זקוקה לעזרה

sigalit33

New member
זקוקה לעזרה../images/Emo53.gif

חברים יקרים, אני מחפשת אתר עם "הסיפור שאינו נגמר" בטקסט מלא באנגלית. בתודה מראש, סיגלית

ToryMaster

New member
../images/Emo12.gif

תני לי להבין. את מחפשת את הסיפור שאינו נגמר? הספר המלא? ברשת? באנגלית?

sigalit33

New member
למען הדיוק

אני מחפשת קטע אחד מסוים מתוך הספר, יש לי אותו בעברית אבל אני צריכה אותו באנגלית. זה קטע קצר, פיסקה שבה בסטיאן מסתכל בספר, תוהה "על קנקנו" ומתחיל לקרוא את הסיפור שאינו נגמר. למישהו יש? תודה!

Britush

New member
איזה קטע בדיוק?

תוכלי לכתוב את תחילת הפיסקה בעברית (או לומר את מס' העמוד - לי, באופן אישי, יש את שתי הגרסאות, העברית והאנגלית), כדי שיהיה קל יותר למצוא?

Britush

New member
אוקיי, הנה זה (נראה לי):

"I wonder," he said to himself, "what's in a book while it's closed. Oh, I know it's full of letters printed on paper, but all the same, something must be happening, because as soon as I open it, there's a whole story with people I don't know yet and all kinds of adventures and deeds and battles. And sometimes there are storms at sea, or it takes you to strange cities and countries. All those things are somehow shut up in a book. Of course you have to read it to find out. But it's already there, that's the funny thing. I just wish I knew how it could be." Suddenly an almost festive mood came over him. He settled himself, picked up the book, opened it to the first page, and began to read The Neverending Story
קטע יפה.

sigalit33

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

אפשר לקבל בבקשה את שם ההוצאה ועמוד? שוב המון תודה!!!!!!!!! סיגלית

Britush

New member
כמובן

הוצאת Puffin Books (רציתי לכתוב גם את שנת ההוצאה, אבל הם כתבו שם בערך 10 שנים שונות, לא הבנתי...), מתרגם (מגרמנית) - Ralph Menheim. התרגום העברי טוב יותר, אם תשאלו אותי. הקטע הופיע בעמ' 16.

sigalit33

New member
אז ככה -

את הקטע בעברית שמתי בפתיחה לעבודת התזה שלי שהגשתי לפני שבועיים. עכשיו המנחה שלי הופכת את התזה למאמר באנגלית, כדי לפרסם אותו בכתב עת בחו"ל והיא התלהבה מהקטע ורוצה לשלב אותו גם בגרסת המאמר באנגלית. זו הסיבה... אז שוב, תודה על העזרה והנכונות!

sigalit33

New member
שוב - מיליון תודות!!!

בריטוש, אני ממש ממש מודה לך. ולגבי השנה, אלה בדרך כלל השנים של המהדורות השונות. השנה האחרונה (המאוחרת ביותר) היא השנה של המהדורה שבידך.

ציטוט מקסים!!!

שווה לתייק במוח ולהשתמש בהזדמנות. אגב,סיגלית-מותר לשאול על מה התיזה שלך? אני סקרנית...

למעלה