זקוקה לנסיע מחיפה לקרית מוצקין היום או מחר

SATERMENDOS

New member
זקוקה לנסיע מחיפה לקרית מוצקין היום או מחר

בבקשה אני רוצה למצועה עבודה ואני צריכה ללכת לרעיון עבודה ומשרד שלכם נימצא בקרית מוצקין אין לי מספיק כסף לשם להגיע עם מישהו נוסעה לשם מחיפה יכולים להסיע אותי בבקשה אני זקוקה לעבודה כי לא מספיק לנו כסף להיות בעלי גם כך עובד כמו חמור ומרווח לחודש 3000 ש"ח ואנחנו גרים בשכירות והרבה חשבונות ומינוסים . אני זקוקה עבודה עם משהו יכול לעזור בשינוע . תודה מראש .

SATERMENDOS

New member
המון תודה רבה אבל רק היה לי ראיון עבודה אלווה

שיהי עבודה טובה כי אני לא יכולה לעבוד הרבה שעות מקסימום 3 שעות ביום כי התינוק שלי יונק עדין ואני רוצה להניק אותו עוד

r i n i

New member
אז תשאבי עם משאבת חלב (ניתן להשאיל ב"יד שרה")

במשך 4 חודשים שאבתי בעבודה פעמים ביום וכך התינוק שלי קיבל רק חלב אם ולא תוספות. האם הוא לא מקבל תוספות מזון כגון מטרנה / פירות / ירקות בכלל? מי אמור לשמור עליו בזמן שאת בעבודה?

יובל2

New member
לא כולן יכולות לשאוב

אני לא הצלחתי והייתה לי את הלקטינה שיש שרה משאילה רק עם אישור מיוחד. זו משאבה מקצועית ויחד אם זאת לא הצלחתי, הכמויות היו זעומות ביותר
הנקתי עד גיל שנה וחצי כשחצי שנה מזה הנקה מלאה ללא תוספים, 3 חודשים נוספים מלא עם קצת מוצקים ורק אחר כך הורדתי בהדרגה הנקות עד גיל שנה וחצי שהוא אמר לי סטופ אמא לא בא לי יותר

r i n i

New member
אם אני זוכרת נכון הילד המדובר כמעט בן שנה

אם הוא כבר מקבל תוספות אפשר לתכנן זאת כך שיקבל אותן בשעות הבוקר / צהריים כשהאם לא איתו. כמובן ששאיבה היא אפשרות רק אם היא בת ביצוע וידוע לי שלא כל אחת יכולה, לעיתים רבות יש קושי חמצוא מקום מתאים בעבודה עצמה וגם זמן להתפנות לזה. זו היתה עצה שכדאי לחשוב עליה.

SATERMENDOS

New member
אנשים יקרים המון תודה אבל ילד שלי בן 10 חודש

והוא לא שותה חלב שלי מהבקבוק ניסיתי זה לא יצא הוא גם לא שותה מטרנה רק הילד הגדול שבן בן שנתיים שותה טוב מאוד את המטרנה . הבן יוכל להיות 4 שעות בלי חלב שלי הוא אוכל תוספות . המון תודה רבה רבה לכם אנשים יקרים שלי .

A N N 7

New member
אולי יש אפשרות לעזור לך.....

אז כך אני מתנדב בסרייה הערונית בחיפה ליד ק"ח לין.. והוא גר במוצין יכול הוא להסיע אותך מכול הלב. אבל צריך לתאם כי יש לו ימים שזה מפוצל כך שאולי יעזור לך. בקייף חני

SATERMENDOS

New member
וואו חני אני גרה ליד לין מחר עם אפשר בשעה 10

בבוקר קודם תודה רבה לך . אני שולחת מסר לך .

למעלה