זקוקה לעזרה דיי דחוף

Liron1161

New member
זקוקה לעזרה דיי דחוף

היי לכולם,
אני רוצה לשתף אותכם במשהו ולדעת מה דעתכם כי אני נורא מבולבלת.
הכרתי מישהו בעבודה ונוצר בנינו באמת כימיה מטורפת והתחלנו לדבר ולא ממש אהבתי את העבודה שמה וגם הוא .. אחת הסיבות שנשארנו שמה זה בגלל אחד השניה.. עכשיו לפני כמה ימים לפני שעליתי למשמרת הוא החליט להתפטר אחרי שהוא חפר לי שהוא נשאר שמה רק בגללי כי שמה אנחנו מתראים וקיבלתי הלם לא ידעתי מה לעשות, אז אמרתי את מה שאני מרגישה ואמרתי לו שהתבאסתי שהוא עזב ,אחרי שמה שהחזיק אותי שמה זה הוא, ושאני לא מתכוונת להיות עם מישהו שרוצה להיפגש איתי רק בעבודה, אז הוא הסביר לי שיש לו תקופת מבחנים ארוכה ועוד כל מיני דברים שהוא לא מספיק והוא קבע איתי שניפגש ונלך לאנשהו כבייכול דייט ראשון.
עכשיו אני לא יודעת עד כמה נכון היה להראות לו שהתעצבנתי עליו שהוא עשה את המעשה הזה ולמה לא נפגשים אחרי העבודה
ממש אודה לכם אם תעזרו לי :)

A לוןA

New member
לא ממש ברור מה יש לעזור

עבדתם ביחד ולא קרה כלום
לבחור נשבר ה*** מהעבודה, והוא החליט לעזוב, ושאם באמת יש בינכם משהו- אז חלאס עם הפלירטוטי עבודה וניגש לתכל'ס.
את התעצבנת וגם הראית לו את זה- ולא ברור למה. הוא לא הבטיח לך כלום ובטח לא הבטיח לך להישאר בעבודה שהוא שונא עד הפנסיה בשבילך.
עכשיו אתם יוצאים לדייט- וזו ההזדמנות שלך גם לתקן את הטעם החמוץ שהשארת וגם לראות אם הסיפור הזה מחזיק מים באמת או שזה אגדה נחמדה שסיפרתם לעצמכם.

עכשיו מה השאלה?

Liron1161

New member
אני אסביר לך את זה במילים פשוטות

התעצבנתי כי הוא חפר לי כל יום שהוא נשאר בגללי.. ופתאום הוא עזב זה לא היה צפוי ולא עשיתי מזה דרמה. אז בוא אני אגיד לך את זה תכל'ס אמרתי לו את מה שאני מרגישה שהתבאסתי מזה ושאם הוא בנה על לפגוש אותי רק בעבודה אין לו מה לחפש אצלי, והשאלה שלי אם זה היה נכון להגיד לו את מה שאני מרגישה או שהייתי צריכה לשים עליו ***. הוא באמת מוצא חן בעיני ולא בא לי לעשות טעויות בהתחלה של זה הבנת?

למעלה