זקוקה למידע על מחירים בארגנטינה

זקוקה למידע על מחירים בארגנטינה../images/Emo130.gif

יכול מאוד להתגשם הציפיה שלנו לנסוע לארגנטינה בקיץ. חמותי תעזור לנו עם הכרטיסים (4! וילדים מעל גיל 2 משלמים כמעט מחיר מלא!) אבל הדאגות שלי הן לא על הטיסה אלא למחייה עצמה. נכון שיש משפחה, אבל בכל זאת: היינו שם לפני שלוש שנים: זה נכון שהמחירים עלו מאוד? (אוכל, בגדים,יציאות עם הילדים, נסיעות בינעירוניות...) כמה עולה למשל נסיעה באוטובוס מבואנוס איירס לרוסאריו? כמה עולה בערך נסיעה בטקסי בתוך העיר? כמה עולה לילה במלון נורמאלי למשפחה ללא פינוקים מיותרים? ובמיוחד לLAILA: אולי עוד נצטרך, כמה עולה חבילת חיתולים?(כשהבת שלי הייתה תינוקת הטיטולים שם היו מאוד יקרים וממש לא באיכות טובה!)

lailaein

New member
טוב ננסה לעזור במידע

בגדים לא ממליצה לקנות פה צ'יקי ומימוס יקרים מדי ולפי טעמי פחות יפים מהארץ. אני לדוגמא מבקשת שישלחו לי מהארץ בגדים לילדים. אוכל אכן יותר זול מהארץ כי הבשר יותר זול (לפחות משהו חיובי) נסיעות בינעירוניות אני רק יודעת מבואנוס איירס לצ'קו 110 דולר הלוך חזור. חיתולים הם כמו בארץ באיכות פחותה אבלללל יש של חברת BABY SEC ה אולטרה או ה פרימיום שהם באיכות יותר דומה לאיכות בארץ וחבילה של 60 חיתולים בגודל G עולים 33 פזו שזה בערך 11 דולר (פחות או יותר כמו בארץ לא???) לילות במלון זה תלוי איפה כמובן שבבואנוס איירס יותר יקר אבל את תבואי בחורף שבטח יש מבצעים תבררי דרך האינטרנט. אנחנו היינו שנה שעברה במלון ליד האובליסקו שיש להם דירות כאלה עם מטבחון ומקרר ככה שאפשר לחסוך באוכל והמחיר היה סביר אפשר לברר דרך הסקייפ http://www.apartlima265.com והיה קרוב לכל קווי הסובטה ונסענו לכל מקום בסובטה שהיה יותר זול. הבן שלי מנדנד ME PODES PONER LO MIO EN LA COPUTADORA אז תשאלי עוד אם את רוצה

לילה

תודה! טוב, הדולר בארץ ירד, לכן החיתולים יקרים יותר כאן.(ואני קונה תמיד כשיש מבצע. אולי נגמול אותו עד אז?) לא נראה לי שנוכל לנסוע בסובטה, נצטרך לרדוף אחרי יאיר במהלך כל הנסיעה!אולי באוטובוס... איך נוסעים שם מבחינה בטיחותית? אין זכר לחגורות ולכיסאות לילדים, נכון? לא חושבת לקנות בגדים, אולי מעילים לילדים. מבינה אותך, גם לי "לא מרשים" לשבת מול המחשב להרבה זמן ... (רוצה לינקים? אשלח לך בכיף)

Joy107

New member
לא יכולה לעזורבמחירים ...

אבל אני רוצה לבוא אתכם!!
יש מצב להתחבא במזוודה??
ורוצה גם להצטרף ל"רוצה להגיע למחשב ומגורשת על ידי הילדים" אנונימים , ההרשמה פה?

בכיף רינת!

אבל אין לי מקום לעוד 5
אתם הייתם שם לאחר שהילדים נולדו? או הסבים באו הנה?

Joy107

New member
אז אני אבוא לבד...../images/Emo3.gif

ההורים של מרטין עלו לארץ לפניו, הם גרים בדרום. אנחנו היינו שם כשהיינו עוד צעירים ויפים (אוקטובר 2002...
) בטיול מרטין הציע לי נישואין וכשחזרנו התחתנו. נראה לי שעד טיול בר המצווה של מור אין סיכוי ממש שניסע.

frayed

New member
RE

הייתי לפני חצי שנה בארגנטינה ,נסיעה לרוסריו עולה 35 פזו בערך אבל הנסיעות בארגנטינה די יקרות. טקסי בתוך העיר? זו שאלה די כללית אבל 10-15 פזו בערך מאוד תלוי ... על מלון קשה לי לענות לך כי ישנתי בהוסטלים.

ic11

New member
נסיעות יקרות???

נסיע באוטובוס עירוני.......פחות מי פסו!!!! סובטה(מטרו).........פחות מי פסו!!!! מונית,מי שכונת פלורס למרכז (חצי בואנוס פלוס מינוס) 20 פסוס(30 שקל)!!! הפלגה בטיגרה תשל חצי שעה + קפה ו מאפה או שתייה ו 3 אמפנדס 22 פסוס ,זה יקר?? פא בארץ נסיע עירוני עולה יותר מי 5 ש"ח,3 דקות נסיע במונית....20שקל!!!! מחירים אחריםתשלחתי לך(ממי דבי) במסר אישי

osita

New member
גם אני טסתי שנה שעברה

יולי-ספטמבר הבגדים היו די זולים כי זה בדיוק סוף עונה...אז אפשר למצוא מציאות ,אבל הכל יש בארץ והכל דומה אז אני למשל לא קניתי כל כך הרבה בגדים יחסית חחח:]] ובאמת נסיעות למרחקים יותר יקר,אני נסעתי למרדל ועלה לי 80 פסו כל כיוון, אבל אפשר למצוא כל מיני חבילות זולות והמחירים במלונות לא כאלה יקרים אפשר ללכת למלון של 2 כוכבים והם סבבה לגמרי ובכלל לא יקרים..... וכמובן הנסיעות בסובטה שזה הכי משתלם לא יקר בכלל 80 פסו ואוטובוס 70 פסו או הפוך לא זוכרתתת... איייי איך בא לי לחזור...חחח לא נורא אחרי הצבא... תהנו!!!

frayed

New member
IC

לא דיברתי עם המחירים בתוך העיר אלא בנסיעות מחוץ לבואנוס איירס,התחבורה בבואנוס איירס זולה ומצויינית.

ic11

New member
יותר יקר.....לא חושב

נסיע באגד מתל-אביב לאילת(330 קמ) באוטובוס רגיל עולה 65 ש"ח(15 דולר) נסיע מי בואנוס איירס לברילוצ'ה (2000קמ) פי 6!!! באוטובוס מפוארת,עם מיטה,דיילת ואוכל חופשי עולה 280 פסוס(90 דולר) גם כן פי 6,אבל כמו שאמרתי באוטובוס מפואר.באוטובוס רגיל עולה הרבה יותר זול!!!

pepe chatruc

New member
לברילוצ'ה מבואנוס איירס ב 280?!?!

המחירים ממש קפצו , אני זוכר שלפני שנתיים וחצי זה היה בן 80 ל 150 , תלוי ברמה כמובן...

s f a r a d i t

New member
תחבורה ואוכל בארגנטינה זה זול מאוד../images/Emo70.gif

במיוחד עם את מגיע לשם עם דולרים אוטובוסים עולים גרושים טקסי אותו הדבר אוכל סופר זול החיים יקרים מאוד לארגנטינאים שמרוויחים 300 $ לחודש ומזה הם צריכים להיות לתירים זה סיפור אחר

אלון 58

New member
כמה שוה כיום הפסו לעומת הדולר?

בדצמבר 2005 כשהחלפתי דולרים לפסוס בנמל-התעופה אסייסה,זכור לי שקבלתי ב-CAMBIO עבור $150,סך של 402 פסו,שזה נותן 2.68 פסו ל-1.00 דולר,אפשר להתעדכן כמה זה היום?ידוע אמנם שבעולם שער-חליפין בנמלי-תעופה הוא נמוך מהמקובל בכל עיר סמוכה,אבל מי שזקוק מיד לכסף מקומי,לא תמיד יש ברירה אחרת.

frayed

New member
IC11

צא מהסרט שצריך להשוואת את המחירים לארץ! אנחנו מדברים על דרום אמריקה,ארגנטינה,צ'ילה ברזיל וקולומביה ידועות כמדינות יקרות נכון שאם תשווה אותם לאנגליה הם זולות אז חבל לעשות את ההשואת האלה. הכרתי הרבה ארגנטינים שמרווחים 600 פזו בחודש שזה 200 דולר ועם משכורות כזאת המחיה קשה. דולר אחד שווה 3.16 פזו ,כמעט שלא השתנה בשנה האחרונה.

אלון 58

New member
../images/Emo51.gif...,

אבל נראה לי שלא הפנית הודעה זו לגולש הנכון,פרט לנושא של שער הפזו.

ידוע שהנסיעות בתוך העיר זולות יותר מאלו שכאן

אבל המרחקים בין עיר לעיר גדולים יותר, לכן המחירים בהתאם. נסיעה באוטובוס מקפיטל לרוסאריו היא 4 שעות... כמה עולה בערך? אף פעם לא הבנתי מדוע בארגנטינה תמיד יקר יותר הטלפון, הדואר...

למעלה