זקוקה למתכון להכנת זיגוג אבקת סוכר

nuritmak

New member
זקוקה למתכון להכנת זיגוג אבקת סוכר

אני מכינה עוגת מילפה עם קרם פטיסייר ( פרווה ) ואני רוצה למרוח עליה זיגוג אבקת סוכר. למישהו יש מושג איך מכינים את זה ? ובכמות שתספיק לעוגה בגודל תבנית חד"פ בינונית בבקשה !
 

clcl

New member
בבקשה../images/Emo39.gif

זיגוג סוכר-100 ג"ר אבקת סוכר+2 כפות מים חמים +4 טיפות מיץ לימון.-לערבב עד לקבלת תערובת לבנה שניתן למרוח
זיגוג סוכר בסיסי העיקרון נשמר תמיד, בכל הטעמים: אבקת סוכר המומסת בנוזל פושר. יש לערבב את אבקת הסוכר בנוזל עד שהעיסה נוזלית אך נדבקת לגב הכף. לקבלת זיגוג עדין יותר ניתן לבשל את המרכיבים יחד על להבה נמוכה אך יש להזהר מאוד לא לחמם יותר מדי. היחס היסודי הוא: אבקת סוכר – כ-100 גרם נוזל – 2-3 כפות אפשר להוסיף אבקת סוכר כדי לעבות או נוזל לדילול זיגוג בטעם שוקולד ממיסים 2 כפות קקאו במים ומשתמשים בזה כנוזל הזיגוג זיגוג בטעם קפה ממיסים 2 כפיות קפה נמס במים ומשתמשים בזה כנוזל הזיגוג זיגוג בטעם מוקה ממיסים 1 כפית שטוחה קקאו ו-2 כפיות שטוחות קפה נמס במים ומשתמשים בזה כנוזל הזיגוג זיגוג בטעם לימון במקום חלק מהמים משתמשים ב-1 כף מיץ לימון מסונן היטב זיגוג בטעם תפוז במקום חלק מהמים משתמשים ב-1 כף מיץ תפוזים מסונן היטב זיגוג בטעם ליקר משתמשים בליקר הרצוי במקום בנוזלים אחרים זיגוג מעוטר מכינים בצלוחיות סוכריות צבעוניות, שקדים קצוצים קלויים, אגוזים קצוצים וכו' לפי הטעם. מכינים זיגוג לפי הטעם והרצון מהמבחר למעלה טובלים בזיגוג או מורחים אותו. מפזרים מיד את הקישוט שנבחר. הקישוטים ידבקו עם הזיגוג ויתקבעו לעוגות . "פילונית"
 
למעלה