זקוקה לעזרה בגוון של כתום

7נתי7

New member
זקוקה לעזרה בגוון של כתום

מחפשת נואשות גוון של כתום שרוף,כתום חם שישתלב בטבעיות במטבח שהארונות בו בצבע אגס,עם השתקפות לסלון שבו החומים שולטים. הכתום מיועד לצביעת ארוניות עליוניות במטבח שהיו צבועות בחום. ניסיתי כבר שני גוונים וזה לא זה. הכתום צריך להיות כמו כתום מקסיקני לא דומיננטי וזוהר מידי. תודה

גולי מ

New member
אי אפשר בתאוריה

לכי לחנות ובקשי לראות מניפה של טמבור או ניר-לט. מתוך המניפה תוכלי לבחור את הגוון המדוייק שאת רוצה. אם יש לך דוגמה של הצבע שאת רוצה (למשל הדפסה מעיתון...) מומלץ להגיע איתה, לשם השוואה).

7נתי7

New member
כבר בחרתי שני צבעים שלא ממש יצאו

מוצלחים.... הסתכלתי בכל המניפות,טמבור ויעקובי ולא הצליחה לי הבחירה. בד"כ אני קולעת בול. הפעם ממש לא מצליח לי.

גולי מ

New member
מצטערת נתי. אבל אי אפשר לעזור לך

כפי שהיית רוצה דרך האינטרנט. העצה הכי טובה אני יכולה להציע לך, למצוא דוגמה (למשל, מעיתון או מאלבום התמונות), וללכת עם הדוגמה ולהשוות. כמו כן הייתי מציעה לך לנסות את חב' ניר-לט (אני גיוונתי אצלם גוון אפרסק - קצת כתום קצת ורוד) ויצא מוצלח. קחי בחשבון שצבע שאת רואה דוגמה שלו, או שאת רוצה, יראה קצת אחרת על הקיר (בין אם זה הגודל של הקיר, בניגוד לדוגמה קטנה, ובין אם זה ההבדל בין הדפסה על נייר לבין צביעת קיר). אולי על בסיס הצבעים שגיוונת את צריכה "לתקן" את ההגדרה שלך? כמו כן, אל תגווני 18 או 5 ליטר. תגווני את הכמות הקטנה ביותר האפשרית, וצבעי ריבוע של מטר על מטר, עד שתגיע לגוון הרצויי. לגיוון של מוצרי ניר-לט אני פונה ל"גרינבויים" בת"א, רח' קינג ג'ורג' פינת זמנהוף.

למעלה