זקוקה לעזרה - חייבת להשתמש בחומצת לימון במקום לימון וחוששת
הי,
אני סובלת מרגישות לפירות הדר - זמן קצר אחרי אכילתם מתייבש לי מאוד עור הידיים ונסדק, מתמלא חתכים, זה סיוט (אני סובלת גם מיובש בפנים - סבוריאה).
לקח לי מספר שנים של ניסוי וטעיה לבודד את כל הרגישויות שלי למזון (לקטוז, אבקות אפייה, סודה לשתייה, חומרים משמרים, הסולפיטים שביין ועוד כמה דברים...).
ניסיתי להכין חומוס וטחינה עם חומצת לימון אבל מאחר שהטעם המתקבל שונה מלימון אמיתי אני לא יודעת מתי הכמות מספיקה כי זה אף פעם לא חמוץ מאוד כמו לימון ואני אוהבת טעמים חמוצים כמה שיותר.
אני משתמשת בחומצת לימון רק לניקוי אבנית וחוששת לשים יותר מדי במזון ולגרום לנזק פנימי במערכת העיכול...
האם יש דרך שאוכל למדוד כמות שתהיה בטוחה, ולהסתפק בטעם שייצא?
מעדיפה שיהיה פחות טעים אבל שלא יגרום נזק, כי אני גם היפוכונדרית...
תודה,
Sparrow
הי,
אני סובלת מרגישות לפירות הדר - זמן קצר אחרי אכילתם מתייבש לי מאוד עור הידיים ונסדק, מתמלא חתכים, זה סיוט (אני סובלת גם מיובש בפנים - סבוריאה).
לקח לי מספר שנים של ניסוי וטעיה לבודד את כל הרגישויות שלי למזון (לקטוז, אבקות אפייה, סודה לשתייה, חומרים משמרים, הסולפיטים שביין ועוד כמה דברים...).
ניסיתי להכין חומוס וטחינה עם חומצת לימון אבל מאחר שהטעם המתקבל שונה מלימון אמיתי אני לא יודעת מתי הכמות מספיקה כי זה אף פעם לא חמוץ מאוד כמו לימון ואני אוהבת טעמים חמוצים כמה שיותר.
אני משתמשת בחומצת לימון רק לניקוי אבנית וחוששת לשים יותר מדי במזון ולגרום לנזק פנימי במערכת העיכול...
האם יש דרך שאוכל למדוד כמות שתהיה בטוחה, ולהסתפק בטעם שייצא?
מעדיפה שיהיה פחות טעים אבל שלא יגרום נזק, כי אני גם היפוכונדרית...
תודה,
Sparrow