זקוקה לעזרה- ביוטופ

halloo

New member
זקוקה לעזרה- ביוטופ ../images/Emo203.gif

לא, אני לא צריכה שאתם תעשו בשבילי את השיעורים, אז בבקשה תמשיכו לקרוא
שלום
אני צריכה להירשם לביוטופ, אבל אני לא יודעת באיזו חברה לבחור. הבעיה העיקרית: יש כמה חברות שאני לא יודעת עד כמה הן באמת אחראיות/ עד כמה התלמיד באמת מעניין אותן. אמרו לי שהחברה להגנת הטבע פחות אכפתית, אבל היו כאלה שאמרו שטבע וידע דפקו אותם. אם יש כאן אנשים מביולוגיה שעשו את הביוטופ עם אחת החברות הנ"ל ומוכנים לענות לי:
איך המדריכים התייחסו לעבודה ולאליכם?
על איזה נושא עשיתם? היה מעניין?
מה עדיף- ביוטופ רחוק שהוא כמה ימים מרוכזים בחופש או ביוטופ קרוב שמתפרש על כל השנה?
כמה קיבלתם בסוף?
המון המון תודה למי שיענה

yoval92

New member
עונה

אח שלי סיים י"ב שנה שעברה וששאלתי אותו זה התשובות שלו
הוא עשה עם החברה להגנת הטבע איך המדריכים התייחסו לעבודה ולאליכם?אמר שהמדריכים היו נחמדים ועזרו להם ממש בעבודה גם בכתיבה שלה. על איזה נושא עשיתם? היה מעניין?הוא עשה על החיי בהר החרמון מה עדיף- ביוטופ רחוק שהוא כמה ימים מרוכזים בחופש או ביוטופ קרוב שמתפרש על כל השנה?הוא אמר שזה לא כל כך משנה, העיקר לעשות משהו שמעניין אותך והוא אמר שחברים שלו שעשו באילת נדפקו כי זה נורא בעיתי להיות תלוי בסביבה שלא משתנה הרבה כמה קיבלתם בסוף?הוא קיבל 100
מקווה שעזרתי לך:

halloo

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif ../images/Emo124.gifעוד אנשים יכולים לענות?

כל תשובה עוזרת לי. האמת היא שבחרתי עם הקבוצה שלי לעשות בירקון, ועכשיו אני מתלבטת בין טבע וידע לחברה להגנת הטבע.

yoval92

New member
האמת

שאח שלי אמר שהוא לא מכיר בכלל את טבע וידע. היתה להם אפשרות לעשות עם החברה להגנת את הטבע ועוד איזה אישה אחת שהוא לא זוכר איך קוראים לה, הוא אמר שרוב הכיתה שלהם עשתה עם החברה להגנת הטבע

halloo

New member
כנראה שאח שלך זקן ../images/Emo3.gif

המורה שלנו אמרה שטבע וידע זו חברה חדשה יחסית (נדמה לי ש5 שנים ככה). מישהי בשם נעה ייסדה אותה. נועה היתה מדריכה באיזה מקום אחר, שנקרא נדמה לי "פרוייקטים אקולוגיים" (או משהו כזה). היא "בגדה" באחראית החברה, סיגל, ופתחה חברה משלה.
חוץ מזה, המורה שלי סיפרה שפעם אחת היא הזמינה את שתיהן להרצות לכיתה באותו יום, וכשסיגל ראתה את נועה, התגובה לא הייתה מאוד לבבית

yoval92

New member
חח../images/Emo13.gif

חח ממש טלנובלות בביוטופים האלה. אח שלי סיים שנה שעברה כיתה י"ב אבל אולי ההדרכה של טבע וידע היא לא באזור שלנו

Feeorin

New member
אוי, סיגל...

אל תבחרו בסיגל בחיים שלכם אנחנו איתה ונדפקנו ברמות, אני אופתע אם יהיה לנו בכלל ביוטופ בסוף במשך כל הטיול הראשון הרגשנו כמו בייביסיטר לבת שלה

halloo

New member
תודה על האזהרה ../images/Emo13.gif ../images/Emo4.gif

אמרו לנו שהיא באמת לא משהו, ובגלל זה הנועה הזו פתחה חברה משלה. את איתה עכשיו?
אם כן, למה שלא תנסי חברה אחרת (הרבה כסף, אבל אולי זה שווה את זה?)

Feeorin

New member
אני איתה עכשיו

אין לי מה לנסות חברה אחרת, נשארו לי רק עוד כמה חודשים עד סוף הלימודים

נועה מקסימה, וגם המדריכה שהייתה איתי, טלי.

אבל בוא נאמר שחברה שלי ואני נעזרנו מעט מאוד בטלי, בסופו של דבר כל השאלות האקולוגיות היו גרועות, ואנחנו עשינו הכל לבד. ביוטופ זה חרא^^.

halloo

New member
תודה ../images/Emo4.gif

הביוטופ הזה ממש מרגיז ונועה בכלל לא עונה לי בטלפון, נראה לי שאני אבחר את החברה להגנת הטבע. חבל שלא אישרו למורה שלי ביוסיור- הרבה פחות בלגן

למעלה