זקוקה למישהו להעביר איתו את החורף...

סקוטה

New member
זקוקה למישהו להעביר איתו את החורף...

אני רוצה לאמץ חרדון מזוקן. אם אתם יודעים על מישהו שלא רוצה את שלו, שהנקבה שלו הטילה והוא מוכן לתת או למכור בסכום נמוך... יש לי אקוורים באורך מטר, ורוחב בערך 50 סמ'... נכון לעכשיו יש בו דג טורף (50 סמ') שגם המקום קטן לו מידי וגם כניראה שהוא לו רחוק מלשיר עם מלאכים (בן 4 ומשהו) ואני לא רוצה לראות אותו עושה את זה כי אני קשורה אליו מאוד, והמוכר בחנות חיות במקום שבו אני גרה מעוניין בו. אז בבקשה, אני יהיה כל כך מאושרת אם יהיה לי חרדון \ חרדונית.

סקוטה

New member
אגב, זה לא שאחרי החורף אני יזרוק אותו...

מחכה לו קשר חם ואוהב מאוד....

את מודעת לכך שלגדל חרדון מזוקן

עולה כסף? נורות מיוחדות ללטאות. חימום. ויטמינים וסידן מיוחדים לזוחלים. מזון: חרקים שונים שצריך לקנות או לגדל וגם עלים ירוקים שקונים בסופר. לפני שאת רצה לזרוק חיה אצלך באקווריום כדאי שתבדקי אם את בכלל יכולה לשלם על כל זה, חבל שתשיגי חרדון מזוקן ואז נראה כל יומיים הודעה בפורום לגבי זה שאת מחפשת ציוד כזה או אחר במתנה.

סקוטה

New member
כן כן... זאת לא הבעייה...

אני עדיין גרה עם ההורים שלי, הם מוכנים לשלם על זה. אבל אמא, שקצת חרדה להכנסת זוחל לבית שלה, רוצה שאותו אני אקנה מכספי שלי, את כל האקססוריז, שאני יודעת ביוק מה אני צריכה, הם יממנו לי.

בהצלחה אלינור..

ואל תדאג יונתן, כשהיא תצטרך דברים במתנה היא תדע למי לפנות

סקוטה

New member
אז עכשיו אתה יודע?

סוג של לרכל עליי מאחורי אגב מה ששניכם עושים.......

בטח שהוא יודע..

ועכשיו גם תקבלי מתנות.
אני נתתי לך שירות, כפויית טובה קטנה!
יונתן אמר שאין מתנות, אני אמרתי מי את ושהוא יתן לך מתנות, ועכשיו תקבלי מתנות!
ואת עוד מתלוננת שמרכלים עלייך בפנייך?! תגידי תודה! (הנוער של היום.. ג'זס..)
יאללה בואי לצפון, אנחנו חייבים ליונתן פיצה.

אכלתי את החצי השני היום ובזה

הסתיימה מכסת הפיצה השבועית. בפעם הבאה אני אכניס את הצרצר לאריזת שי.

סקוטה

New member
אני באה מחר (יום שישי)

ואני רוצה פיצה!!! ואני רוצה לבקר את האדונית חרדונית... אני חושבת שאני מאוהבת ^^ חחחח היום קמתי בבוקר ואמא שמה לי ליד המיטה את המילים של השיר אדון חרדון בעודה מתחננת שאני לא אכניס הבייתה את החיה.... חח אופס... באסה לה... אני קודם צריכה למצוא לסקוט סידור...

למעלה