיות?
אני במאוחדת ולא שילמתי גרוש על טיפול לילד שני, פרט לתשלום עבור תרופות (מסובסדות, כמובן). אולי את עושה בבית חולים פרטי, ולכן משלמת? אם לא, ממש לא ברור לי על מה התשלום.

anankachol

New member
בית חולים פרטי...

איך יכול להיות?
אני במאוחדת ולא שילמתי גרוש על טיפול לילד שני, פרט לתשלום עבור תרופות (מסובסדות, כמובן). אולי את עושה בבית חולים פרטי, ולכן משלמת? אם לא, ממש לא ברור לי על מה התשלום.
בית חולים פרטי...
נכון, את צודקת, אני עושה את הטיפול בבית חולים פרטי. בילדה הראשונה היה לי הכי נוח להגיע לבית חולים הזה ולא לאף בית חולים אחר בסביבה. וכעת בטיפול השני, אני לא מוכנה לשנות את המקום, אני מכירה את הנהלים ואת בית החולים ובנוסף יש לי מוקפאים שם. וחוץ מזה משנה מקום משנה מזל אז למה לשנות...

anankachol

New member
בהמשך...

תשלום עבור הטיפול...
בהמשך...
ספיר, נכנסתי לאתר הורים ובו יש פירוט סל הבריאות של כל הקופות פרט לסל של לאומית: כתובת האתר http://www.horim.co.il/4/412g.htm#link2 בנוסף, נכנסתי לאתר של קופ"ח לאומית, לא הצלחתי למצוא דבר אודות הנושא המדובר, אך יש הפנייה לנציג פניות הציבור אולי תוכלי להיעזר בו. כתובת האתר : http://www.leumit.co.il/ בינתיים התחילי בטיפול וחישבי רק על ההצלחה שלו, אם את זכאית להחזר של כסף, את תקבלי אותו. ע.כ.

גם אני במאוחדת

תשלום עבור הטיפול...
גם אני במאוחדת
טיפולים לילד שני אישרו לי 6 טיפולים במימון הקופה מדוע ממך ביקשו 1500 ש"ח? העלות הגבוהה היחידה היא התרופות

אני לא מכירה את הנוהל בלאומית

זקוקה למידע דחוף
אני לא מכירה את הנוהל בלאומית
אני יכולה לאמר לך שב"מכבי מגן זהב" הטיפול לילד שלישי בבית חולים ציבורי הוא ללא השתתפות מכל סוג שהוא למטופלת, כלומר הקופה מכסה את כל העלויות ומחירי התרופות זהים לאלו שלילד ראשון ושני. במקרה של טיפול בבי"ח פרטי (אסותא, מדיקל סנטר, אלישע) הקופה מכסה 50% מעלות ההשתתפות העצמית שיכולה להגיע לכל היותר ל-1000 ש"ח, כלומר החזר של עד 500 ש"ח. יכול להיות שהסכום המדובר כולל בתוכו גם את עלות התרופות? זה בהחלט יכול להגיע לסכומים כאלה. אחרת אין לי הסבר. כדאי שתתקשרי שוב לקופה ותבקשי לשוחח עם אדם בכיר יותר או מתמצא יותר. זה נשמע כאילו קיבלת מידע שגוי או לא שלם. אני לפחות מקווה כך! שיהיה בהצלחה!

תודה לענן כחול ורוצה עוד 1

זקוקה למידע דחוף
תודה רבה לכן על התשובות אך לצערי המידע שקיבלתי היום הינו מדוייק מכיון שנכנסתי לאתר של קופ"ח לאומית ובדקתי את הנושא וגם התקשרתי למוקד של הביטוח המשלים והם אישרו את זה, לא מבינה בשביל מה צריך לשלם כל כך הרבה כסף לביטוח משלים אם במקרים כאלו שבאמת צריך את עזרתם אז הם משתתפים באחוזים לא גבוהים ושאלה לענן כחול, האם הסכומים שנקבת בהם הם לגבי מבוטחות עם ביטוח משלים או לכל מבוטחת? ולרוצה עוד 1 המון המון מזל טוב ובהצלחה בהריון, שיעבור הכי מהר וכיף עד ללידה הקלה ובכלל הצלחה לכולן, אתן באמת מקסימות מגיע לכן

anankachol

New member
מאוחדת עדיף

תודה רבה לכן על התשובות אך לצערי המידע שקיבלתי היום הינו מדוייק מכיון שנכנסתי לאתר של קופ"ח לאומית ובדקתי את הנושא וגם התקשרתי למוקד של הביטוח המשלים והם אישרו את זה, לא מבינה בשביל מה צריך לשלם כל כך הרבה כסף לביטוח משלים אם במקרים כאלו שבאמת צריך את עזרתם אז הם משתתפים באחוזים לא גבוהים ושאלה לענן כחול, האם הסכומים שנקבת בהם הם לגבי מבוטחות עם ביטוח משלים או לכל מבוטחת? ולרוצה עוד 1 המון המון מזל טוב ובהצלחה בהריון, שיעבור הכי מהר וכיף עד ללידה הקלה ובכלל הצלחה לכולן, אתן באמת מקסימות מגיע לכן
מאוחדת עדיף
ספיר יש לי מאוחדת עדיף. ובתקנון שיש ברשותי כתוב שירותי בריאות נוספים עבור מאוחדת עדיף אז.... את כ"כ צודקת לגבי המקרים שבאמת צריך אותם..., והיום כששילמתי את הכסף חשבתי בדיוק על מה שאמרת. אבל אח"כ חשבתי לעצמי, בשביל מה להתעצבן, יש אנשים שסובלים הרבה יותר מאיתנו במחלות שאני לא רוצה אפילו לדבר עליהם, וגם הם משלמים סכומי עתק... אני רק יכולה לקוות בשבילך ובשבילי ובשביל כל אחת מאיתנו שנצליח להרות לאחר הטיפול הראשון.

../images/Emo32.gif ברוכה המצטרפת, ענן כחול

מאוחדת עדיף
ספיר יש לי מאוחדת עדיף. ובתקנון שיש ברשותי כתוב שירותי בריאות נוספים עבור מאוחדת עדיף אז.... את כ"כ צודקת לגבי המקרים שבאמת צריך אותם..., והיום כששילמתי את הכסף חשבתי בדיוק על מה שאמרת. אבל אח"כ חשבתי לעצמי, בשביל מה להתעצבן, יש אנשים שסובלים הרבה יותר מאיתנו במחלות שאני לא רוצה אפילו לדבר עליהם, וגם הם משלמים סכומי עתק... אני רק יכולה לקוות בשבילך ובשבילי ובשביל כל אחת מאיתנו שנצליח להרות לאחר הטיפול הראשון.
ברוכה המצטרפת, ענן כחול
שהגישה החיובית, האופטימיות והסבלנות שמשתקפים ממעט ההודעות שלך יפעלו לטובתך ושיהיה טיפול קצר, תכליתי עם סיום מושלם בקרוב מאוד! שיהיה בהצלחה, ענן כחול!

מה לגבי מחיר התרופות?

זקוקה למידע דחוף
מה לגבי מחיר התרופות?
האם מחיר התרופות לילד שלישי גבוהה מהמחיר שמשלמים עבור ילד ראשון ושני?

לימי5

New member
אני בלאומית ולפי מה שהבנתי זה ככה

זקוקה למידע דחוף
לילד ראשון ושני לא משלמים רק תרופות. אם את עושה בביה"ח פרטי זה עולה 1500 ש"ח לכל טיפול. ללגבי ילד שלישי 2400 ש"ח למבוטחות לאומית ועוד בביה"ח פרטי והגבלה ל6 טיפולים בשנה. אני לא יודעת מה הדין לגבי ילד שלישי בביה"ח לא פרטי. אולי לא מאשרים ואז זה על חשבוננו???

היי לימי

לילד ראשון ושני לא משלמים רק תרופות. אם את עושה בביה"ח פרטי זה עולה 1500 ש"ח לכל טיפול. ללגבי ילד שלישי 2400 ש"ח למבוטחות לאומית ועוד בביה"ח פרטי והגבלה ל6 טיפולים בשנה. אני לא יודעת מה הדין לגבי ילד שלישי בביה"ח לא פרטי. אולי לא מאשרים ואז זה על חשבוננו???
היי לימי
קודם כל תודה על המידע וכמו שנאמר לי בקופת חולים אין באפשרותי לבצע את הטיפולים בבית חולים ממשלתי, שיש כזה במרחק 10 דקות נסיעה מביתי, ההשתתפות שלהם מותנית בכך שהטיפול הוא בפרטי בלבד ולכן אני נאלצת לנסוע מהצפון למרכז מספר לא קטן של פעמים, אין לי כלל טענות כלפי המדיקל סנטר, להפך אני מאוד מרוצה מהם כי שם בעצם הריתי בפעם הראשונה אך המרחק מהווה בעיה רצינית. האם את יודעת לגבי מחירי התרופות לילד שלישי האם זה כמו לילד ראשון ושני? תודה לך מראש ובהצלחה

לימי5

New member
לגבי מחירים אין לי מושג כי אנחנו

היי לימי
קודם כל תודה על המידע וכמו שנאמר לי בקופת חולים אין באפשרותי לבצע את הטיפולים בבית חולים ממשלתי, שיש כזה במרחק 10 דקות נסיעה מביתי, ההשתתפות שלהם מותנית בכך שהטיפול הוא בפרטי בלבד ולכן אני נאלצת לנסוע מהצפון למרכז מספר לא קטן של פעמים, אין לי כלל טענות כלפי המדיקל סנטר, להפך אני מאוד מרוצה מהם כי שם בעצם הריתי בפעם הראשונה אך המרחק מהווה בעיה רצינית. האם את יודעת לגבי מחירי התרופות לילד שלישי האם זה כמו לילד ראשון ושני? תודה לך מראש ובהצלחה
לגבי מחירים אין לי מושג כי אנחנו
עובדים על השני. אבל שיהיה בהצלחה!

תיכנסי לאתר של לאומית...

זקוקה למידע דחוף
תיכנסי לאתר של לאומית...
WWW.LEUMIT.CO.IL בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה