זקוקה לעזרה בבחירת מחשב כף יד

la1la2la4

New member
זקוקה לעזרה בבחירת מחשב כף יד

לכבוד יום ההולדת ה-50 של אבי, המשפחה החליטה לקנות לו מחשב כף יד. הוא איש הייטק עסוק עם לוח זמנים עמוס, ולכן זה נראה לנו כמו מתנה שהוא יהנה ממנה. אבל גם אחרי ביקור בOFFICE DEPOT לא הצלחנו להבין מי נגד מי בשוק, איזה מכשירים נחשבים יותר ופחות וכו'. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר בתקציב של עד 2500 ש"ח, איכותי, מעוצב יפה, נחשב ואמין. אין צורך בGPS (אבל אם יש זה לא נורא). בתודה מראש.

gadi7

New member
פאלם TX

מתאים בול למסגרת התקציב. יש בפורום כמה משתמשים מרוצים של דגם זה.

jalvan

New member
משתמש מרוצה של TX

מכשיר מצויין עם זאת קחי בחשבון כמה דברים (ואני לא בטוח שהם רלונטיים לך): אין מיקרופון בילט אין ככה שלא ניתן להקליט מזכרים או לבצע שיחות יש פתרון מצויין לבעיה הזאת ע"י חברה אמריקאית שמייצרת שני דגמים של מיקרופונים שניתן להזמין ב Ebay (הזמנתי אחד ואשתדל לדווח כשיגיע) אך זה אומר להוסיף 30$ http://cgi.ebay.com/Tiny-Microphone-module-for-your-Palm-TX-and-T5_W0QQitemZ280057319631QQihZ018QQcategoryZ3311QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אין סקייפ אך יש פתרונות תקשורת אחרים המכשיר קצת בעייתי להגדרה שלא כמו המכשירים הקודמים (TE הישן והאהוב שלי שעשה ריסט פעם בשנה...) בגלל הזיכרון החדש שלו וחובה להוריד RLOCK ולנעול את העברית זה לא מסובך משהו כמו דקה לעשות רק צריך לדעת איך הדדפן שבא עם הפאלם לא תומך בעברית (ושוב צריך לדעת איך להתקין דפדפן אחר) תוכנת האופיס לא תומכת בעברית אין מקלט GPS מובנה חוץ מזה זהו מכשיר מצויין יפה קל מהיר יציב (אחרי שמגדירים נכון) זמן סוללה טוב ועוד הרבה...

למעלה