זקוקה לעזרה דחופה

זקוקה לעזרה דחופה

היום לפני שעה בערך הלכתי בשדרה וראיתי עורב מחזיק בפה חיה קטנה וחשבתי שזה עכבר, אחרי כמה רגעים קלטתי שזה גור חתולים קטנטן, העורב הניח אותו על הכביש ואזז באה מכונית והוא ברח, והספקתי להציל את החתול (שהתברר כנקבה כנראה) היא דיממה קצת מהאף ומהפה (עכשיו כבר עבר לה) ורעדה מפחד. לקחתי אותה הבייתה, נתתי לה לאכול מעט חלב עם מים בטמפ' החדר במזרק שאני האכלתי אותה (לא ידעתי במה להאכיל אותה והיא עשתה תנועות כאלה של יניקה) אני חושבת שהיא בת כמה ימים כי היא בקושי הולכת והיא עוד לא פתחה עיניים., אבל כבר יש לה פרווה (של חתול רחוב טיפוסי, חום שחור כזה) ועכשיו לשאלות שלי: - מה כמה איך ומתי יש להאכיל אותה? -כמה זמן צריך לטפל בה עד שהיא תסתדר לבד? -יש מקום שאפשר להביא אותה אליו כי לי יהיה מאוד קשה לגדל אותה (יש לי עוד חיות בבית ואין לי זמן לזה בכלל) אבל אם לא תהיה לי ברירה אני אעשה את זה - היא נושמת והולכת אפילו קצת וגם מיללת, והיא גם אכלה, יש לה סיכויים לחיות? תודה רבה, איילת

דנושקע

New member
פורום חתולים

או פורום רפואת חיות מחמד אני חושבת שהם יוכלו לעזור.

little lover

New member
../images/Emo13.gifקנזטאנט

תשובות על כמה שאלות: תניקי אותה כמו תינוק כמה פעמים ביום וכשאת רואה שהיא רעבה תאכילי אותה וההפך כשאת מאכילה אותה ואת רואה שהיא לא רעבה אל תאכילי אותה. וכן יש לה סיכוי לחיות!!! little lover נ.ב. אם לא הלכת עדיין לווטרינאר תלכי ובקרוב!חשוב מאד!

rockarin

New member
ממש לא!../images/Emo29.gif

לא צריך לחכות שהחתולה תהיה רעבה בשביל להזין אותה היטב ובריא, צריך להיות לה זמן מוקצב לכל ארוחה

למעלה