זקוקה לניסיון שלכם!

הדסי1

New member
זקוקה לניסיון שלכם!

אחי, בן 15.5 חולה בסרטן העצם. הוא מקבל טיפולים מאוד קשים וסובל מאוד. יש שפע אפשרויות לטיפולים אלטרנטיביים/משלימים. האם מישהו יכול להמליץ על משהו מהניסיון שלו? מישהו שמע על: צמחי המרפא הסיניים של ד"ר לי איסקדור שיטת גרסון כמוסות של ציפורני חתול/סחוס כרישים. תודה רבה רבה!!!

MemphisRaines

New member
היי הדס ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

אני לא ממש מבין בזה ממה ששמעתי סחוס הכרישים לא ממש הוכיח את עצמו אבל פני למטפל אלטנרטיבי מוכר ואחד שיכול לעמוד מאחורי מילותיו ( ושלא מבטיח את הירח ) בהחלט תוכל לשפוך אור על הדברים בהחלט ניתן להסתייע ברפואה האלטרנטיבית ויש מקרים שבהם היא עזרה ללא ספק רפאה שלמה לאחיך
שרון

blg

New member
הדס

עמדתי שלי היא שרצוי לשלב בין הרפואה המערבית לאלטרנטיבית. לא להחליף את האחת באחרת. לא שמעתי על אף אחת מהשיטות שעליהן כתבת. אבל אני מצטרפת לשרון בכך שצריך לנהוג זהירות עם מרפאים שמבטיחים את הירח. מרפאים טובים מכירים במגבלותיהם. רק בריאות

flying zebra

New member
גם וגם

הי הדס קודם כל, כפי שכתבו לך לפניי כמובן שהטיפול האלטרנטיבי הוא בנוסף ולא במקום. שמעתי מחבר שניסה את סחוס הכרישים שלו זה לא עזר. באשר לצמחים הסיניים של ד"ר לי, אני לקחתי אותם במהלך הטיפולים הכימותרפיים ולי הם עזרו מאד. אשמח למסור לך פרטים נוספים אם תרצי. שיהיה לאחיך בהצלחה!

MemphisRaines

New member
ברוכה הבאה זברה יקרה ../images/Emo39.gif

עכשיו את כבר יכולה לכתוב כאן
שרון

flying zebra

New member
ברוכים הנמצאים

ואפילו לא חשבתי להחליף את הכינוי - הוא חביב עלי במיוחד :))

הדסי1

New member
תודה רבה! אשמח לעוד פרטים

הייתי אצלה אתמול עם אח שלי והיא טיפלה בו בדיקור ורשמה לו צמחי מרפא. האם עשית אצלה דיקור כל שבוע? (אנחנו לא מאזור המרכז וזה גם קשה כשהוא בטיפולים) הרופאים ששאלתי שהם גם קונבנציונלים וגם נטרופטים והם המליצו לא לקחת צמחי מרפא כיוון שכמו שזה מחזק את הגוף זה עלול לחזק את הגידול. את בדקת את הנושא הזה? אשמח אם אוכל לדבר איתך. האימייל שלי הוא [email protected] תודה רבה רבה! חוץ מזה, לדעתי את לא צריכה לספר על זה בראיונות עבודה. בהצלחה!

flying zebra

New member
צמחים סיניים

אז ככה, קודם כל אני לא עשיתי בכלל דיקור. באשר לצמחים הסיניים הם עזרו לי מאד בהתמודדות עם תופעות הלוואי של הכימותרפיה, אני אמורה להגיע לשם בשבוע הבא כדי לבדוק מה קורה עכשיו כשסיימתי את הטיפולים. את הפרטים המלאים אני שולחת לך במייל. שיעבור הכי קל שאפשר :)))

למעלה