זקוקה לעזרה - עריכת מצגת PP

אאידה

New member
זקוקה לעזרה - עריכת מצגת PP

מחפשת בדחיפות מצגת של POWERPOINT, אשר מגדירה ומדגימה כללים נכונים לעריכת מצגת ב- POWERPOINT. בעבר מצאתי ברחבי האינטרנט אתר שבו היתה התייחסות לכללים לעריכת מצגת תוך שימוש בעקרון ה-5 (אצבעות ).כמובן לא שמרתי את האתר. אם למשהו זה מצלצל מוכר - אשמח מאוד לקבל קישור. תודה רבה מראש אאידה

pbracha

New member
נדמה לי שאת מתכוונת לאתר של...

נדמה לי שאת מתכוונת לאתר של זיוה לוי מצרפת את הכתובת: http://www.geocities.com/Athens/Oracle/7788/home.htm נראה לי שאין אפשרות להוריד את המצגת לדיסקט אך אם את מצליחה אשמח אם תוכלי לצרף את המצגת כקישור. בהצלחה ברכה

מי

New member
הצעת עזרה

צאי עימי קשר דרך תיבת המסרים ואשמח להדריכך צעד אחר צעד

Elishabb

New member
הערכת מצגות מולטימדיה

שלום אאידה - בארכיון הקבצים במדור מאמרים מצוי מאמר בשם "הערכת מצגות מולטימדיה". נראה לי שהמאמר יכול להועיל לך. אלישע

אאידה

New member
עריכת מצגת../images/Emo140.gif

אלישע תודה על ההכוון אבל לצערי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך. אני מחפשת כללים ברורים לעריכת המצגת ברמת עיצוב שאותם אוכל להביא לצוות מורים . המטרה היא עדיין לא להעריך את המצגת אלא לערוך אותה או במילים אחרות - כיצד להשתמש במדיה החדש POWERPOINT, בצורה הכי אפקטיבית . בברכה ותודה מראש אאידה

זיוה7

New member
אאידה, שמחה שיכולתי לעזור

ומקווה שיהיה בהצלחה זיוה לוי

pbracha

New member
זיוה האם תוכלי לצרף את הקובץ../images/Emo92.gif

של המצגת מפני שאי אפשר להוריד אותה מהאתר. אם רוצים להשתמש (כמובן עם כל הזכויות) אין אפשרות להוריד אותה. אם תוכלי לשלוח את הקובץ ולהעלות אותו בתיקיה של קבצים שהועלו על ידי משתתפים , אשמח מאוד. תודה ברכה

yam1

New member
הכנת מצגת../images/Emo63.gif

מצרפת שם של חוברת נפלאה להכנת מצגות POWER POINT החוברת נקראת: המדריך הידידותי לתוכנת המצגות POWER POINT דגש על הצגת עבודות חקר והרצאות בהוצאת אורט לחוברת מצורף גם דיסק טל´ להזמנות לוני כהן בע"מ 03-9518418 פקס´ 03-9518415/6 יש לי את החוברת בביה"ס היא תסייע לך, בהצלחה. מקווה שעזרתי.

למעלה