זקוקה לעזרה בהבנת פירוש פתיחת כוכב כפול

sarit252

New member
זקוקה לעזרה בהבנת פירוש פתיחת כוכב כפול

היי לכולן/ם וחג שמח!

הכרתי בחור מחו"ל ויצא לי גם להתארח אצלו בבית, ומאז שחזרתי לארץ אנחנו בקשר מתמיד. בחודש הבא הוא אמור להגיע לארץ על מנת לבקר אותי.
בסה"כ אנחנו בקשר כבר מעל חודש, אף כמובן בשל מגבלת המרחק אני סקפטית לגבי קשר שכזה, אך לא סירבתי להצעתו להגיע לארץ מאחר שאני לא רוצה להתחרט על כך בעתיד וכי יש לנו חיבור טוב.

לפני שבועיים ומשהו פתחתי פתיחת כוכב כפול, ובה שאלתי מה צפוי ביחסים ביני לבינו בחצי שנה הקרובה.

הכוכב שלו:

1. מחשבותיו- מלך הגביעים- מסמל שאיפה למסגרת משפחתית.
2. רגשותיו- צדק- גירושים והפסדים (האם הוא פסימי לגבינו?)
3.גורמים חיצוניים הפועלים עליו- 6 גביעים- מישהו מהעבר או ילדים.
4.איך מגיב למה שקלט- 9 מטבעות- מערכת יחסים טובה שמשהו פוגם בה (את שני הקלפים האחרונים לא ידעתי בדיוק איך לנתח בהקשר)
5. מה קולט ממני- אס המטבעות- כיוון חדש מתוך כוונות בונותץ
6. איך מגיב למה שקלט ממני- פרישות מחייו הרומנטים, פסק זמן, חשבון נפש, חוסר פעילות, התבודדות, סבלנות הרהורים והמתנה (האם מדובר למשל שהסכמנו בינינו שעד שהוא מגיע לארץ אז נישאר נאמנים אחד לשניה, או שמדובר על משהו אחר?)

הכוכב שלי:
1. מחשבותיי- 8 מוטות- מהירות וחיפזון ללא שיקול דעת, נסיעה בהולה (מתאים לטיסה שלי אליו לא מזמן)
2. רגשותיי- הכהן הגדול- הממסד או משהו שקשור לממסד (לא הצלחתי להבין כיצד זה מתקשר, אולי לרצון שלי למסד את הקשר? למרות שאני סקפטית)
3.מה קולטת ממנו- 4 חרבות- קיפאון, ללא התרחשות.
4. איך מגיבה למה שקלטתי- הקיסרית- שפע פריון והצלחה, אופטימיות מופלגת (אולי כי קנה כרטיס טיסה לכאן? אך לא הייתי אומרת שאני אופטימית)
5. הגורמים החיצוניים המשפיעים עלי- 6 מוטות- ניצחון לאחר מאבק הצלחה לאחר מאמץ.
6. איך מגיבה לגורמים- גלגל המזלות- אין המצב בשליטתי תלויה בגורל. שינויים ותהפוכות.

והקלפים האחרונים המנבאים את הקשר המשותף:

עבר- העולם- קשר לחו"ל (מעניין למה :) ),גישה פשטנית ולא רוחנית.

הווה- 5 מטבעות- יובש, מחסור חמור באהבה, שפל ריגשי (הגיוני? למרות שאנחנו רחוקים וחסר המגע והקרבה אבל אנחנו בתקשורת יום יומית)

עתיד- 2 חרבות- אין אפשרות לפעול, אדם לכוד במערכת יחסים שאין באפשרותו להשפיע על מהלך העיניינים (אולי בגלל המרחק בינינו אז ידינו כבולות?)/ אפשרות נוספת: צופים התמוטטות מערכת היחסים.

קלף סיכום (וכאן השאלה המרכזית שלי אליכם)- המגדל-
שידוע שהוא בגדול קלף שלילי למרות שיש שיעידו שלאו דווקא.
אני הבנתי שהוא יכול להעיד על התמוטטות הקיים/ מערכת היחסים או שבעצם הפסקה והתמוטטות של מה שמנבא הקלף שלפני, כלומר בקלף הקודם (2 חרבות) יצא שאין באפשרותנו לפעול וצופים בהתמוטטות הקשר, אז האם קלף המגדל מסיים זאת ולאחר מכן יש לנו אפשרות לפעול? הסכר נפרץ? ויוצאים מהפאסימיות?

או שבעצם זה קלף שלילי נקודה?

המון תודה לכולם, שתהיה שנה טובה וחג שמח

מגי 336

New member
אנא קראי את ההודעה הפותחת של הפורום בכדי להבין את ההתנהלות

sarit252

New member
היי מגי

אני מכירה את ההתנהלות כאן, גם יצא לי להתייעץ פה בעבר...
רק אם תכוויני אותי מה חסר או מה הבעיה בהודעה שלי?
&nbsp
אם מדובר בלפתוח שרשור לכל שאלה, אז מבחינתי אשמח אם תוכלו לעזור לי עם השאלה האחרונה בלבד, שהיא מבחינת העיקרית, לגבי קלף המגדל.
&nbsp
תודה רבה

מגי 336

New member
אנחנו מפרשות רק פריסות שאנו כיוונו אליהן...

ומדובר בפריסות ייעוץ ממוקדות, ולא נרחבות.

sarit252

New member
הוו.. אני מבינה

אז כנראה שדברים השתנו מאז שהתייעצתי כאן.
אני מצטערת....
&nbsp
יש אפשרות רק להבין לגבי הקלף האחרון או שגם לא?

מגי 336

New member
קלף אחרון

כשעושים פריסה לא מפרשים רק קלף אחד מתוכה
יש להסתכל על המכלול... לכן לא אפרש את הקלף האחרון...
&nbsp
במידה ותרצי להתייעץ בנושא ספציפי את מוזמנת להעלות שאלה ורקע קצר
ונכוון אותך לפריסה מתאימה.
&nbsp
חג שמח!

למעלה