זקוקה לעזרה בנוגע ללימודי בישול...
אני התחלתי לחשוב ביתר רצינות על לימודי בישול (בעיקר בתחום הקונדיטוריה ואפייה). אני יודעת שבארץ יש את תדמור (האם קיימים מקומות נוספים?) ובחו"ל יש את הקורדון בלו, המכון הקולינירי של אמריקה ועוד ועוד. הבעיה היחידה במקומות בחו"ל היא המחיר רק בשביל הדוגמא, ללמוד בקורדון בלונדון אני אצטרך 130 אלף ש"ח(וזה רק הלימודים) זה בערך טווח המחירים בכל העולם. בארץ ללמוד בתדמור עולה 20 אלף אבל אני בחולון תדמור בהרצליה יש לי בעיית מרחק. הבעיה השנייה שלי היא (חוץ מהכסף כמובן) שאין לי תעודת בגרות מלאה. וכאן אתן הבנות שכבר עברו את התהליך נכנסות. אני אשמח לקבל הסברים המלצות וכל מה שאפשר על לימודי בישול בארץ ובחו"ל. איך גייסתם את התשלום עבור הלימודים (בעיקר בחו"ל) אם למדתן בארץ איך התגברתן על המרחק (למיטב ידיעתי לתדמור אין מעונות לתלמידים) במידה וגרתן רחוק מהמקום לימודים. מה עדיף תעודה מבית ספר או לעבור מספר קורסים בנושא? את הידע לבישול מן הסתם יש, חלק מן הבסיס אני יודעת. השאלה היא האם עם התעודה יהיה יותר קל להשיג עבודה. תודה מראש לכל מי שתגיב ותסכים לתת מנסיונה.(אפשר גם לפנות דרך המסרים) מאיה
אני התחלתי לחשוב ביתר רצינות על לימודי בישול (בעיקר בתחום הקונדיטוריה ואפייה). אני יודעת שבארץ יש את תדמור (האם קיימים מקומות נוספים?) ובחו"ל יש את הקורדון בלו, המכון הקולינירי של אמריקה ועוד ועוד. הבעיה היחידה במקומות בחו"ל היא המחיר רק בשביל הדוגמא, ללמוד בקורדון בלונדון אני אצטרך 130 אלף ש"ח(וזה רק הלימודים) זה בערך טווח המחירים בכל העולם. בארץ ללמוד בתדמור עולה 20 אלף אבל אני בחולון תדמור בהרצליה יש לי בעיית מרחק. הבעיה השנייה שלי היא (חוץ מהכסף כמובן) שאין לי תעודת בגרות מלאה. וכאן אתן הבנות שכבר עברו את התהליך נכנסות. אני אשמח לקבל הסברים המלצות וכל מה שאפשר על לימודי בישול בארץ ובחו"ל. איך גייסתם את התשלום עבור הלימודים (בעיקר בחו"ל) אם למדתן בארץ איך התגברתן על המרחק (למיטב ידיעתי לתדמור אין מעונות לתלמידים) במידה וגרתן רחוק מהמקום לימודים. מה עדיף תעודה מבית ספר או לעבור מספר קורסים בנושא? את הידע לבישול מן הסתם יש, חלק מן הבסיס אני יודעת. השאלה היא האם עם התעודה יהיה יותר קל להשיג עבודה. תודה מראש לכל מי שתגיב ותסכים לתת מנסיונה.(אפשר גם לפנות דרך המסרים) מאיה