זקוקה לעזרה בזיהוי זמר ושיר

trekrider

New member
זקוקה לעזרה בזיהוי זמר ושיר

אתמול בתוכנית של ירון אנוש הושמעו שני שירים של זמר יווני. בדיוק חניתי אבל נשארתי באוטו רק כדי להמשיך להאזין. זה היה יפיפה. שם הזמר נשמע כמו סאלאסינוס, או משהו כזה. הליווי היה של פסנתר מאד דומיננטי. מתה לדעת את שם השזמר ואיך כותבים אותו בלועזית או ביוונית ואיך קוראים לשיר ולדיסק. הדיסק כנראה מלפני כמה שנים והשיר השני שהושמע ממנו היה על ילדים, אולי "ילדים גדולים". אודה מאד לכל מי שיכול לעזור לי.

trekrider

New member
תודה רבה בועז עזרת לי מאד. אבל האם

אתה יודע מה שמות השירים הספציפים? מאיזה דיסק הם? שוב תודה

layla231

New member
ל-trekrider

שם הזמר:Θαλασσινός Παντελής TALASSIVOS PAVTELHS מאחר ולא שמעתי את התוכנית אין באפשרותי לזהות את השירים המבוקשים בכל מקרה הרפרטואר של ת'אלאסינוס כולל כמה שירים שקשורים בילדים יש באפשרותך להיכנס לאתר הבית של הזמר (דרך גוגל) ולזהות את השירים בדיסקוגרפיה

trekrider

New member
יש !! מצאתי!! המון תודה!

השיר הספציפי נקרא SAKARAKA והוא מקסים בעיני. אני מנסה להוריד מהמיול, בינתיים ללא הצלחה. באתר שלו יש קליפ של השיר. האם את /אתה יודע/ת מאיזה דיסק זה? שוב תודה [email protected]

layla231

New member
trekridar קבל/י

דיסק משנת 2001 בשם: O AGIOS ERWTAS רצועה מס, 1 Η ΣΑΚΑΡΑΚΑ (Τα σταφύλια της οργής) - - Ο ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ- - - 1. Η ΣΑΚΑΡΑΚΑ (Τα σταφύλια της οργής) Θοδωρής Γκόνης 2. ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ Τάσος Σαμαρτζής 3. ΔΥΟ ΜΑΥΡΑ ΒΟΤΣΑΛΑ Μάνος Ελευθερίου 4. ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ Βαγγέλης Βελώνιας 5. ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ 'ΤΑΞΑ Μάνος Ελευθερίου 6. ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ Ηλίας Κατσούλης 7. Ο ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ Τασούλα Θωμαΐδου 8. ΑΝ Μ' ΑΓΑΠΑΣ, ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ Τασούλα Θωμαΐδου 9. ΚΥΚΛΑΔΙΚΟ Άκος Δασκαλόπουλος 10. Η ΖΩΗ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Βαγγέλης Βελώνιας 11. Ο ΤΟΠΟΣ Ηλίας Κατσούλης 12. Η ΠΕΡΔΙΚΑ Ηλίας Κατσούλης 13. Τ' ΟΛΟΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙ Θοδωρής Γκόνης 14. ΘΑ Σ' ΤΟ ΠΩ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ Τάκης Δήμητσας 15. ΤΡΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΧΡΟΝΟ Λίτσα Μπεσκάκη

PANTELIS THALASSINOS

כנסי בבקשה להודעות הפרטיות שלך. סנטה קלאוס שלח לך ארבע שירים של PANTELIS THALASSINOS בליווי פסנתר, כולל את השיר המבוקש כמתנת חנוכה מאוחרת. ויש עוד עם תרצי. מה גם שכמאזינה של ירון אנוש בטוחני שאת עשויה למצוא הרבה עיניין, שירים, תרגומים ומעל לכל אנשים אוהבים באמת הן את המוזיקה היוונית והן את הבריאות אהבה כנה ללא משוא פנים באתר הבא: www.iliosradio.com תהני בינתיים

למעלה