זקוקה לעזרה בניסוח פלייר

אביטלתל

New member
זקוקה לעזרה בניסוח פלייר

לפני כמה חודשים נעזרתי בכן לנסח את מכתב ההמלצה מהעבודה אחרי שעזבתי כי רציתי להיות יותר בבית עם איילה אז באמת התפטרתי ועכשיו אני עומדת בפני פתיחת חנות יד שנייה למוצרי תינוקות אני מנסה לנסח פלייר, מעין דף פרסום לחנות משהו שיהיה אפשר לתלות בכל מיני לוחות מודעות, מקומות מפגש של אמהות וכו' אני צריכה עזרה עם הטקסט של הפלייר לאחר מכן נטפל בעניין הגרפיקה תודה מראש
הטקסט שיש לי כרגע (זה יהיה ממורכז באמצע) משוּ-טף חנות יד שנייה למוצרי תינוקות ופעוטות ב"מרכז להורות", בקיבוץ כברי מוצרים טובים ואיכותיים בפחות מחצי מחיר של מוצר חדש מוכרים וקונים עגלות, מיטות, צעצועים, כיסאות אוכל ובגדים ועוד. שעות פתיחה א' 10-12 ג' 16-18 ו' 9-11 או לפי קביעה מראש ליצירת קשר: אביטל xxx-yyyyyyy

אנידס

New member
מנסה

משוּ-טף עכשיו גם אתם יכולים לרכוש מוצרים איכותיים במחירים מוזלים חנות קסומה לממכר מוצרים מגוונים לתינוקות ולפעוטות מיד שניה הממוקמת ב"מרכז להורות", בקיבוץ כברי במשו - טף תוכלו לרכוש מוצרים איכותיים ומיוחדים במחיר מוזל. במשו -טף אנחנו מוכרים וקונים עגלות, מיטות, צעצועים, כיסאות אוכל ובגדים ועוד. תוכלו לפגוש אותנו בימים א' 10-12 ג' 16-18 ו' 9-11 או לפי קביעה מראש נשמח לענות על כל שאלה או הצעה בטלפון xxx-yyyyyyy , אביטל סחתיין על השם, אהבתי בהצלחה

Lali d

New member
אני את שלי כבר עשיתי ../images/Emo8.gif

סתאאאם... הניסוח נראה לי בסדר גמור! אני לא חושבת שהוא צריך להיות over שיווקי.שיהיה

רק הערה קטנה../images/Emo13.gif

קודם כל רוצה להוריד בפניך את הכובע על האומץ לקחת שליטה על גורלך וחייך ומאחלת לך הצלחה מכל הלב! אני מרישה שאני חייבת לשתף אותך במה שקפץ לי ישר לעין.... השעות פתיחה ממש מועטות. ברור לי שזה קשור לזמן שלך עם ביתך. אבל שעתיים שלוש פעמים בשבוע? לי זה נותן תחושה של מישהי שעושה "טובה" ופותחת את החנות...גם אם זו לא הכוונה שלך. יום שיש לדעתי החנות צריכה להיות פתוחה יותר. שאנשים ידעו שביום שישי אפשר לקפוץ גם בלי לתאם. כשיש את עניין התיאום ברקע זה כבר מסורבל מדי... ושוב יכול להיות שזו רגישות שלי..זו שריטה שלי מהקיבוץ שם נותני שירות תולים פתק על לוח המודעות שהם פתוחים פעמיים בשבוע בין 8:05 ל8:25..אבל זה כבר סיפור אחר

למעלה