זקוקה לעזרה דחוף!!!!

EdnaH

New member
זקוקה לעזרה דחוף!!!!

אנחנו רוצים לעצב את הסלון, והמעצבת המליצה לנו על ספה עם ריפוד מבד שלא "תופס" כתמים (של חנות "עילית" בהרצל בת"א), העניין הוא שיש לנו ילד קטן ומתכננים עוד - ואני לא רוצה להילחץ מכל כתם אפשרי והספה מאוד יקרה- ודי יכאב לנו הלב אם היא תהרס. וכאן באה שאלתי - האם למישהו יש נסיון עם הבדים הללו? תודה מראש, עדנה

שמופית

New member
המממ.... ../images/Emo3.gif

בזמנו גם אני התלבטתי בשאלה הזו, והעליתי שאלת סקר בפורום הורים לתינוקות ושאלתי את חברות הפורום מאיזה ריפוד עשויות הספות שלהן... רוב התשובות היו - עור תעשייתי חלק ענו שיש להן ריפוד בד כזה או אחר, והן מתכננות להחליף אותו בהזדמנות הראשונה בעור תעשייתי, מכיוון שהוא נראה כבר מסמורטט. אני בחיים לא חשבתי שייכנס אלי הביתה סלון עור כלשהו, ועדיין החלום שלי הוא סלון עם בד דוחה כתמים, אבל כרגע, בגלל הפרקטיות, הלכנו על עור תעשייתי, ואנחנו לא מצטערים לרגע
(אגב, גם על עור צריך לשמור - לא להתקרב עם מספרים או סכין או כל דבר שעלול לחתוך...)

Alonchuck

New member
עדיף עור ..למה?

מנסיון עם ילדים ,זה בחירה אסטרטגית . רק שימו לב לךרגליים של הספה שלא יהיו מחומר שמחליד

גם אני קניתי ספה מרופדת בבד דוחה

כתמים עם בדיקות ואישורים ממכונים שונים, בדרגה הגבוהה ביותר. הבד אכן לא דחה אף כתם, הוא קלט את כולם לתמיד. העדיפי עור ואם יקר העדיפי עור תעשייתי. יום נפלא...

מצליחים

New member
איך קוראים לבד, אימפלה?

אם זה הבד הזה, אז לי יש סלון כזה והוא דוחה כתמים.

sarush

New member
לנו יש

נדמה לי שזה נקרא "מג'יק" (גירסה זולה יותר של "אלקנטרה" אם אינני טועה). בכל אופן, גם אנחנו עם ילד וכלב, הכלב אמנם לא עולה על הספות אבל בכ"ז.. ואני מאד מרוצה. קנינו את זה מראש בצבע שהוא מעין חקי-חום-אפור (ולא אופ-וויט, שזה מה שבאמת הייתי רוצה). כל כתם הכי קטן יורד עם מגבון לח, ופעם אחת אפילו היתה פשלה של פיפי על הספה - והייתי בשוק - הנוזל פשוט נשאר כשלולית אחת שלא נספגת, כאילו מדובר בפלסטיק. בקיצור - מאד מומלץ. אני לא מתה על עור בכלל ועור תעשייתי בפרט, וזה נתן לנו פתרון לא רע בכלל. אגב, קנינו בהרצל. כל חנות שניה שם מתהדרת בסוגי הבד האלה. נ.ב. - למזלי טרם התנסיתי בשרבוטי טושים על הספה, כך שאינני יכולה להעיד על עמידותה בפני אלה
.

למעלה