זקוקה לעזרה בנוגע למזגן בבית

זקוקה לעזרה בנוגע למזגן בבית

קנינו דירה בת שלושה חדרים איזה מזגן כדאי ליקנות מרכזי או אחד בכול חדר מה יותר חסכוני? כמה עולה?

mnevo11

New member
הצעה למיזוג

אז ככה אני עוסק במיזוג אוויר אז יש לי קצת ניסיון בנושא עלות של מזגנים בודדים כלומר 2 מזגנים קטנים לחדרי שינה ואחד גדול יותר לסלון יעלו כ 9000 ש"ח כולל ההתקנות . היתרון צריכת חשמל קצת יותר נמוכה כי לא חייבים להפעיל את כולם חיסרון הרבה מנועים בחוץ לא יפה לא אסטטי ולפעמים די בעייתי בבית משותף מזגן מיני מרכזי יעלה בערך אותו המחיר תלוי בסוג ההנמכה ואם קיים בבית ממ"ד ( כי אז צריך קידוח יהלום קצת מייקר את הסיפור)היתרון מנוע אחד בחוץ וכל הבית ממוזג בצורה אחידה חיסרון צריכת חשמל אם רוצים לשבת בסלון צריך למזג את כל הבית

בקשר למזגן

שמעתי שיש מזגנים מרכזים שיכולים לנבט בכול חדר כמה כזה דבר עולה והאים זה יותר חסכוני

משרדית

New member
נכון שאפשר לנווט בין החדרים

אבל, זה בכל מקרה מפעיל את ה- 4.5 כ"ס של כל המזגן. היתרון הוא כלפי מי שאוהב יותר קר או לא אוהב בכלל מזגן.

motco100

New member
אפשר גם להסתדר ...

בדירת שלושה חדרים אלה אם כן היא ממש ענקית ניתן לרכוש מזגן עילי רגיל 2.5-3.5 כח סוס ותוך 15-30 דקות מרגישים אותו בכל החדרים אני לא רואה צורך בדירת שלושה חדרים להתקין מזגן מיני מרכזי ובטח שלא להתעסק אם שלושה מזגנים ,שלוש התקנות, תיקונים בכל מזגן ,נזילות כמה שפחות מזגנים יותר טוב !

למעלה