זקוקה למיכשור לחדר כושר לפנימיה לנוער באיזור קריית מלאכי, זקוקים לציוד להקמת חדר כושר....
ר רואה צאן New member 15/12/04 #1 זקוקה למיכשור לחדר כושר לפנימיה לנוער באיזור קריית מלאכי, זקוקים לציוד להקמת חדר כושר....
T Tal Tal4 New member 15/12/04 #2 אנא פני לDEENA בפורום זה. יש לה מכשיר אוביטראק שהיא מבקשת כבר שבועות
נ נירה63 New member 16/12/04 #14 למגניבה ערב טוב. האם אפשר לקבל מימך את הטלפון ברעננה? יש לי שינוע מרעננה לחיפה.
נ נירה63 New member 16/12/04 #6 למגניבה בוקר טוב האם אפשר לקבל את המכשיר ולהעבירו לפנימית יום בחיפה? יש לי שינוע כך שאין בעיה להעבירו, רק אודה לך אם תכתבי לי מהיכן לבוא לקחתו. תודה מראש נירה.
למגניבה בוקר טוב האם אפשר לקבל את המכשיר ולהעבירו לפנימית יום בחיפה? יש לי שינוע כך שאין בעיה להעבירו, רק אודה לך אם תכתבי לי מהיכן לבוא לקחתו. תודה מראש נירה.
פ פנינה יהודית New member 16/12/04 #7 יש לי מכשיר אוביטרק למסירה באשדוד. אפשר כל יום אחרי הצהריים לבוא ולקחת, כי אין לי איך לשנע אותו. פנינה
יש לי מכשיר אוביטרק למסירה באשדוד. אפשר כל יום אחרי הצהריים לבוא ולקחת, כי אין לי איך לשנע אותו. פנינה
J jole New member 16/12/04 #8 כדאי לבדוק קודם כל עם איילת אם אין מוסד באשדוד או האזור שיכול להנות מתרומה זו.
מ מגניבה2004 New member 18/12/04 #15 מכשיר הליכה מכני למסירה אתם רוצים אותו? תצטרכו לדאוג לשנע אותו מפתח תקוה אם רוצה אני אחפש את המספר שלה ויעביר לך
מכשיר הליכה מכני למסירה אתם רוצים אותו? תצטרכו לדאוג לשנע אותו מפתח תקוה אם רוצה אני אחפש את המספר שלה ויעביר לך
נ נירה63 New member 18/12/04 #16 אז מה המכשיר הועבר מרעננה לפ"ת?? מעניין...יש לי שינוע מפתח תקוה , האם אוכל לקבל את הטלפון? תודה ושבוע נהדר לך.
אז מה המכשיר הועבר מרעננה לפ"ת?? מעניין...יש לי שינוע מפתח תקוה , האם אוכל לקבל את הטלפון? תודה ושבוע נהדר לך.