זקוקה לעזרה דחוף!!!!!

nogafe

New member
זקוקה לעזרה דחוף!!!!!

רופאים יקרים! אני בת 16, ומזה שנתיים וחצי שאני סובלת מבחילות מכל דבר שאני מכניסה לפה. חצי שנה שאחרי שהתחילו הבחילות הצטרפו גם כאבי ראש, שלא ידוע אם הם קשורים או לא. טופלתי כבר 3 פעמים בטיפול משולש נגד חיידק ההליקובקטר פילורי, וקיבלתי תזונה וטיפול נגד קנדידה. הטיפול נגד החיידק עוזר, אך הבחילות כל הזמן חוזרות.אני אוכלת מאוד בריא, כי סוכר, שוקולד ולחם לבן עושים לי בחילות קשות יותר (מניסיון). הסימפטומים שלי הם, שכל פעם שחוזרות לי הבחילות יש לי: בטן נפחה, גזים, צואה שמתחילה קשה ונגמרת רכה, גרפסים שמקליפ, כאבי בטן, בחילות ישר אחרי שאני מכניסה את האוכל לפה. הבחילות חמורות יותר בקיץ, ובקיץ אני גם מרגישה לא טוב. עברתי בדיקות רבות, מגסטרוסקופיה ועד אמ.אר.איי למיניהם ובדיקות דם. כמובן שבגלל הבחילות הנוראיות הגעתי גם לתת משקל, ולכן בגיל 16 אני לא ממש מפותחת ולא קיבלתי מחזור. אנא עזרו לי!!!!! אני נואשת!!! נ.ב.- לאמא שלי יש רגישות ללקטוז ולסוגי סוכר, וגם לה יש לפעמים תופעות דומות. האם יכול להיות שגם לי יש את זה ושזו הסיבה, או שלשתינו יש משהו אחר שמענה אותנו? המון תודה על כל עזרה. [email protected]

לחזור לגסטרואנטרולוג שלך

ולנסות לשוחח על המעי הרגיז ועל עוד אבחנות אפשריות לברור התלונות מציע לקחת תוספת פרוביוטית ובהצלחה

nogafe

New member
תגובה

הייתי כבר אצל 4 גסטרויים. כולם אובדי עצות. האם יש איזו תזונה ספציפית שכדי לי להמנע ממנה, או לחלופין לאכול?

למעלה