זקוקה לעזרה

אורלי41

New member
זקוקה לעזרה../images/Emo22.gif

זקוקה לעזרה.... בדיאטה שקולה הפחתתי ממשקלי כ-20 ק"ג. יש לי להוריד עו כ-15 ק"ג. נכון לרגע זה נראית בכלל לא רע... אבל מה? הבטן נשארה רפויה רצח. לא יכולה ללכת עם חולצה קצרה וצמודה אלא אם תהיה מתחת לקו הבטן התחתונה כדי שלא יראו את שיפולי הבטן הרופפת. שאלתי.... היכן אני יכולה לבצע ניתוח של שאיבה ומתיחת הבטן התחתונה וכאמור לא עברתי ניתוח קיצור קיבה.... רוצה מישהו שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות... תודה

רוייקו

New member
שאיבת שומן באיזור הבטן ניראית די

מכוערת, לפי מה שראיתי ולפי דיעות של אנשים מפה ושם.. ראית פעם מישהי/ו אחרי שאיבת שומן ? ראית מה קורה להם אחרי תקופה מסויימת, במידה והם עולים קצת במישקל ? שלא תדעי !!! עדיף לנסות ולרדת לבד, ללא שאיבת שומן. שאיבת שומן, יעילה כאשר היא מקומית בלבד, על בסיס תורשתי יותר: בירכיים, למשל או בישבן, כאשר, למעשה, רוב הגוף רזה. מתיחת בטן כדאי לעשות אחרי תקופה ארוכה של יציבות במישקל ולא מייד אחרי שירדת במישקל, זאת משום שהגוף עדיין לא הגיע למישקל יציב ועלולים לרדת או לעלות שוב במישקל. אני לא מכיר באופן אישי, אבל אומרים ש-ה-מ-ק-ו-ם הכי הכי זה קלאס קליניק בתל השומר. ככה אומרים. אל תתפסי אותי במילה. חוץ מיזה, בהצלחה. רוייקו

למעלה