זקוקה לעזרה

נעמה92

New member
זקוקה לעזרה

קבלתי קידום בעבודה, מינו אתי לתפקיד מאד בכיר, מה שמצריך ממני, להסתובב המון עם גברים, ולשבת איתם גם במסעדות, לפגישות עיסקיות, המשרדים כרגע בשיפוצים ויהיו מוכנים בעוד חודשיים, ולכן רוב העבודה לא נעישת במקום מוגדר אני לא יודעת מה לעשות, כי היום בבוקר אמא שלי התקשרה אליי (אני ואמא שלי לא ביחיסם כ"כ טובים ובד"כ אני נוטה לא לשמוע לה) והיא התחילה להגיד, לי שמה שאני עושה זה ממש לא צנוע, ולא בסדר, ואני פוגעת שלום בית שלי, ומי שמע על אשה נשואה שמתסובבת עם כ"כ הרבה גברים וכו' וכו'... משום מה הרגשתי שיש המון הגיון במה שהיא אומרת (לשם שינוי) ועכשו אני לא יודעת מה לעשות- אם להמשיך בעבודה? התפקיד, המעמד, השכר מאד מפתים, אני גם אוהבת ממש את מה שאני עושה, או פשוט אחר כבוד לוותר, ואלי למצוא לי עבודה במקום אחר, משוה פחות תובעני, כי בתכלס קצת יבאס אותי לחזור לאותו מקום שהייתי בו לפני הקידום. אני כ"כ מבולובת... בעלי אגב, אומר שלא מפריע לו, אני יודעת שאם זה היה הפוך גם לי לא היה מריע אם הוא היה יושב במסעדות לצרכי עבודה עם נשים, אאני לא יודעת מה לעשות, אני כ"כ מבולבלת. אוף... אה גם אמא שלי אמרה שאני ממש פוגעת לי בשם הטוב שלי, ושכל העיר מתחילה לדבר .. אז אמרתי לה שהיא בדיליי כי כבר מדברים... מה עושים,

נעמה92

New member
לאיזה רב ללכת?

אנחנו בד"כ לא מתעייצים עם רב, ואין לנו רב קבוע שאנחנו נוהגים לשאול אותו שאלות, יש לך מישהו להמליץ לי?

שרונס21

New member
צעד חכם-אבל,

לא קשה לנחש מה דעת כל רב בענין... ולך נעמה,אין לי תובנות.בהחלט פרשת דרכים.בהצלחה בכל דרך שתבחרי!

diklag3

New member
...

אני לא יודעת לאיזה מיגזר את שייכת אבל שום רב חרדי לא יאשר פגישות עים גברים שלא יהיה יחוד. אבל עים את לא שואלת רב אז תחשבי לבד מה באמת את רוצה האים זה נכון לעשות את זה? ולא מעניין שאנשים מדברים כי לפי דעתי אלו שמדברים תמיד ידברו ולא משנה מה יקרה. והשאלה היא עים תעזבי את העבודה הזאת ותלכי לעבודה חדשה האים גם בעבודה הזאת לא תהיה הבעיה הנ"ל? השאלה לאיזה כיוון את שואפת ורוצה להגיע? ויש כל מיני הלכות והיתרים למינהם שהדלת פתוחה ובמקום פתוח לכל דבר יש פיתרון. שיהיה לך בהצלחה
.

מיקי*

New member
שלום נעמה

לדעתי אני לא רואה בעיה עקרונית עם קידומך בעבודה. כל עוד גדרי הצניעות ישמרו ויש אפשרות לשמור על כך גם בפגישות עבודה עם גברים וגם אם הן תערכנה במסעדות (כשרות כמובן). כצם המגע (לא הגופני) עם גברים לצרכי עבודה הוא דבר שמתרחש בכל יום ויום גם כשנכנסים לחנות או לקבלת שירות, האםבשל כך נגיד לנשים לחזור לביתן ולא לצאת משם? אשר על כן נראה לי כי עלייך לקבל את הקידום ולהתפלל לשם שיכוון את דרכך כך שתצלחי. במיוחד שאת אומרת שגם בעלך מסכים לעניין אני לא רואה משהו אחר לעשות. השאלה אותה את צריכה לשאול את עצמך היא מדוע הדבר מפריע לך ומעורר אותך לשאול את השאלה. וכן עלייך לשאול את עצמך האם עבודתך תפגע בחינוך ילדייך (שאין אני יודע אם ישנם כעת או רק שיהיו בעתיד). אבל בכל אופן אם לא תהיה פגיעה במשפחתך וילדייך הרי שאין מניעה לקבל את העבודה. לכשתראי (ח"ו) שהדבר פוגע בתפקודך או בחיי משפחתך תמיד תוכלי להתפטר.

נעמה92

New member
אני עובדת עם חרדים

אני לא חרדית, ואחד מהם גרוש, והוא הסמנכ"ל, אבל אף פעם לא היו לנו פגישות לבד רק עם הסמנכ"ל או רק עם גבר אחד מול אחד, ללא נשים, ואם זה הי אז תמיד הדלת הייתה פתוחה

נעמה92

New member
תודה על התשובות

למה הדבר מפריע לי, אני לא יודעת דקה אחת אני חושבת שיש הגיון, ואחרי שתי דקות אני חושבת שמה שהיא מארה זה שטויות, וזה בכלל לא מתאים לחברה שאנחנו חיים בה היום, כל הקו מחשבה הזה. אין לי ולא לשניה יסורי מצפון או חרטה, רק פחד, שמא יש הגיון במה שהיא אומרת שאף=- פעם א"א לדעת למה דברים מובילים, וגם אם מתחילים דברים בצורה תמימה ביותר, אין לדעת כיצד הם יתסיימו

שלום נעמה /tapuzforum/images/emo13.gif

קודם כל- קבלי את ברכותיי לכבוד קידומך! /tapuzforum/images/emo140.gif הדילמה התמידית ``אולי יש משהו במה שאמא שלי אומרת`` מאוד מוכרת /tapuzforum/images/emo6.gif מאוד. נראה לי שהייתי טוחנת את הנושא עם אישי מכל כיוון אפשרי ורק אז מקבלת את ההחלטה. ואם הייתי מקבלת את ההחלטה ללכת על זה, הייתי משתדלת להחמיר בכל ענייני הצניעות (לבוש, כיסוי ראש ודיבור) ולהחמיר יותר מאשר הלכות ייחוד, שהן לעיתים מקלות מידי. כמו כן צריך לשדר כמה שיותר מקצועיות ודיסטנס. סליחה שאני לא יכולה להמשיך לפרט. ברכה והצלחה! (ועצת ת``ח זה רעיון חשוב מאוד. הרב אבינר, הרב שמואל אליהו, הרב שרלו וכד` זמינים ברשת או בהודעות טקסט לפל`)

דווקא כן

כשאתה רוצה להיות רגוע בכל מאת האחוזים ולהשמר מכל משמר, זה דווקא מתאים לשאול את הכי מחמיר. לענ``ד

מיקי*

New member
ממש אבל ממש לא מסכים

כי אם נלך בקו הזה פשוט לא נגיע לסוף. תמיד יש דבר נוסף שאפשר להחמיר עליו ובסוף ללכת כמו נשים בבית שמש...

למעלה