מותה של האפוקליפסה
New member
זקוקה לעזרה בהשלמת שיר, ולפני כן...
שבת שלום לכולם
. קמתי בבוקר, וככל ימי השבת הרגילים, לא מצאתי מהלעשות. על אף העובדה שאני מתנגדת לצפייה בטלוויזיה בשבת (לא מתוקף סיבות דתיות-חוקיות, אלא מטעמים אחרים), מצאתי את עצמי, בסופו של דבר, בוהה בערוץ 2 לחינם (לאחר שפוקס קידס אכזבו אבל נו, פוקס קידס, למה כבר אפשר לצפות?). נגמר איצ´ה (תחי הנוסטלגיה), סיימתי לקלל את תת הרמה המשוועת - "משפחת עזאני" (מי הגה את הרעיון הגרוע הזה?! למען השם!), ולפתע החל לחן מוכר ואהוב להתנגן באוזניי, בוקע ממכשיר הטלוויזיה. אחח...משפחה וחצי. מי שטען שבישראל לא יודעים לייצר טלוויזיה, כנראה לא טרח להסתכל עמוק מספיק בין "שמש", "לחיי האהבה" ו - "משפחת עזאני", ולגלות פנינות טלוויזיוניות אמיתיות, ביניהן, ללא שמץ של ספק, "משפחה וחצי". אומרים שלעיתים, שיר הנושא עושה את הסדרה, כמו במקרה של "אלי מקביל" - כבר בעונה השלישית החלה התדרדרות נוראה, מבחינת הכל, ונשאר בעיקר השיר החביב המלווה את תחילת התכנית. סי היימן, במקרה של "משפחה וחצי", עשתה חסד אדיר. לא די בכך שהסדרה גם החלה, לקראת סופה, להתדרדר לשטחיות מפליאה (וחבל, כי הייתה מעולה בתחילת דרכה, וגם בדרך עצמה), גם לאורך כל הסדרה - חל קירוב לבבות אדיר, לדעתי, בין הצופה לבין הסדרה בעזרת השיר המרגש. ותודה לסי, על כך. כעת, ברשותכם, עזרה קטנה - אולי מישהו יודע כיצד נמשך הבית השלישי? אני יודעת את כל המילים עד כאן - ...ויום אחד אני מגלה שבשבילי אתה היית כמו אוויר לנשימה חסרות לי שתישורות. עזרה? היבוא לציון גואל? אולי? תודה על ההקשבה, מקווה שתתקבל עזרה חיונית, וגם אם לא, אז פות שהסבתי הנאה. עד העונג הבא, - נעמה.
שבת שלום לכולם