זקוקה לעזרה ולעצה-פריצת דיסק

ד א ו

New member
זקוקה לעזרה ולעצה-פריצת דיסק

שלום לכולם נכנסתי לפרום הזה כדי להתייעץ, (הייתי גם מאד רוצה רפואה מערבית אבל אין פורם כזה). יש לי "בלט הקיפי עם בקע אחורי של הדיסק בגובה L4-5 אשר גורם ללחץ על השק הדורלי מלפנים במרכז." (ע"פ איבחון C.T). אני מתעמלת הרבה שנים: אומנויות לחימה וספורט מערבי במשך הרבה שנים. ברור לי שזה נובע גם מהצטברות עומסים ולחץ. אני מאד מודאגת וחוששת האם משהו יכול להמליץ לי מה לעשות, להפנות אותי למקורות אינפורמציה, להמליץ וכו´ אודה לכם מאד דאו

אכן כן

ישנו שילוב של טיפול עם מריחת שמן אתרי את הטיפול ניתן לקבל ב"ארומה מדיק" הממוקם בת"א או אפילו אצלי בקליניקה 052310636 עינת

טיפול בבלט דיסק על ידי כירופרקטיקה

דאו שלום. מומלץ לפנות לד"ר לכירופרקטיקה לאיבחון. במקרים רבים ניתן לטפל בבלט דיסק באזור המותני על ידי תיקון ידני של חוליות עמוד השדרה. כמו כן יש אחוזי הצלחה גבוהים לטיפול על ידי מיטת flexion-distraction הגורמת למתיחה עדינה באזור הגב התחתוןולהורדת לחץ הדיסק מהעצב הפגוע. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקטור

שלום דאו

ישנם שני אפשריות: או זה בלט או זה פריצה. אם זה בלט ניתן לתקן את זה עם תרגילים מסוימים וטיפולים, אם זה פריצה - זה לא ניתן לטיפול, אלא רק להקלת הכאבים. זאת מידע כללית. בכל מקרה כדי לקבל יעוץ יותר מפורט תצתרכי להיפגש עם מטפל. מיכאל(אני עושה טיפולים כאלו, לכן תוכלי לכתוב לי לדואר אלקטרוני)

למעלה