ליעל-על אהבה
היי יעלי, בהמשך לתגובתו של יאיר אלייך, אני רוצה לחזק ולחזק ולחזק!!! ממישהי שאהבה זהו סם החיים עבורה... במשך שנים חילקתי המון המון הומון וגם קיבלתי המון המון המון אבל לא כמו שנתתי כי אצלי זה לא דבר שאני יכולה לשלוט עליו בהגיון ולחשב תועלת וכמות, בכל אופן, אני רומנטית ללא גבולות מתאאהבת בכל יום עשרים פעם ומפנטזת על אהבות מיוחדות מלאות צבע,רגש וסערות בלתי פוסקות, העיקר לא משעעממות ושיגרתיות, קסומות... תמיד הפליא אותי איך יכול להיות שאם אני כזו וכל כך רוצה זה לא קורה בצורה המופלאה הזו??? עד ש... איזשהו תהליך מופלא שפשוט קרה לי בלי שכל כך שמתי לב גיליתי שני דברים שהפכו את עולמי, האחד שכדי למצא אהבה או כסף או שפע או כל דבר, צריך להפתח בקטע של אהב זה למשל להפתח לאהבה , שהיא כל אהבה שהיא כל טיפ טיפה של אהבה אפילו אם זה מוכרצ בחנות שחביב אלייך או איש ברחוב שמחייך אלייך , פשוט לכל פרפר קטן ועדיך וצבעוני של אהבה שמתעופף לו לידך, כמו אם תרצי לנשום עמוק ולהריח את כל הריחות מסביב, ואז קורה דבר מופלא, תאמיני לי את מגלה שמטיפה אחת הופכות להיות שתי טיפות ואז טיפטוף של יותר טיפות ואז פתאום מטר של אהבה וחיבוק מכולם, ואהבה של גבר זה רק חלק מהענין. פשוט...תפתחי את הלב לאור,שמחה ו...אהבה, והכל יהיה בסדר רק לא לפחוד להפתח ולבטוח במה שתקבלי כי שלא משנה מה שזה לא יהיה תוכלי להתמודד איתו . יום נפלא לך עופרה