זקוקה לעזרה בנוגע למקרה שקרה..

vloved

New member
זקוקה לעזרה בנוגע למקרה שקרה..

שלום, מעוניינת לדעת האם נוצרות בעיות זקפה לאחר קיום יחסי מין יומיומים? חבר שלי בן 29.. אנו מקיימים יחסי מין מלאים מידי יום כמעט.פעם אחת ביום. בתקופה האחרונה,אני מרגישה כי הזקפה לא מתממשת בשלב מוקדם של נגיעות(לא כמו שהיה בהתחלה) אלא ממש רק עם שפשוף אינטנסיבי. הדבר מאוד מפריע לי, האם זה נורמלי,או שהוא כבר לא נמשך אליי כבעבר? בתודה מראש

spoon3

New member
תראי שאם אתם לא שוכבים יומיים שלוש הכל חוזר.

לפי הפילוסופיה הסינית אכן בגיל 30

צריך קצת לדלל את כמות האורגזמות הגבריות כדי לשמר את כוח הגברא והרצון לסקס (והבריאות בכלל, אגב). ניתן לקיים יחסים לא יומיים או לחילופין שבן זוגך לא יגיע לאורגזמה, אם זה מתאים לכם, כמובן. אל תכאבי את השינוי, ודאי אין מה להיעלב. גלי איתו מישורים נוספים להעמקת הקשר.

adex

New member
לכן המציאו את הווסת לכל הבנות

כדי שהבנים יוכלו לנוח לימים אחדים בכל חודש.

האם היוזמה ליחסי המין הימיומיים היא שלך?

או שהיא מתחלקת ביניכם? מה קורה בחיים של חברך בזמן האחרון? האם הוא עובד קשה או נמצא במתח כלשהו? כמה זמן אתם חברים? האם שאלת אותו מה קורה איתו ואיך הוא מרגיש בזמן האחרון? אני מציעה שלפני שאת מסיקה מסקנות תדברי איתו ותשמעי מה עובר עליו. רק שכשאת משוחחת איתו אל תהיי שיפוטית או תוקפנית אלא באמת תנסי להקשיב לכל מה שיש לו לאמר. תדירות יחסי המין בדרך כלל יורדת עם התבססות הקשר והתיצבותו אבל קודם דברי איתו ואחר כך תשובי אלינו עם תשובותיו.

למעלה