זקוקה לעזרא דחופה בבקשה

מצב
הנושא נעול.

diana1973

New member
זקוקה לעזרא דחופה בבקשה

זקוקה לעזרא דחופה בבקשה
אני אמא ל-3 ילדים ורוצה להתחיל טיפולי החזרת מוקפאים. אני בקופ"ח כללית - מושלם ויש לי כמה שאלות: 1. אתם יודעים כמה עולה הטיפול? 2. האם זה מצריך זריקות כמו IVF מלא? 3. לאיזה סכום מגיעים לאחר ההחזרה והזריקות/כדורים? 4. כמה מקבלים מכללית מושלם בחזרה? 5. מה סיכויי ההצלחה? תודה לכל מי שתוכל לענות לי, זה מאוד יעזור לי. שבוע טוב ויום נעים

hillawr

New member
מימון פרטי

זקוקה לעזרא דחופה בבקשה
אני אמא ל-3 ילדים ורוצה להתחיל טיפולי החזרת מוקפאים. אני בקופ"ח כללית - מושלם ויש לי כמה שאלות: 1. אתם יודעים כמה עולה הטיפול? 2. האם זה מצריך זריקות כמו IVF מלא? 3. לאיזה סכום מגיעים לאחר ההחזרה והזריקות/כדורים? 4. כמה מקבלים מכללית מושלם בחזרה? 5. מה סיכויי ההצלחה? תודה לכל מי שתוכל לענות לי, זה מאוד יעזור לי. שבוע טוב ויום נעים
מימון פרטי
הי דיאנה, עלות הטיפול ללא תרופות היא בערך 3000 ש"ח עבור הטיפול הפשוט ביותר ( אין צורך בזריקות אלא בכדורים וזאת לפי פרוטוקול הטיפול שלך (ביוץ טבעי או לא) בכ"א עלותם אינה יקרה. אני לא יודעת כמה כללית מושלם מחזירה אבל אם זה לפי הנוהל הרגיל של טיפולי פוריות הרי שזה כ-80 % מעלות הטיפול פחות או יותר בכל אופן אני ממליצה לך להתקשר אליהם ולברר. סיכויי ההצלחה עומדים על כ- 15% אם יש לך עוד שאלותאשז את מוזמנת לשאול (אני כבר מומחית בתחום מימון הטיפול באופן פרטי) , ואם תחליטי להתחיל אז המון בהצלחה. הילה

hillawr

New member
ועוד משהו חשוב מאד

זקוקה לעזרא דחופה בבקשה
ועוד משהו חשוב מאד
אם יש לך רופא נשים של הקופה בקשי ממנו מכתב על כך שיש לך עוברים מוקפאים (כדאי להביא לשם כך מכתב מבי"ח) ובו הוא מבקש שיאשרו לך את הטיפול ועם המכתב גשי למזכירת המרפאה שלך שתבקש עבורך אישור מהמוקד. לי אשרו פעם החזרה ע"ח הקופה למרות שכבר יש לי ילדים, כך ששווה לנסות. בהצלחה, הילה

סול33

New member
כרגע דיברתי עם הרופא

ועוד משהו חשוב מאד
אם יש לך רופא נשים של הקופה בקשי ממנו מכתב על כך שיש לך עוברים מוקפאים (כדאי להביא לשם כך מכתב מבי"ח) ובו הוא מבקש שיאשרו לך את הטיפול ועם המכתב גשי למזכירת המרפאה שלך שתבקש עבורך אישור מהמוקד. לי אשרו פעם החזרה ע"ח הקופה למרות שכבר יש לי ילדים, כך ששווה לנסות. בהצלחה, הילה
כרגע דיברתי עם הרופא
הוא אמר שצריך לפנות לועדה שתאשר.

סול33

New member
כמעט באותה סירה

זקוקה לעזרא דחופה בבקשה
כמעט באותה סירה
רק שלי יש שני ילדים. מחיר החזרת מוקפאים כמעט ארבעת אלפיים שקלים.מילד שלישי. החזרה ממושלם 75% . צריכים להביא למושלם את האישורים המתאימים שהם מבקשים. החזרת מוקפאים בדרך כלל זה במחזור טיבעי. יש סיכויי הצלחה אני לא יודעת כמה. חברה שלי ילדה תאומים ממוקפאים של כמה שנים.מקווה שיכלו לעזור לך יותר.

diana1973

New member
יש בלבול לא קל

כמעט באותה סירה
רק שלי יש שני ילדים. מחיר החזרת מוקפאים כמעט ארבעת אלפיים שקלים.מילד שלישי. החזרה ממושלם 75% . צריכים להביא למושלם את האישורים המתאימים שהם מבקשים. החזרת מוקפאים בדרך כלל זה במחזור טיבעי. יש סיכויי הצלחה אני לא יודעת כמה. חברה שלי ילדה תאומים ממוקפאים של כמה שנים.מקווה שיכלו לעזור לך יותר.
יש בלבול לא קל
במוקד של מושלם אמרו שהם מחזירים 75% עד לסכום של 5746 ש"ח כולל תרופות, זאת אומרת שאם הטיפול עלה 4000 ש"ח צריך לקבל את כל הסכום בחזרה.

סול33

New member
לא

יש בלבול לא קל
במוקד של מושלם אמרו שהם מחזירים 75% עד לסכום של 5746 ש"ח כולל תרופות, זאת אומרת שאם הטיפול עלה 4000 ש"ח צריך לקבל את כל הסכום בחזרה.
לא
מחזירים 75 אחוז מהסכום שאת משלמה. עד לסכום 5746.

ברוכה המצטרפת אלינו, סול

כמעט באותה סירה
ברוכה המצטרפת אלינו, סול
הסירה אותה הסירה שכולנו מכירות היטב. נשמח אם תספרי לנו קצת יותר על השלב שאת נמצאת בו במעלה הזרם. שיהיה בהצלחה!

ברוכה המצטרפת, דיאנה

זקוקה לעזרא דחופה בבקשה
ברוכה המצטרפת, דיאנה
אני מקווה שקיבלת תשובות מספקות. מכיוון שאני במכבי, אני לא ממש מתמצאת בפרוצדורות של הכללית. בכל אופן אנחנו כאן בשבילך, לשאלות, לתמיכה, ולהשתתפות בשמחות ובכאב. כולנו עוברות או עברנו את אותו הדבר, כך שכולנו יודעות בדיוק איך זה. ושיהיה המון בהצלחה.

גילה25

New member
האם צריכים לעבור הרבה בדיקות

זקוקה לעזרא דחופה בבקשה
בהחזרת מוקפאים?

diana1973

New member
מקפיצה כי זה נעלם

בהחזרת מוקפאים?
מקפיצה כי זה נעלם
אבל האמת שגם אני לא יודעת, אני הבנתי שאת בדיקות הדם ואולטרסאונד עוברים כמו IVF מלא, אבל יש כאלה שמחזירים להן את המוקפאים על מחזור טבעי ואז אין זריקות רק כדורים. מקווה שמישהיא שעברה את זה תוכל לענות כי גם אני סקרנית, אני אמורה להתחיל טיפולים בתחילת יוני.

מצב
הנושא נעול.
למעלה