המממ
טוב, אני אנסה לתת לך קצות חוט, מבלי להתיימר להיות מבינה גדולה: - בפעמים הספורות שראיתי אנשים נוגעים לחתול/כלב באיבר המין (אפילו בטעות), החתול/כלב חמק מיד. -
לכן, יש להניח כי יש לתפוס את בעל החיים בכח. והיות שזה לא מרצון, שמדובר באלימות וכמובן חדירה פולשנית לגופו - זו התעללות. - מעבר לכך, יש להניח שהמבנה האנטומי אינו תואם את זה של בני אדם, ולכן יכול להגרם כאב/אי נוחות רבה. - יתכן שהאדם המדובר לא חושב שזו התעללות, כי הוא סבור שלבע"ח אחרים מבני אדם אין נפש/אישיות. אם זה כך, זה הזמן להעמיד אותו על טעותו. - בע"ח, למיטב ידיעתי, יוזמים מין רק עם המין שלהם; זו הנטייה הטבעית שלהם. - ממה שראיתי, התייחסות בעלי חיים אחרים מבני אדם למין היא שונה; יש לה אוריינטציה של התרבות ופחות של עיסוק לשעות הפנאי (
), יש טקס שלם סביב העניין, של חיזור והכנה ועוד... [טוב, אולי לא לגמרי שונה מבני אדם
] בלי ההכנה הזו, המשיכה הטבעית והסביבה הנפשית והפיזית הטבעית - פחד, כאב, אלימות... הם רק תוצאות. - לא ראיתי סימנים של משיכה מינית בין בעלי חיים אחרים לבני אדם. - ועל מין אנאלי... גם לבני אדם, אם הם אינם רגועים, מרפים וכו´ (ולפעמים גם אם כן) - זה יכול להיות מאד מאד כואב. קשה לי להאמין שזה שונה אצל בעלי חיים אחרים. - התייחסתי הרבה לכאב; אציין שהכאב הפיסי הינו בלתי נפרד, מבחינתי, מכאב נפשי. - נקודה חשובה ביותר: הספק. על אף שיש לנו דיאלוג עם בעלי חיים, אין לנו דרך להשיג את הסכמתם המפורשת, באופן ברור ומובהק.
אם אין הסכמה (ואני לא מדברת על כניעה מתוך עמדת חולשה), אם אין רצון, אם אנו מנצלים את עמדת הכח שלנו - זו התעללות. אם את צריכה עזרה בפיתוח הנקודות האלה, אני כאן
אני אשתדל לחשוב על נקודות נוספות. (ובהצלחה במשימת השכנוע... אני מקווה שהכותב לא מממש את הפנטזיות האלה שלו)