זקוקה לעזרה!!!

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
זקוקה לעזרה!!!

היי,אני מנהלת פורום "פנטזיות מיניות" ואחד מחוקי הפורום שהצבתי הוא לא לכתוב על בעלי חיים.כל אחד פה יכול להבין למה... הבעיה שיש איזה כותב ותיק שכותב לי במסרים שלמעשה זו לא התעללות.הכותב רק מנסה לפתח איתי דיון,הוא לא כתב מעולם על בעלי חיים. אני טענתי שזו התעללות אך הוא לא חושב כך. בבקשה תנו לי איזה הוכחה לכך שזה אסור! הוא משגע אותי. תודה רבה, g99...

ronicccco

New member
פיטר סינגר אינו רואה בכך התעללות

והוא מהמנהיגים העולמיים של מאבק זכויות בעלי החיים. מישהו פעם סיפר לי על ספר שלו שנ-ד-מ-ה לי שנקרא HEAVY PETTING שקשור לנושא. יכול להיות שאיני זוכר והכוונה לספר אחר. אם לא תמצאי תשאלי שוב ואנסה לעזור. כמובן שהכוונה בדברי היא ל-א להגיד שאין זו התעללות (בודאי שזו התעללות) אלא שסינגר שהוא אחד מבני האדם הבזויים ביותר עלי אדמות,( הוא גם כזה שהיה עושה ניסויים בחולי סרטן במקום בעכברים וכו) ושהוא נערץ בפורומי זכויות בעלי חיים, ושהוא חושב שזה לא נורא. רוניקו

morality

New member
הודעה חשובה לחברי הפורום

ברצוני להסב את תשומת לבכם לכך שבהודעה לעיל יש חשד לעבירה פלילית מסוג הוצאת לשון הרע. אבקשכם שלא להגיב לדברים אלה. הנושא הועבר לטיפול משפטי. מנהלת הפורום מתבקשת שלא למחוק בינתיים את ההודעה.

ronicccco

New member
מורליטי, עשית לי את היום! ../images/Emo24.gif

אז ככה: 1. את באמת מתאימה יותר לפורום בוואלה. ולמרות שאני מודה שאיני יודע עדיין מי את שם (אם את בכלל את), זה בהחלט נחמד לדעת שאני מעסיק את דעתיך (בטח יום ולילה). 2. הודעותי בפורום זה אינן נמחקות משום מה. כך שאין סיבה לבקש שתשארנה. ההיפך, את צריכה לבקש ל-מ-ח-ו-ק אותן. בכל מקרה אני מוכן לשלוח לך את הודעותי באימייל, גם אם היא תמחק. 3. "הנושא הועבר לטיפול משפטי". בהצלחה. באמת. רוצה טלפון של אשלגי?

Talia E

New member
המממ

טוב, אני אנסה לתת לך קצות חוט, מבלי להתיימר להיות מבינה גדולה: - בפעמים הספורות שראיתי אנשים נוגעים לחתול/כלב באיבר המין (אפילו בטעות), החתול/כלב חמק מיד. - לכן, יש להניח כי יש לתפוס את בעל החיים בכח. והיות שזה לא מרצון, שמדובר באלימות וכמובן חדירה פולשנית לגופו - זו התעללות. - מעבר לכך, יש להניח שהמבנה האנטומי אינו תואם את זה של בני אדם, ולכן יכול להגרם כאב/אי נוחות רבה. - יתכן שהאדם המדובר לא חושב שזו התעללות, כי הוא סבור שלבע"ח אחרים מבני אדם אין נפש/אישיות. אם זה כך, זה הזמן להעמיד אותו על טעותו. - בע"ח, למיטב ידיעתי, יוזמים מין רק עם המין שלהם; זו הנטייה הטבעית שלהם. - ממה שראיתי, התייחסות בעלי חיים אחרים מבני אדם למין היא שונה; יש לה אוריינטציה של התרבות ופחות של עיסוק לשעות הפנאי (
), יש טקס שלם סביב העניין, של חיזור והכנה ועוד... [טוב, אולי לא לגמרי שונה מבני אדם
] בלי ההכנה הזו, המשיכה הטבעית והסביבה הנפשית והפיזית הטבעית - פחד, כאב, אלימות... הם רק תוצאות. - לא ראיתי סימנים של משיכה מינית בין בעלי חיים אחרים לבני אדם. - ועל מין אנאלי... גם לבני אדם, אם הם אינם רגועים, מרפים וכו´ (ולפעמים גם אם כן) - זה יכול להיות מאד מאד כואב. קשה לי להאמין שזה שונה אצל בעלי חיים אחרים. - התייחסתי הרבה לכאב; אציין שהכאב הפיסי הינו בלתי נפרד, מבחינתי, מכאב נפשי. - נקודה חשובה ביותר: הספק. על אף שיש לנו דיאלוג עם בעלי חיים, אין לנו דרך להשיג את הסכמתם המפורשת, באופן ברור ומובהק. אם אין הסכמה (ואני לא מדברת על כניעה מתוך עמדת חולשה), אם אין רצון, אם אנו מנצלים את עמדת הכח שלנו - זו התעללות. אם את צריכה עזרה בפיתוח הנקודות האלה, אני כאן
אני אשתדל לחשוב על נקודות נוספות. (ובהצלחה במשימת השכנוע... אני מקווה שהכותב לא מממש את הפנטזיות האלה שלו)

*g99

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

Talia E

New member
לא הבנתי אותך...

מה זאת אומרת "להוכיח שזה אסור"? הרי את הכללים של "מותר ואסור" החברה האנושית קובעת לעצמה; אלה מושגים שבני אדם המציאו. אני אסטה קצת מהנושא על-מנת להסביר את עצמי: בואי נקח משהו, שרוב האנושות לא מסכימה אתי לגביו: אני חושבת שזה פשע איום לערוך ניסויים בבעלי חיים. לדעתי - אסור! אך אם תשאלי את רוב האנשים, הם יגידו - לא נכון, מותר! (כי "האדם עליון" וכל מיני סיבות אחרות). בקיצור, אין אבסולוטי. כמי שחותרת לכך שהחיים בכדור הארץ יהיו כמה שיותר הרמוניים, אני לא מסוגלת להעלות בדעתי סיבה לגרימת סבל כה נורא ליצורים חיים אחרים. לפי ראיית עולמי, כל נזק שאנו גורמים לסביבתנו, "חוזר אלינו"/משפיע עלינו, כי אנו איננו נפרדים מהיקום בו אנו חיים (למרות שרבים היו רוצים לחשוב כך...). לכן, לפי ראיית עולמי (וניתן להכנס גם לפרטים) ניסויים בבעלי חיים מזיקים לבני אדם. כנ"ל כריתת יערות גשם. כנ"ל גרימת סבל לבעלי חיים אחרים. מלבד זאת שהם מזיקים לבני אדם, אכפת לי מאד מבעלי החיים, שהם יצורים מופלאים בעיני; בעלי אישיות, רגשות, רגישות, אופי וגם... הרמוניה
. לכן - לי ברור, בתחושת בטן חזקה ביותר, שגרימת סבל ואפילו הסיכוי שאולי אנו גורמים סבל - הם דבר שגוי ביותר. אבל אם נחזור להתחלה, אני לא מבינה איזו "הוכחה" את מחפשת... כאמור, את ההחלטות האלה, בני אדם עושים לעצמם. אם את מחפשת לנהל דיון, את יכולה להשתמש בנקודות שכתבתי (הן לא קדמו אותך במשהו?), או אפילו להפנות אותו במסרים אליי - אבל אם את מחפשת משוואה מתמטית סגורה שתחתום את הדיאלוג שלך אתו - לדעתי פשוט אין כזאת.

Talia E

New member
ושכחתי לומר:

כל הטיעונים שהבאתי הם לצורך ההתדיינות ביניכם ברמת השכל. את ואני איננו זקוקות לטיעונים אלה - אנו יודעות, מרגישות שזה לא טוב. יתכן מאד, שהסיבה שהוא סבור שאין עם זה שום בעייה, היא דווקא הניתוק שהשכל יוצר; מעין דיאלוג פנימי עקר, הבנוי על מודלים מחשבתיים שאותם ניתן לאשש או למוטט... לכן, שווה אולי לתת ניסיון לגרום לו לחוש את תחושת הבטן שלו; האם זה דבר נכון לעשות? כמובן, תמיד ייתכן שהוא יגיע לאותה מסקנה שהוא מחזיק בה, אבל לדעתי לא יזיק לנסות. נקודה נוספת שחשבתי עליה: מן הסתם, אסור גם בפורום שלך לדבר על פדופיליה; כאן ברור שזה ניצול של החלש, ושגם אם הוא משתף פעולה, מדובר בפעולה בלתי טבעית ומזיקה לגופו ולנפשו. לעתים קרובות משווים בעלי חיים לילדים (אם כי, לדעתי הם שונים מילדים, אבל זה נושא לדיון אחר); יכול להיות שנקודת השוואה זו תעזור לו להסתכל על הדברים מנקודת מבט אחרת.

האמת ? גם אם זו לא התעללות - זו

ממש חולניות ! ההסבר ההגיוני שלי אומר, שבטבע - כל חיה מזדווגת עם בני מינה. מה לעשות ? - כלב לא יזדווג עם חתולה (מיוחמת ככל שתהיה), ועכבר לא יזדווג עם דגה, ואפילו החמור יחפש את האתון.... ככה זה בטבע. רק שהמוח החולני של האנשים מנסה לשנות סדרי עולם, ולהמציא המצאות מיניות ואחרות, שמעוותות את הטבע. אז - לדעתי, כל מה שנוגד את הטבע, וכל שימוש בבעל חיים בניגוד לרצונו או על כורחו - הוא בגדר התעללות. וקשה לי להאמין שכלב יימשך לאישה, או שחמור יחשוק באיזה יפהפיה שאינה אתון....זה ממש לא קיים בטבע. ולאלץ בעל חיים לעשות זאת - זו ממש התעללות. ממש חולני (נדמה לי שמדובר ממש בהפרעה פסיכיאטרית שמתוארת בספרי ה-DSM).

*g99

New member
אמת לאמיתה,

אני בטוחה שלך,לי ובטח לחבריי הפורום זה מובן ואין צורך בלנסות להסביר... אך בכדי שיבין זאת עלי לתת לו משהו כתוב...הוא לא מחפש להבין זאת,הוא פשוט מתעקש שזה לא התעללות. חבל שיש אנשים שחושבים על זה,וגרוע מכל עושים זאת! g99...

purejoy

New member
פשוט מאוד

את המנהלת - את קובעת את החוקים תסבירי לו שהדבר לא מוסרי ואפילו חולני וסביר להניח שברגע שיעלה לפורם יגיעו עימו גם תגובות של כעס (או אחר). זה לא משנה עם זו התעללות או לא (אף על פי שדעתי היא אכן התעללות) הדבר מנוגד לנורמות ולשכל הישר,ולכול הקשור ביצירת הטבע והיקום בכלל לכן אין שום סיבה להכניס עניין זה לפורם שלך. בהצלחה!

*g99

New member
וכך עשיתי,

לא נתתי לו פתח לשנות את חוקי הפורום,אך כפי שציינתי בהודעה,הוא לא מעונין לשנות את החוק,ולא מעונין לנסות שום דבר עם בעלי חים. הוא פשוט רוצה לדעת למה החברה רואה בזה פסלילה או התעללות. הסברתי לו למה זה התעללות,אך ניראה שאזדקק לחוק בכדי להביר לו זאת. כמו כן אין בכוונתי בכלל להעלות נושא שכזה,אני לא מתווכחת בכלל,זה החוק שהצבתי (אחד המם),ולמי שלא "מתאים" אין לי בעיה שלא יכתוב. תודה לך purejoy . g99...

חוץ מהדבר הזה - יש עוד כמה דברים

שהחברה מוצאת בהם פסול, והעוסק בהם - לא נחשב לרוב בריא בנפשו, ועל-כן, מבלה את ימיו במקומות המיועדים לכך. לא כל נורמה שקיימת בחברה - מעוגנת בחוק כתוב, ולא לכל נורמה קיים מאמר. יש דברים שפשוט לא מקובלים בחברה אנושית. למה ? ככה. כי החברה מוקיעה אותם. כי החברה חושבת שזה לא מוסרי. אין שום סיבה אחרת. אז בדיוק כשם שלא מוסרי לקיים יחסי מין עם קטינה, וכשם שלא מוסרי לקיים יחסים עם עם מי שפגוע בשכלו, וכשם שלא מוסרי לקיים יחסים עם בן/בת משפחה - בדיוק כך לא מוסרי לקיים יחסים עם בעלי חיים. ולדעתי - כל האיסורים הללו הם מאותם המניעים. מדובר בבעלי חיים, ו/או בבני-אדם, חסרי ישע, וחסרי אונים, שאינם מסוגלים להפעיל שיקול דעת רציונלי, ולהבחין בין טוב לרע ומנוצלים בשל כך ע"י הסביבה. על כן, החברה מוקיעה מעשים מסוג זה. לא כל נורמה חברתית כתובה ומעוגנת בחוק. יש דברים שפשוט מקובלים. וזהו. אותי השאלה הזאת כבר מעצבנת. בשביל מה יש פסיכיאטרים בעולם אם לא בשביל דברים כאלה ???

purejoy

New member
יש לי רעיון....

את יכולה להביא לו הוכחה מהתורה הסיפור על סדום ועמורה, זה בעצם חוק משמיים על זה לא ניתן להתווכח. את מבינה אין שום חוק מפורש באזרחות שאומר לא! מכיוון שזה נוגד את כל הנורמה ושכל הישר. לכן חשבתי התורה מכתיבה חוקים, בסדום ועמורה נענשו על רשעות מפרשים טוענים שבני ישראל אנסו נשים והתבוללו, שכבו עם בהמות.... ועל כך כמעט ה´ השמיד את כולם. אני לא דתייה אך עם ישראל מקושר לתורה זה בעצם היהדות שלנו. מקווה שעזרתי.

re_ut

New member
כל הכבוד

שהצבת את הגבול הזה, טוב לראות שאיכפת לך. אני כן חושבת שיש כאן מחסום תרבותי אך גם פירצה שיכולה לגרור להתעללות. אני קודם כל רוצה להבהיר שאיני מומחית להתנהגות בעלי-חיים והדברים שאני אומרת הינם בגדר השערה בלבד. אם האדם הוא האקטיבי והחיה היא הפסיבית (אקטיבי ופסיבי במובן המיני), סביר שיש כאן אונס. מלבד זאת איבר המין האנושי יכול לפעמים לפגוע פיזית בשל אי התאמת הגודל. אם החיה היא האקטיבית, בד"כ אני מכירה זאת מגורי כלבים שמתחילים לאונן על כל דבר שזז, הם עושים זאת מבחירה חופשית, אם כי לא סביר שהם ממש ינסו לזווג נקבה אנושית כי הם לא ממש קולטים את ריח המין שלה ככל הנראה או שהגדלים לא מתאימים, בכל אופן אני לא שמעתי על חיה המנסה לזווג אדם, מלבד קופים שהם יצורים הקרובים אלינו מאוד. אם קוף רוצה לזווג אישה והיא רוצה בכך,הבעיתיות משתנה: העברת מחלות שלא נדע איך להתמודד איתם. השימוש באמצעי מניעה שנכפים על הזכר יגרמו כן לכפיה ובכך להתעללות, ואפשר למצוא עוד בעיות. מין אורלי, אותו סיפור: אם החיה אקטיבית טוב, אם פסיבית לא טוב. בעית העברת מחלות אבל זה עינינו/ה של משתף/ת הפעולה. אני בכל אופן ממליצה להשאיר את החוק כמו שהוא כדי לא לתת פתח להתעללות. כמה מבין הפנטזיונרים רוצים בסך הכל לרדת לכלב שלהם. ושוב, איני מומחית גדולה.

trini2

New member
הבהרה קטנטנה

ה"אוננות" של כלבים על בני אדם - אין לה שום קשר למין !! זה סימן לדומיננטיות בלבד. כלבים זכרים גם רוכבים אחד על השני כדי להראות שהם ה"בוס" - שוב, שום קשר למין או ליצר מיני.

למעלה