זקוקה לעזרה <הבן שלי...>

• פותח הנושא noati
  • פורסם בתאריך

noati

New member
זקוקה לעזרה <הבן שלי...>

הילד <בן 11> סובל מכאב בטן שגורם לו להתקפל כבר יומיים אתמול הוא הקיא פעם אחת ועכשיו הוא שילשל פעם אחת המאפיין את הכאב שהוא בא בהתקפות והמאפיין את הילד בעניין הזה :) שהוא היסטרי עם הכאב הוא בוכה,מילל ממש צריך חיבוק או שנהיה לידו. לא שותה כמעט <אפילו פחות מהרגיל> מתלווה לזה קושי לנשום <לטענתו> לסיטואציה בכלל ולאוו דווקא להתקפי כאב הבטן. אנאנ אלישוע,ענתי או כל מי שיש לו כיוון לרמדי אשמח לשמוע <ARS לא עזר>. תודה רבה מראש ולילה טוב לכם נעה :)

enatti

New member
גם לי זה נראה ככה

חוץ מפרט אחד- coloc צמא מאוד וכאן יש הפחתה בצמא. ענת

noati

New member
נכון :) <ותודה לשניכם>

זו הייתה ההתלבטות שלי בלילה כי גמני חשבתי על הרמדי הזו בכל אופן נתתי לו אותה רק עכשיו כי לא היה לי בבית ורק כשחזרתי מהעבודה יכולתי להשיג אותה. מקווה שיעבוד. אני יודעת שיש מין וירוס שכזה שמסתובב לו בארץ אבל הכאב בא לו בהתקפים והוא מתקפל וצורח מכאב,לי זה נראה קצת היסטריה, אבל קצת קשה לי לדעת אז המון תודה ועכשיו נחכה ונראה מה יגיד גופו לרמדי :) ודרך אגב מה קרה עם הרשימה ההיא של העזרה הראשונה? היכן היא נמצאת ? ומתי היא תתמלא ברמדיס? ערב טוב לכולם

נקווה לשמוע טובות. תסתכלי מהצד

וספרי לנו. לא שמעתי על וירוס שמסתובב בארץ, אנושיים ראיתי. העזרה הראשונה נמצאת מאחור, לי כרגע אין פנאי לעסוק בה, אבל בעיקרון ניתן לאתר אותה ולעדכן בכל עת. בבוא היום כשיהיה בה משהו סביר נוציא אותה לאור.

למעלה