זקוקה לעזרה ד-ח-ו-ף

זקוקה לעזרה ד-ח-ו-ף../images/Emo53.gif

אני לא מצליחה לעשות דיאטה המון זמן אני מנסה בקושי יורדת 3 ק"ג, ומעלה בחזרה. ניסיתי דיאטניות ולא הצלחתי להתמיד. אפילו קניתי מכשיר הליכה, וגם בו אינני מתמידה. שלא תבינו. אני צריכה לרזות 5-7 ק"ג. אני נראת לא רע, ומקבלת מחמאות מאנשים. אבל בפנים אני מרגישה רע!!! שמנה, מכוערת וכבידה זללנית, כפייתית ואף פעם לא שבעה. מישהו יכול לעזור לי? לתת לי כיוון? אני רוצה באמת באמת להתחיל מחר דיאטה. אולי דרך הפורום הזה אני אצליח. תודה

זקוקה לעצה

כמו שאת מתארת הבעיה שלך מורכבת ממימד רגשי שזקוק להתיחסות. מומלץ- לפנות לקבלת עזרה בתחום הזה +לנסות במקביל להתחיל במשימות קטנות בהן את מסוגלת להתמיד- כי כמו שאת מתארת יש בעיית התמדה . בהצלחה.

Diti10

New member
דיאטה לבעלי יכולת כלכלית אבל נהדרת

כבר שמעתי רבות על בחרות כמותך שלא הצליחו לבדן אך הצליחו בעזרת מבשלת שהגיע ובישלה להן פעמיים בשבוע או פעם בשבוע מתכונים דיאטתים לכל השבוע או חלק ממנו וכך כשהכל היה מוכן היו צריכות רק להגיש לעצמן ולזלול ישנן מבשלות שמתמחות באוכל דיאטתי טעים ומזין ובעיקר משביע שבמידה ויש לך את היכולת הכלכלית להזמין אחת מאלה....בהחלט מומלץ אני אישית יודעת שלכמה בחורות הפתרון הזה הועיל בהצלחה

eaz1514

New member
גם לי קשה, אבל בכל זאת הצלחתי

להוריד 40 ק"ג בשנה וחצי ולשמור. הסוד הוא "ר צ ו ן " שום דבר אחר. אך תצפי לעזרא ולניסים כי הם לא מגיעים. זו צריכה להיות החלטה שלך למען עצמך. אף אחד לא יעשה את העבודה במקומך. ביום שתחליטי ותבצעי את התפריט שקבלת מהדיאטנית בדייקנות בלי סטיות תראי שהמשקל ירד. בהתחלה, כדי שלא תחשבי מה כן ומה לא לאכול, תלכי לפי התפריט בדיוק. כשתתחילי לרדת כבר תדעי לבד איך לתכנן ואיך לאכול מדי פעם דברים "אסורים" תוך כדי קיזוזם בארוחה או ביום הבא. וחשוב מאוד מעקב קבוע אצל הדיאטנית. לגבי ספורט גם אני עצלנית ולא עושה פעילות גופנית ולמרות שההליכון פתוח אני רק מורידה ממנו אבק. אבל . . . אני רוקדת ריקודי עם פעמיים בשבוע כשעה וחצי עד שעתיים ועבורי זו פעילות גופנית.

Diti10

New member
eaz../images/Emo140.gif וואוווווו כל הכבוד לך...

ממש כל הכבוד...להשיל 40 קג' זה דבר מאוד לא פשוט ובאמת כל הכבוד לך נחמד מאוד לשמוע זאת אני הצלחתי להוריד בשלושה וחצי חודש תשעה וחצי קג'...שני קג' יותר ממה שהגדרתי לעצמי מראש ואני חייבת לאמר שבתחילה גם אני ניסיתי 2 דיאטות שהמליצו לי עליהן וללא הועיל כשהחלטתי שאני יורדת מנושא הדיאטה החלטתי פשוט להתחיל לצעוד ביום הראשון צעדתי בבוקר 20 דקות וכך ביום השני ביום השלישי הגוף כבר רצה מעט יותר וצעדתי חצי שעה פעם אחת ביום ביום הרביעי צעדתי חצי שעה בבוקר והרגשתי צורך לצעוד שוב בלילה אז יצאתי שוב לחצי שעה מיום למחרת כבר התחלתי לצעוד רק בלילות למשך 45 דקות משך ההליכה עלתה לשעה מבלי שאבחין בכלל ושמתי לב שאני מתחילה לרדת טיפה במשקל אז החלתטי שרצוי גם להפחית כמויות של מזון אכלתי את אותן ארוחות רק בכמויות קטנות יותר במעט בין הארוחות פתאום לא בא לי לנשנש מפני שראיתי את הירידה במשקל וכך המשכתי להפחית כל מיני דברים שהיה נראה לי שאפשר להפטר מהם בתפריט פעם סוכרים....שלושת רבע מכמויות הפחממות וכיוצ' ומנגגד העלתי את כמויות הירקות הטריים והמבושלים לא הרגשתי שאני עושה דיאטה אך בסופו של דבר זה בדיוק מה שניסיתי לעשות לפני כן ולא הצלחתי והופ....ירדו להם תשעה וחצי קג' לעומת זאת יש לי חברות שלא הצליחו עם שום תפריט ונעזרו כפי שכתבתי בהצעתי הכודמת בטבחית שמתמחת בבישול אוכל דיאטתי וכשהכל היה להן מוכן.....היה קל לשבת לשולחן ולא לבלוס כל מיני דברים בדרך עד שמכינים לבד לעיתים העצלות מלהכין את התפריט הנכון....היא גורם לחוסר מוטיבציה שהורסת את הדיאטה לא לכל אחד יש כוח רצון לעשות זאת לבדו וסיוע קל מבחוץ יכול להועיל לא פעם על כל מקרה...באמת כל הכבוד לך

eaz1514

New member
../images/Emo51.gif זאת עבודה קשה אך משתלמת

יש לי 4 עקרונות: 1. אני נצמדת לאותו תפריט ולא סוטהממנו, לא מתעסקת יותר מדי עם גיוונים ולא חושבת יותר מדי על מה לאכול. קונה מראש לפי רשימה קבועה ולא מחזיקה פיתויים בבית. 2. אני מקפידה על ביקור פעם בחודש - מקסימום 6 שבועות אצל הדיאטנית. 3. אני מקפידה על פעמיים בשבוע ריקודי עם - לפעמים גם בשבת - בנוסף. 4. פעם בשבוע אני יוצאת לבית קפה ומפנקת את עצמי לפעמים בכריך, לפעמים בפיצה לפעמים בעוגה. לא הכל ביחד ורק פעם בשבוע. אם יש לי ארוע אני מדלגת על ארוחה אחת ומאזנת. אבל הכיף האמיתי, חוץ מהמחמאות, זה לקנות בגדים 2-3 מידות פחות וכבר לא בחנויות למידות גדולות. בהצלחה.

Diti10

New member
חחחחחחח כמה שאני מבינה אותך../images/Emo140.gif

כןןןןןןןןןןןן...כמובן שאין עלינו אחרי דיאטה בלהרגיש טוב כנכנסות למידות הקטנות יותר.....והמכנס לא לוחץ את הבטן שצצה לה מכל מיני כיוונים.....ממש לא רצויים....אין כייף גדול מכך....יודעת היטב על מה את מדברת. ארבעת העקרונות שלך נשמעים הגיוניים מאוד וחשוב באמת לדרוש מעצמך כמה חוקים מראש ...זה תמיד יכול לעזור זהו ...שאני הקפדתי על ההליכה היומית חצי מכמות המזון הרגילה בצלחה.....בהתחלה זה עבד טוב....אחרי כן הפחתתי מידי והיו מעט בעיות עם לחץ דם נמוך....אך בסופו של דבר הכל הסתדר אין ארוחה ללא קערת סלט מושקעת וכיפית לא מבשלת יותר חיף....כשאני בעצם מכורה לחריף....אך ידעתי שעם הפלפלים השרופים של שבת והמטבוחה החריפה ...אני זוללת את לחם הבית ומחזירה את כל המשקל שהשלתי יום אהבה שמח והמשך שבוע נפלא

eaz1514

New member
אצלי שבת = יום רגיל מבחינת האוכל

שכחתי לציין 2 דברים חשובים להצלחת הדיאטה, בעלי הצטרף אלי בגלל בעית טריגליצרידים בדם והוריד 18 ק"ג וממשיך איתי כדי לשמור ו. . .נמאס לי מהסלט ועכשיו שקר אני לא אוכלת בכלל סלט או ירקות טריים. אני משתמשת בהרבה תבלינים טריים כמו רוזמרין, קורנית ואורגנו, שום ופטרוזיליה כדי לגוון את הטעמים השגרתיים של העוף ודג הסלמון שהם עיקר תזונתי. חוץ מריקודי עם אין מצב שאני אלך. ניסיתי על ההליכון מול הטלויזיה, אחרי 10 דקות משעמם לי ואני מחילטה שדי, ניסיתי ללכת בחוץ, הלכתי פעמיים עד הפינה הקרובה וחזרתי. לא יעזור. עד כמה שכח הרצון שלי חזק בנוגע לתזנה אני לא מצליחה ללכת מה שלא ספק היה עוזר לי להוריד עוד כמה ק"ג. יום טוב

Diti10

New member
נחמד מאוד על שיתוף הפעולה

זההההההה...באמת נחמד....כשיש מישהו שמצטרף לדיאטה בבית הבעיה שאצלי כולם עוסקים בספורט תחרותי וכולם רזים באשר לשבת...מסכימה איתך בשבתות לא ויתרתי על החמין והסלטים ובכל זאת המשקל ירד עקב השמירה במהלך השבוע וכמובן ההליכות כיום איני צריכה עוד לרדד אך ההתמכרות להליכה נמשכת.....כבר אוכלת פחמימות אך במידה וכמויות האוכל שירדו נשארו כמות שהן....הגוף כבר אינו רוצה יותר מכך מה שכן.....אני גונבת עוגה פעם בשבוע למרות שזה לא ממש האהבה שלי....לא אוהבת מתוקים.....אך בגלל שהתחלתי לאפות יותר לבית וזה נמצא....גם מזה מידי פעם אני טועמת.

למעלה