זקוקה לעזרה עם חניך.

zooey1

New member
זקוקה לעזרה עם חניך.

שלום, אני בת 17 וחצי ואני מדריכה בקייטנה. החניך שלי בן 5 ואני ועוד חברי צוות בקייטנה שמנו לב להתנהגות מוזרה מצד החניך. ההתנהגות המוזרה שלו מתאפיינת בבטויים מיניים ונגיעות הן בעצמו,בחניכים אחרים ובחברי צוות. לדוגמא: בבריכה החניך נגע לי בחזה,מיד הורדתי אותו ממני והסברתי לו שזה לא בסדר וזה אסור.התגובה שלו הייתה "אני נוגע ככה גם לאמא". החניך גם נגע בהפתע לחבר צוות אחר באיבר המין ואז התרברב בזה בפני חניכים אחרים. בין החניכים בקבוצה שלי הייתה היום שיחה על דברים ישרים (אני לא זוכרת במדויק את השיחה).הם העלו דוגמאות לכל מני דברים ישרים. המדריכה שאיתי (גננת במקוצעה) ואני נכנסנו לשיחה בתמימות של ליצור קשר עם החניכים (הקייטנה התחילה רק השבוע) והחניך קפץ ואמר "אתם יודעים מה עוד ישר?? הפות של אמא שלי ישר". הגננת ואני היינו בהלם.קיימנו על זה כבר ישיבת צוות כי זה מפריע לכולנו. אנחנו לא יודעים מה לעשות. תייעצו לי בבקשה.

אהלן

להתרשמותי ממה שסיפרת יש נורות אדומות על הסתברות היותו נתון בסכנה לפגיעה מינית בכלל ובחיק המשפחה בפרט. אני הייתי רוצה שגורמים מקצועיים שמתמחים בתחום זה יביעו את דעתם, ולדעתי יש גם מספיק נורות אדומות להפעיל חובת דיווח. המקום הנכון שמתמחה בסוג זה של דברים ויוכל לתת לכם מענה, ובפרט את הגשמת חובת דיווח אם אכן אנשי המקצוע יתרשמו שבכך מדובר, הוא אלי, האגודה להגנת הילד. יש להם קו חם, אני מדביקה את הפרטים פועל 14 שעות ביממה, בימים א-ה בין השעות 8-22 וביום ו' בין השעות 8-13 טלפון 1-800-22-3966 מייל[email protected] את מוזמנת לשוב ולעדכן, טל

למעלה