זקוקה לעזרה למסיבה ביתית

הללויה3

New member
זקוקה לעזרה למסיבה ביתית

שלום, יש לי שאלה ומקווה שתוכלו לעזור לי: אנחנו עושים מסיבה בבית, ורוצים לנגן את המוסיקה במחשב בשיטה הפשוטה של - לשים רשימת שירים ולתת לתוכנה לנגן אותם. אני רוצה שהשירים ייכנסו זה לתוך זה (פיידינג?) כלומר שלא תהיה הפסקה בין השירים ויותר מכך - שהם יהיו מחוברים. הורדתי את תוכנת virtual dj אבל אני לא מצליחה למצוא שם אופציה כזו, אני לוחצת על הautomix וזה לא עוזר. שמתי רשימת שירים בחלון התחתון, אבל אני צריכה להעלות את השירים ידנית ל"פטיפונים" (בטח יש לזה שם).ואני לא רוצה לעשות את זה בזמן המסיבה. ובתוכנת ה media player אני לא מוצאת אופציה כזאת של הגדרת זמן ההמתנה בין שיר לשיר (במקרה שלא אצליח לחבר בין השירים, אני רוצה שפשוט לא יהיה זמן הפסקה ביניהם) או של פיידינג. אגב הורדתי גם את bpm studio ושם בכלל יש לי הודעה שהוא לא מצליח להעלות שירים (מתוך הרשימות שבשני הצדדים אל ה"פטיפונים") מישהו יודע, ויכול להסביר לי, איך עושים את זה באחת מהתוכנות, או בכולן? המון תודה מראש

lioriluk

New member
התשובה

יש תוכנה בשם: dss dj 5.5 תוכנה טובה שאני משתמש בא וממש מרוצה... יש שם כפתור בשם אוטו די ג'יי (רשום באנגלית) תלחצי על זה ואז תלכי לפליי ליסט ותגררי את רשימת השירים שאת רוצה... ואז התוכנה כבר לבד תמקסס אותם 15 שניות לפני סוף השיר ואם אני לא טועה תתאים לכם גם את מד ה bpm והמהירות כדאי שיהיה קצב אחיד... בהצלחה במסיבה.. ואם זה יום הולדת או משהו כזה אז גם מזל-טוב!

הללויה3

New member
תודה רבה רבה!

הורדתי וזה עובד, שוב המון תודה. ועוד שאלה אם אפשר - האם יש שם אפשרות לעשות כך שהתוכנה תתאים את הווליום כך שיהיה זהה בכל השירים (שמוקלטים בווליומים שונים)? ואם יש עוד אופציות מעניינות בתוכנה ובא לך להסביר, מאוד אשמח לשמוע. ותודה על המזל טוב, זו אכן יומולדת של חבר שלי, ביחד עם מסיבת פורים מאוחרת

lioriluk

New member
כנסי...

את הווליום אני לא חושב שהיא מתאימה את שמה את שתי המדים של הווליום הכי למעלה ומהמגבר את כבר מכוונת את השאר... את יכולה בזמן ששיר מתנגן לסמן שיר שנמצא ברשימת הפליי ליסט ולעשות ctrl+p ואז גם הוא יעבוד ואם את רוצה להפסיק אותו עושים את אותו הדבר... את יכולה להיכנס לאתר החברה http://www.myxoft.com/order.html ולהוריד משם עיצובים נוחים יותר ואפקטים אבל בשביל זה את תצתרכי לעמוד ול המחשב ופחות להנות איך שבא לך... אם יש עוד שאלות תרשמי פה ואני יענה לך....

למעלה