זקוקה לעזרה לגבי סידור החדרים

זקוקה לעזרה לגבי סידור החדרים

בשבוע הבא אנחנו עוברים דירה. למעשה אנחנו עוברים לבית בעל 2 קומות. בקומה התחתונה מטבח, סלון, 3 חדרי שינה (אחד גדווולללללללללללל, אחד רגיל ואחד קטן) וחדר אמבטיה. בקומה העליונה לובי גדול שהוא מעין "חדר משפחה", חדר שינה גדול שצמוד למקלחת ושירותים מרווחים ולחדר ארונות ששם גם מכונת הכביסה, כמו כן היציאה למרפסת היא בקומה העליונה. אנחנו מאוד מאוד מתלבטים איך לחלק את החדרים, החלוקה ה"טבעית" היא ליצור למטה חדר ילדים, חדר משחקים וחדר עבודה ובקומה למעלה נישן אנחנו. אבל אנחנו לא אוהבים את הרעיון שנישן בקומה העליונה בעוד אמונה שמחה (ובע"ה בבוא היום גם "בננה" ו"מלון") בקומה התחתונה. עצות? רעיונות?

26may

New member
גם אני לא הייתי עושה את זה

כשהילדים קצת יותר גדולים ואפילו לא ממש גדולים אבל ב"ה כשיהיו שלושה מבינים, בהחלט הכי מתאים למעלה חדר הורים ולמטה הילדים . כרגע הילדים עוד קטנים ובטח כשרק אמונה שמחה צריכה לישון למטה זה לא נראה לי יותר מידי נעים . אם ב"ה את מתכננת שכל הילדים יהיו בהתחלה ביחד אז תנו להם את החדר הגדול וקחו לכם את החדר הרגיל אם את מתכננת שהתאומים ישנו אתכם אז להפך ככה בכל מקרה אני הייתי עושה. בנתיים למעלה תעשו חדר משחקים לאמונה שמחה או משהו כזה

יופיופ6

New member
מסכימה עם כל מילה של ה26 במאי

וזלדה - כל פעם אני מתרגשת מחדש

1ויוי

New member
קודם מעכלת. . . תאומים?

רק בספטמבר קלטתי שאת בהיריון ועכשו מבינה שפספסתי תאומים . וואו איזה כיף לאמונה שמחה!חייבת זמן גלישה דחוף! לגבי החדרים בעיה שלצערי לא נתקלתי בה בכוך שלנו גם אני כמו קודמתי לא ממליצה לכם להיות לבד בקומה העליונה. לא נעים בלילה עם 3 קטנטנים לעלות ולרדת. 3 ילדים בחדר זה נשמע הרבה. הייתי שמה בינתיים את אמונה בחדר הקטן (ואחרי שיגדלו להפריד לפי מינים)את התאומים בחדר הגדול או הרגיל ואת הנותר לכם. למעלה חדר עבודה ואת הלובי להסב לפינת משחקים . בכל מקרה תתחדשו ובהצלחה במעבר

רוית ב

New member
זלדההההההההההה../images/Emo24.gif

איל את מרגישה?????????????. טוב לנו יש בית זה של 2 קומות וכבר אני מודיע לך חגיגית וחד משמכעית מה את עושה שיהיה לך הכי נוח. כולם ישנים למעלה את לא ישנה רחוק מהילדים שלך (היות שאת לא תתרוצצי בלילה במדרגות כל פעם שאיזה אפרוח מתחיל לעשות בכיות ....זה מסוכן וזה לא נוח) שנית ברור לך שאת מתקינה מיד שערי בטחון בבית !!! שלישית בקומה התחתונה את משאירה שידת טיפולים או משטח החתלה על השולחן אוכל או משהוא כזה, במזנון של הסלון אני שמתי חיתולים בקבוקים מוצצים וכל מה שילד זקוק לו שידה של צעצועים אולי זה לא דקורטיבי סבמיוחד יש בסלון או בחדר משפחה שנמצא למטה. החיים הם למטה רק בערב עולים למעלה, תאמיני לי שאת לא מתרוצצת כלהיום במדרגות את תלמדי מהר מאוד להתסדר ככה שחוץ מפעמיים שלוש ביום אין למעלה.. מה גם שאי אפשר להשאיר תינוק זוחל לבדו למטה אפילו לא ל3 שניות. יש לך שתי מערכות לבוש אחת למעלה אחת למטה, בגדים להחלפה יש למטה וגם למעלה הולכים לישון בחדר למעלה. מנוחת צהריים גם בחדר למעלה תקני אינטרקום טוב שיחבר את הקומות לא לרוץ על מדרגות בלילהאפשר לעוף יופי בעיקר אמא עייפה כשיגדלו הילדים ברוך השם בבריאות תסדרי את החלוקות הטבעיות ותהיה לך יותר פרטיות בחדר המיטות העיקר הבריאות!!! מתי היום הגדול????

נטעטע

New member
הפוך גוטה, הפוך

יש לה למעלה רק חדר שינה אחד (יחידת הורים) ולמטה שלושה. בזבת את קולמוסך לשוא.

MAMALY

New member
שוין אז הפוך

שהלמעלה יעבור למטה אבל שהכל יהיה בקומה אחת. תודה שאת דואגת לקולמוסי

אני בעד שכולכם תשנו למטה

ובכלל מרוב קימות בלילה באיזשהוא שלב את עלולה להעדיף לשים מזרון על הרצפה כדי לא לבזבז זמן במדרגות... אצלנו, כשהתאומים נולדו, גרנו בדירת 3 חדרים. 3 הילדים ישנו באותו חדר (בחצי השנה הראשונה הם היו בעריסות אצלנו בחדר). לפני כמה חודשים כשעברנו לבית גדול פיצלנו בין הגדול לקטנים והחדר שלהם היה הכי קרוב אלינו. הגדול שלנו ביקש לאחר 3 חודשים לחבור אליהם והם ישנים כולם באותה חדר והשמחה רבה.... בעיני, הקומה העליונה שלכם כרגע יכולה לשמש לחדר משחקים/ עבודה בלבד. בהתחלה תראי שכל החיים הם בסלון אבל עם הזמן אולי דברים יזרמו אחרת. והכי חשוב- תשמרי על עצמך !

תלוי באיכות השינה של הילדודס כשיבואו

הרעיון הוא בהתחלה שיהיו איתנו ומרגע שישנו כמה שעות רצוף בלילה הם יכנסו לחדר עם אמונה שמחה.

אנחנו ישנים "למעלה" והילדים "למטה"

אמנם זה רק מפלס של 5 מדרגות, אבל ככה הבית שלנו מאורגן. כשהם היו קטנים זה היה טרטור לפעמים, אפילו שכמו לכל דבר, מתרגלים. היום זה נהדר, בעיקר כי אם הם מתעוררים לפנינו בבוקר הם משחקים להם בשקט למטה ולא מעירים אותנו, וגם בגלל שכשבאים אליהם חברים אף אחד לא מעלה על דעתו להיכנס אלינו לחדר, הוא מחוץ לתחום באופן מאוד בולט. האינטרקום, כמובן, פועל 24 שעות מהיום שיונתן נולד.

פינקי33

New member
סוכריה, באמת? האינטרקום עדיין פועל?

חוץ מזה, אני גם לא הייתי מסוגלת שלא להיות צמודה לחדר הילדים. ו... כשתהיה לי האופציה להגיד-למעלה ולמטה, אשמח לחשוב שנית....

פועל מצוין ../images/Emo13.gif

אני שומעת כל לחשוש מהחדרים שלהם. אפילו שוקלת לקנות את האינטרקום החדש הזה, שיכול גם להעביר הוראות שלי - אוטוטו הם עוברים לגור יחד באותו חדר, ואני כבר רואה בעיני רוחי איך אני משדרת להם הוראות מלמעלה

הסטנדרטי, של לינדן.

לפני כן היה לנו את האנג'ל קייר שמשולב עם בייביסנס, ברגע שלא היינו זקוקים לבייביסנס יותר העברתי אותו הלאה ועברתי לאינטרקום פשוט ורגיל שיש בכל חנות תינוקות.

פינקי33

New member
גם לנו יש כזה אבל בעלי החרים אותו...

כשעידו ועמית עברו לחדר שלהם רצתי לקנות את הלינדן, הפעלתי, ואז בעלי התחיל לפתח נדודי שינה כי האינטרקום הזה כל כך רגיש ששומעים בו כל זבוב שמטפס על הקיר בחדר ילדים... מאז הוא לא הסכים שאדליק אותו והאינטרקום הוכנס כאחר כבוד לארון...

אפשר לכוון אותו שיהיה טיפה פחות רגיש

(להוריד מעט את הווליום) אני דוקא אוהבת לשמוע כל דבר שוקרה אצלם בחדרים.

למעלה